Ajankohtaista


Masters SM 2020

posted Jan 21, 2020, 2:25 AM by Stroke Nalle   [ updated Jan 21, 2020, 2:26 AM ]

Mastersin SM järjestettin tällä kertaa Tampereella Nääs-Squashin toimesta. Matka Tampereelle sujui mukavasti ja pienen navigointi ongelman vuoksi nähtiin Tampereen uutta ratikka linjaa pitkä pätkä. Tampereella on järjestetty kisoja ennenkin ja järjestelyt toimivat hienosti, pelit olivat käytännnössä koko ajan ajallaan ja sennukisojen tyyliin tunnelma oli rento ja mukava. Kisalahjana oli tyylikäs pipo kahdessa eri värissä.

Squnalla oli mukana oli tällä kertaa kaksi osallistujaa, Esa 55+ sarjassa ja ja Jonne 45+ sarjassa. 

Jonnella oli Lohkopelit joten kolme peliä pelattiin jo lauantaina. Ensimmäinen peli Petteri Tiitisen kanssa oli kohtalaisen tasaista, lopulta kuitenkin 3-1 tappio. Marko Kämäräisen kanssa peliä ei sitten tullutkaan vaan Marko piti pallon takana ja katkoi tasaisesti volleystä pisteet eteen. Kolmas peli oli Kalle Högströmia vastaan josta voitto Jonnelle 3-0 hyvän väsytyksen ansioista. Jatkopeli oli ajastettu sunnuntaille, mutta aikataulu kiireiden vuoksi se runnottiin vielä illan päätteeksi. Kimmo Koskivaaran peli oli liian erilaista ja selkeä tappio 3-0. Lopullinen sijoitus 45+ sarjassa 6.

Esalla ensimmäinen peli oli Petri Rasmusta vastaan, jonka varma peli jauhoi 3-0 tappion Esalle. Seuraava peli oli Kalle Wintheria vastaan. Tästä Esa suoriutui pienen alkuverryttelyn jälkeen voittoon 3-1. Jatkopelit oli luvassa sunnuntaille sijoista 9-16. Illaksi ajettiin kotiin, mutta matkalla alkoi Esalla hammasta särkeä sen verran että piti poiketa Satasairaalan päivystyksessä korjamassa purukalustoa. 

Aamulla pelit jatkuivat Tampereella ja lopullinen sijoitus miehet 55+ sarjassa 12. 

Squash.fi löytyy lisätiedot ja tulokset: https://www.squash.fi/?p=24223


Juniori SM 2020

posted Jan 12, 2020, 8:08 AM by Stroke Nalle   [ updated Jan 12, 2020, 10:49 AM ]

SquNan junnut vauhdissa, SM- mitaleja Poriin, tytöille 2x kolmoisvoittoa ja pojalle SM-hopea

SquNan (Squash Nallet) junnut olivat kovassa vauhdissa Helsingin Tali-hallissa viikonloppuna 11.1.-12.1.2020 käydyissä squashin juniorien SM-kisoissa. Porilaiset eivät antaneet vastustajilleen juurikaan mahdollisuuksia ja ylivoima oli selvää. SM- kolmoisvoitto kahdesta sarjasta Poriin sekä yksi SM-hopea. Eli SM-mitaleja Poriin yhteensä 7.

Junnusarjan kovimmasta sarjasta eli tytöt alle 19 vuotta saatiin SquNalle kolmoisvoitto. Finaalissa vastakkain pelasivat Viola Joutsi ja Kamilla Stengård. SM-kultaa Violalle, Kamillalle SM-hopeaa ja SM-pronssi Stella Wimanille.

SM-nelosvoitto pelattiin tytöt alle 17-sarjassa SquNalle. Finaalissa vastakkain pelasivat Aino Linho ja Roosa Joutsi. Ainolle voitto ja SM-kulta erin 3-0. Roosa SM-hopeaa ja SM-pronssille Jemina Stengård. Neljänneksi pelasi SquNan Saimi Seilo.

Roosa Joutsi urakoi myös tytöt alle 15-sarjassa, josta Roosalle SM-kultaa. Iida Stengård oli viides.

Poikien sarjassa SquNaa edusti Severi Stengård pojat alle 13-sarjassa. Severi hienosti SM-hopealle. Tytöt U19
1. Viola Joutsi
2. Kamilla Stengård
3. Stella Wiman

Tytöt U17
1. Aino Linho
2. Roosa Joutsi
3. Jemina Stengård
4. Saimi Seilo

Tytöt U15
1. Roosa Joutsi

Pojat U13
2. Severi Stengård


Squashliiton tarina: https://www.squash.fi/?p=24182

Live striimit katseltavissa tässä: Day1 ja Day2


Pori Open 2019

posted Dec 15, 2019, 10:56 AM by Stroke Nalle

Porin Squash-Nallet järjesti Suomen Squashliiton luvalla kansalliset M-tason ja junioreiden kilpailut Porissa 14-15.12.2019.

Turnauksessa pelattiin lauantaina kolmessa kaaviossa M1, M2 ja M3.

M1 kaaviossa oli mukana 6 pelaajaa kahdessa lohkossa. Ennakko-odotusten mukaan voiton vei Porin oma valiopelaaja Atte Stengård. Atte ei kokenut erämenetyksiä eikä kovaa vastustakaan, vaan hoiteli turnauksen rutiinilla kotiin. Atte voitti alkusarjassa nuoren Ville Eskolan Espoosta ja Juhani Heinosen Salosta. Hopeaa sai Salon Squashin Lasse Sulku ja pronssi meni Juhani Heinoselle, joka oli saanut villin kortin miesten ykkössarjaan hyvän viimeaikaisen menestyksen vuoksi. Juhani voitti pronssiottelussa Erik Mäen Tampereelta NääsSquashista. Viides oli Ville Eskola ja kuudes Petri Kela myöskin Espoosta.


M2 kaaviossa pelaajia oli yhteensä 8. Oman seuran pelaajia sarjassa oli kaikkiaan 6. Vierailijoita mukana oli Roope Toivanen Turusta ja Toni Wallin Järvenpäästä. Sarjan voiton vei juuri Toni Wallin kokemuksensa ja varman peruspelinsä vuoksi. Hyvän vastuksen loppuottelussa antoi SquNan Jonne Stengård, joka oli ainoa Tonilta erän ottanut pelaaja. Ottelu Wallinille 3-1. Mitaleille ylsi myös SquNan Timo Seilo, joka voitti Roope Toivasen pronssiottelussa 3-1. Muiden SquNalaisten sijoitukset: Jani Stenqård viides ja platen voitto, Viola Joutsi kuudes, Kamilla Stengård seitsemäs ja Esa Mäkisalo kahdeksas. Kuvasta puuttuu prossia saanut Timo Seilo.


M3 kaaviossa pelaajia oli yhteensä 11, joista 9 Squnasta. Vierailijoina olivat Lotta Toivanen Turusta(TSSq) ja Aapo Ahonen Kuopion Squashista(SqK), molemmat vielä alle 15v. sarjalaisia. Sarjan voiton vei rutiinilla ja hyvällä yleispelaamisella ja liikkeellään SquNan Timo Walli. Loppuottelussa kaatui myös SquNan Kari Liinamaa, ottaen ensimmäisen erän Timolta loppuottelussa. Pronssiottelussa SquNan Roosa Joutsi kukisti Aapon suoraan kolmessa erässä vahvalla peruspelillä ja hyvällä liikkeellä. Muiden SquNalaisten sijoituksia: Jemina Stengård viides, Mika Männistö seitsemäs, Iida Stenqård kahdeksas, Aino Linho yhdeksäs, Lauri Mäenpää kymmenes ja Samppa Takala yhdestoista.


Sunnuntaina pelattiin junioreiden sarjat sekä harrastelijasarja. Juniorit oli jaettu kahteen tasoryhmään. 1 ryhmässä neljän pelaajan sarjassa voiton vei Ville Eskola ilman erähäviöitä vahvalla peruspelaamisellaan. Toiseksi tuli SquNan Kamilla Stengård ja kolmanneksi Viola Joutsi myöskin SquNasta. Sarjassa neljänneksi jäi vielä 13 v. Aapo Ahonen, kovasta taistelustaan huolimatta.


Junioreiden toisessa sarjassa voiton vei Roosa Joutsi. Toiseksi tuli Jemina Stengård ja pronssille Aino Linho. SquNan kolmikko otti siis sarjan kaikki mitalisijat. Alun perin 9 pelaajan sarja oli kaventunut kahdella pelaajalla aamulla sairastumisten vuoksi, joten seitsemän pelaajan kaaviossa neljänneksi tuli Turun Lotta Toivanen, viidenneksi Saimi Seilo, kuudenneksi Iida Stengård ja seitsemänneksi Severi Jylli , kaikki SquNasta.


Junioreille annettiin vielä lopuksi ikäluokkapalkinnot jotka menivät Tytöt alle 19 sarjassa kultaa Kamilla Stengård, hopeaa Viola Joutsi. Pojat alle 17: kultaa Ville Eskola, Tytöt alle 17 Kultaa Jemina Stengård, hopeaa Aino Linho, pronssia Saimi Seilo, Pojat alle 15: kultaa Aapo Ahonen, Tytöt alle 15 kultaa Roosa Joutsi, hopeaa Lotta Toivanen, pronssia Iida Stengård. Pojat alle 13: kultaa Severi Jylli


Harrastesarja pelattiin sunnuntaina juniopelien välissä. Harrastesarja oli Pori Open tapahtumassa ensimmäinen laatuaan. Mukaan ilmestyi 7 pelaajaa, joista 5 oli Squnan edustajia ja kaksi oli TSSQ:sta. Lotta ja Otto Toivanen. Podiumille päätyi lopulta Squnan oma kolmikko kulta meni Samppa Takalalle, hopeaa Lauri Mäenpäälle ja pronssi Juha Karstastenpäälle. Loput sijoutukset 4. Mia Stengård, 5. Otto Toivanen, 6 Laura Toivanen 7. Matti Vuohiniemi.


Turnaus sujui odotusten mukaisesti järjestelyjen puolesta. Aikataulussa pysyttiin käytössä olleista vain kahdesta kentästä huolimatta. Myöskin turnausmenestys oli SquNalaisittain hyvää.

Turnaus sai myös kiitosta vierailevilta pelaajilta. Jatkossa toiveena on vielä suurempi määrä vieraspelaajia turnaukseen. Vierailijat lupailivat markkinoida Porin turnausta kotiseuroissaan.

 


Salon Skössit 40v

posted Nov 10, 2019, 1:58 AM by Stroke Nalle

Squna kävi Salossa pelaamassa seuran 40v juhlakisan. Pitkän tauon jälkeen Jani on palannut pelikentille ja kolmoskaavion kirkkain mitali ripustettiin kaulaan.
Samassa 3 kaaviossa Kamilla pelasi sijalle 5 ja Viola sijalle 6.

Jonne pelasi 2 kaavion sijalle neljä. 
Squashliiton tarina tässä https://www.squash.fi/?p=23917
Squashliiga Naisten SM-liiga Pori

posted Oct 26, 2019, 10:20 AM by Stroke Nalle

Naisten SM-liigan toinen pelikierros oli jaettu Poriin ja Espooseen. SquNan kotikentille saapui Helsingistä HSRC. Kolmella joukkueella saatiin pelit kivasti pelattua yhdessä kopissa lähes loppuun asti. Tällöin pelikaverit pystyivät seuraamaan ja kannustamaan omiaan. 

Pelit oli aika nopeita kolmen erän pelejä. Mitään suuria yllätyksiä ei tullut ja HSRC veikin pisteet mukanaan Helsinkiin. Jemina haastoi Henriettaa eräpalloon asti kahdessa erässä.

SquNa I - HSRC 0-3
Kamilla Stengård 0 - 3 Henrietta Huuhka 5-11, 3-11, 7-11
Viola Joutsi 0 - 3 Maarit Ekholm 4-11, 3-11, 6-11
Roosa Joutsi 0 - 3 Michaela Björnström 3-11, 5-11, 5-11 

SquNa II - HSRC 0-3
Jemina Stengård 0 - 3 Henrietta Huuhka 10-12, 3-11, 10-12
Aino Linho 0 - 3 Maarit Ekholm 2-11, 7-11, 2-11
Stella Wiman 0 - 3 Michaela Björnström 1-11, 3-11, 6-11 

SquNa I - SquNa II 3-0
Kamilla Stengård 3 - 0 Jemina Stengård 11-9, 11-0, 11-9
Viola Joutsi 3 - 0 Aino Linho 11-6, 11-6, 12-10
Roosa Joutsi 3 - 0 Stella Wiman 11-6, 11-6, 11-3 

Clublocker toimi tällä kertaa pelitilanteessa ihan hyvin. Harmittaa kuitenkin edelleen se ettei kännykällä Clublockerista näe nopealla vilkaisulla miten muissa liigan peleissä menee. Myöskään livetulokset eivät nimestään huolimatta päivity.

Jatketaan liigapelejä ensi vuonna Mikkelissä!

Squashliiga Miesten 2-divari Helsinki

posted Oct 26, 2019, 7:34 AM by Stroke Nalle

Squnan miesten kakkosdivarin rosteni laajeni jälleen entisestään. Nyt naftaliinista kaivettiin Jan Siren pelaamaan nelospaikkaa. Jan muisteli ennen peliä viimeksi pelanneen divaria OSK:n riveissä 1982. Tämä tarina ei tosin saanut virallista vahvistusta sillä Squashliiton Ranking historiasta ei löytynyt merkintää http://www.squash.fi/wp-content/uploads/2017/12/sqrankinghistoria-1978-2017.pdf. Pitänee pyytää tähän tarkennusta liitolta ennen Squnan pikkujouluja. Muut joukkueen jäsenet olivat Jonne, Timo S. ja Mika M. 

Ennakkoon oli tiedossa että pelit tulevat olemaan kovia sillä vastassa olivat ESRC:n ja HRSC:n joukkueet. Pelit käyntiin ja Jan heti ensimmäisenä koppiiin muistelemaan miten kisataan. Ensimmäinen erä meni vielä muistellessa, mutta sen jälkeen oltiin jo paremmin pelissä kiinni. Tappio tuli kuitenkin kolmessa erässä. Seuraavat pelit eivät joukkueella menneet sen paremmin. Mikalle, Timolle ja Jonnelle tappio kaikille ESRC:ta vastaan.

Peli HSRC:ta vastaan oli tasaisempi. Mikalle tuli vastaan maailmanmestari Esa Tuominen http://www.squash.fi/?p=18525. Kyyti oli kylmää 3-0 vastustajalle. Timo oli hyvässä vauhdissa oman pelin osalta, mutta "väärän" stroke tuomion jälkitilanteessa mailan hajoaminen sekoitti pelin ja lopputulos 3-1.  Jonne väänsi Arttu Raunion kanssa täydet viisi erää jatkopalloille asti, otelupallojakin oli tarjolla 4 kappaletta. Pää ei vain kestänyt viedä peliä loppuun asti. Tappion karvas maku kesti koko kotimatkan.

Tulokset löytyvät kirjautumalla ja kovalla klikkaamisella Clublockerista http://www.squash.fi/?page_id=23496. Kirjoittaja on kuitenkin kuullut että osa innokaista squashin kannattajajoukoista on luopunut Clublockerin käytöstä sen käytettävyyden takia ja tulokset nyt myös tässä sivulla luettavissa. 

Squna vs. ESRC  
Jonne Stengård 1 - 3 Tuomo Pohjamies 7-11, 9-11, 11-3, 9-11
Timo Seilo 0 - 3 Vesa Kylmälä 2-11, 4-11, 7-11
Mika Männistö 0 - 3 Kristian Ulfves 5-11, 5-11, 3-11
Jan Sirén 0 - 3 Tapio Arimo 0-11, 3-11, 1-11 

Squna vs. HSRC
Jonne Stengård 2 - 3 Arttu Raunio 11-7, 7-11, 4-11, 11-8, 10-12
Timo Seilo 1 - 3 Risto Vuopala 6-11, 13-11, 6-11, 7-11
Mika Männistö 0 - 3 Esa Tuominen 4-11, 0-11, 5-11
Jan Sirén 0 - 3 Teemu Suvanto 1-11, 2-11, 7-11 

Squashliiga Naisten 1-divari Helsingissä

posted Oct 26, 2019, 7:29 AM by Stroke Nalle

Naisten 1-divari pelattiin Talihallissa Helsingissä. SquNaa edustivat Saimi, Iida ja Turusta Lotta Toivanen. 

Tällä kertaa porilaisia vastassa olivat TSK Tampereelta ja ESRC III Espoosta. SquNa III voitti Tampereen joukkueen 2-1. Saimia vastassa oli Heidi Ylikoski. Peli päättyi SquNan eduksi 3-1. Tarkat ja huolelliset lyönnit taakse sekä vastustajan liikuttelu ratkaisi pelin. Iida hävisi Minna Mäkelälle 1-3. Erät olivat tiukkoja ja Iida paransi peliään loppua kohden. Lotta voitti Annika Takalan 3-0. Lotta pelasi hyvin ja varmasti omia vahvuuksiaan käyttäen. 

Porilaiset hävisivät Espoon joukkueelle 1-2. Saimi voitti Morgan Xiao-Berglundin 3-0. Tälläkin kertaa varma ja huolellinen peli lyöden taakse tuotti tulosta. Iida hävisi Lotta Ruotaselle 0-3. Iida pelasi fiksusti ja sai häviöstä huolimatta hyvin pisteitä. Espoon Maria Rehula voitti hienolla pelillä Lotan 3-1. 

SquNa III otti ensimmäisen voittonsa tällä kaudella! 

Naisten 1-divarilla käytössä oli vain kaksi koppia. Siitä huolimatta pelit etenivät nopeasti. Kiitos kisajärjestäjille hyvistä tarjoiluista ja onnistuneesta kisasta!

Juniorijoukkue SM-kisat 2019 - yksi hopea ja kaksi pronssia

posted Oct 24, 2019, 11:13 PM by Stroke Nalle   [ updated Oct 24, 2019, 11:14 PM ]

Squna lähti kisoihin jälleen isolla porukalla. Jokaisessa ikäluokassa joukkue ja U13 sarjaan jopa kaksi joukkuetta. Joukkueiden kasaamiseksi yhdisteltiin lainapelaajilla jälleen Tutusta. Mukana olivat: Stella, Kamilla, Viola, Saimi, Jemina, Aino, Roosa, Lotta, Iida, Lauri, Severi J, Severi S.
Joukkue SM-kisoissa pelataan ikäluokissa sekajoukkueilla, jossa joukkueen tytöt saavat pelata yhden ikäluokan alemmassa sarjassa. Poikkeuksena tähän on se että U17 luokkaa ei ole olemassa joten U19 sarjassa pelaa kokoelma U17 ja U1 pelaajia. Tämä U17 luokan puuttuminen aiheuttaa melkoisen vääristymän varsinkin tyttöpelaajille koska U19 sarjassa vastassa on jo melkein aikuisia miehiä.

Squna kahmi jälleen mitaleita. Kirkkain mitali tuli luokissa alle 13 ja alle 15. Lisäksi alle 19- vuotiaiden joukkue taisteli tiukasti mitalista, mutta päätyi lopulta neljännelle sijalle.

U13 sarjassa hopeaa Roosa, Iida ja Severi

Pronssia Lotta T, Severi J ja Lauri

U15 sarjassa pronssia Jemina, Aino ja Saimi

U19 sarjassa neljäs sija pelaajina, Kamilla, Viola ja Stella


Tarina Squash.fi sivustolla http://www.squash.fi/?p=23875

Nordic Junior Open 2019

posted Oct 13, 2019, 1:08 AM by Stroke Nalle

Ruotsin Mälmössä pelattaviin Nordic Junior Openiin lähti Porista kuuden pelaajan ja kolmen huoltajan joukko. Matkaan lähdettiin jo keskiviikkoiltana ja paluu oli sunnuntaina aamuyöstä.
Mukana olivat Viola, Jemina, Aino, Saimi, Roosa ja Severi.

Malmössä on käyty jo kuusi vuotta, nostalgia pläjäystä ja nuorten kasvamista voi kurkkia edellisten vuosien tarinoista:
Pelejä oli jälleen paljon junnut olivat 4 eri kaaviossa ja hallilla vietettiin aikaa aamusta iltaan, Esimerkkinä lauantai ensimmäinen peli oli klo 9 aamulla ja viimeinen loppui 21 paikkeilla. Malmön squashkentillä oli lohduton näky kun kaksi koppia Hyllien urheilukompleksista oli päätynyt muuhun käyttöön ja viiden kopin sijasta oli enää 3 kenttää käytössä. Pienen selvityksen jälkeen tässä olikin erikoinen tarina taustalla. Tilanne oli alkanut siitä että hallin huoltohenkilöstä oli ollut siirtämässä kentän siirrettävää väliseinää sivuun, mutta epähuomiossa avannut vain toisen seinän kahdesta lukituksesta sen jälkeen laittanut siirtomoottorin päälle ja lähtenyt tekemään muita asioita. Moottori oli sitten työntänyt seinän vinoon. Huoltohenkilöstä oli purkanut seinän ja hävittänyt sen. Myöhemmin oli selvinnyt että kenttävalmistaja ASB olisi voinut korjata seinän takuun mukaisesti, mutta se ei enää seinän hävityksen jälkeen ollut mahdollista. Nyt seinän korjaus on ollut byrokratian rattaissa jotta syyllinen ja maksaja kentän korjaukselle löydettäisiin. Toivottavasti diskuteeraavat asian kuntoon ja saadaan kentät takaisin hyötykäyttöön ja nuo Parkour viritykset pois pilaamasta näkymää. 

Kaksi squashkenttää yhdistettynä on todella iso tila, siirrettävät väliseinät mahdolllistavat tilojen monipuolisen käytön, tätä ollaan ehdotettu jo Porin Urheilutalon remonttiinkin https://www.satakunnankansa.fi/a/13faf697-8104-491f-963f-d8e335a74aa0 .  Loppuun vielä pakollinen Club Locker kritisointi. NJO kisoissa oli Tournament software käytössä jonka käytettävyys on omaan luokkaansa. Yhdellä silmäyksellä näkee koko kaavion peli ajat ja kentät. Lisäksi kenttien pelitilannetta on helppo seurata joten tietää onko pelit ajoillaan ja montako peliä on ennen omaansa. Malmö Squash clubilla oli myös Live score käytössä jossa tulokset laitettiin suoraan koneelle ja näyttötaulut kertoivat reaaliaikaisen tilanteen, Live Score toimii myös netistä mobiilisti hienosti ja kertoo statistiikkaan peleistä. Tournament softwaressa on myös mahdollisuus maksaa kisat ilmoittautumisen yhteydessä.  


Squashliiga Miesten 2-divarikierros Vantaa

posted Oct 7, 2019, 12:18 PM by Stroke Nalle   [ updated Oct 7, 2019, 12:23 PM ]

SquNa:n miesten joukkue matkasi pelaamaan 2-divisioonan D-lohkon ensimmäistä kierrosta Myyrmäkeen syyskuun viimeisenä lauantaina. Pelipaikkana oli kolmen kentän urheiluhalli Myyrmäen urheilukeskuksessa, Vantaalla.


Matkaan lähdettiin neljällä pelaajalla: Jonne, Timo S., Timo Walli ja Mika Männistö. 4 pelaajan joukkue on tämän kauden muutos divaripeleissä miehillä. Pelijärjestys on 4-3-1-2.


Ensimmäisessä kohtaamisessa vastaan tuli kotijoukkue MyyrSq 2. Ensimmäisessä pelissä Mika pisti hyvin kampoihin nuoremmalle kaverille, mutta tärkeät pallot kääntyivät vastustajalle. Timo W. pelasi täydet 5 erää taitavaa parikymppistä kaveria vastaan. Peli oli kovaa vääntöä, mutta harmittavasti peli tiukasti vastustajalle. Ykkösten kohtaamisessa Jonne totutteli vastustajan pelityyliin ja pääsi peliin mukaan alun jälkeen. Jonne piti tempoa yllä ja peli alkoi kääntyä väistämättä Jonnelle. Kaverin pelikunto oli selvästi Jonnea perässä, joten loppu tuli helpommin. Kakkosten kohtaamisessa Timo S. ei päässyt mukaan Myyrmäen Britin nopeaan tappopeliin, vaan pallot kuolivat harmittavan nopeasti etunikkeihin. Taktiikkaa koitettiin muuttaa useaan otteeseen, mutta vastustaja piti ohjakset käsissään. Tappio suoraan 3-0. Koko kohtaamisesta SquNa:lle 1-3 tappio.Toisessa kohtaamisessa vastaan tuli Mikkelin MiSq 3. Nelosten pelissä Mika oli ensimmäistä peliä paljon paremmin mukana matsissa. Peli oli tasaista vääntöä, mutta kääntyi kuitenkin vastustajalle 3-1. Kolmosten pelissä ensimmäisen pelin häviöstä sisuuntunut Timo W. otti ohjat vanhempaa, mutta taitavaa vastustajaa vastaan. Ensimmäisen erän voiton jälkeen toinen erä oli jatkopalloilla, jolloin vastustaja joutui luovuttamaan polven kipeytyessä pelikelvottomaksi. Ykkösten pelissä Jonne pelasi hyvälyöntistä isoa kaveria vastaan. Alun tunnustelun jälkeen jonne huomasi vastustajan liikkeen eteenpäin heikommaksi, jolloin painava takakenttäpeli ja yllättävät etukenttälyönnit toivat helpohkon voiton kotiin. Kakkosten pelissä Timo S. sai vastaansa samantyyppisen vastustajan kuin 1. pelissä oli ollut. Nyt Timo kykeni pitämään pallon paremmin takana, liikuttaen ja väsyttäen vastustajaa. Ensimmäinen erä oli jo tuomittu hävityksi 12-10, mutta Timo huomasi virheen pistelaskussa, reklamoitiin ja palattiin koppiin. Erä kääntyi vielä 12-14 voitoksi. Tämän jälkeen vastustajalla taisi jo hieman usko hiipua. Loppu tuli helpommin, kunhan sai pidettyä pallon takana. Koko kohtaamisesta SquNa miesten joukkue otti 3-1 voiton.

 

Seuraava kierros pelataan lokakuun viimeisenä lauantaina, 26. päivä Helsingissä. Tammikuussa on odotettavissa kotikierros.


Tulokset löytyy Clublockerista ja vaativat kirjautumisen

La 28.9.2109
MyyrSq / Vantaa

HSRC III – ESRC IV 4-0
MyyrSq II – SquNa 3-1
MiSq – HSRC III 1-3
ESRC IV – MyyrSq II 4-0
MiSq – SquNa 3-1

 

1-10 of 311