Ajankohtaista


Vuosikokous 2019, tiistaina 2.4. klo 19.00 Porin urheilutalo

posted Mar 19, 2019, 2:51 AM by Stroke Nalle   [ updated Mar 19, 2019, 2:52 AM ]

Squash-Nallet ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään tiistaina 2. huhtikuuta 2019, klo. 19:00 Porin urheilutalon kössikenttien viereisellä saunaosastolla.
Vuosikokouksessa käsitellään sääntöjen mukaiset asiat.

Kokoukseen ovat tervetulleita kaikki jäsenet ja junioreiden vanhemmat. Kaikilla 15-vuotta täyttäneillä jäsenillä on vuosikokouksessa äänioikeus.

Kokouksen esityslista:
 1. Kokouksen avaus

 2. Kokouksen puheenjohtajan, sihteerin, pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta

 3. Laillisuus ja päätösvaltaisuus

 4. Työjärjestyksen hyväksyminen

 5. Ilmoitusasiat

 6. Käsitellään tilinpäätös, vuosikertomus ja toiminnantarkastajan lausunto tilikaudelta 2018

 7. Päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille

 8. Käsitellään toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio sekä liittymis- ja jäsenmaksun suuruus

 9. Päätetään haettavista tuista

  1. Porin kaupunki

 10. Valitaan hallituksen puheenjohtaja, 3 varsinaista jäsentä ja 2 varajäsentä

 11. Valitaan yksi tai kaksi toiminnantarkastajaa ja varatoiminnantarkastajaa tai yksi tai kaksi tilintarkastajaa ja varatilintarkastajaa

 12. Muut esille tulevat asiat

  1. Päätetään edustusjoukkueiden osallistumisista kilpasarjoihin
  2. Valitaan edustusjoukkueille joukkueidenjohtajat
 13. Kokouksen päättäminen

 

Tervetuloa!Squashliiga - Naisten 1-divarin voitto Squnalle

posted Mar 16, 2019, 9:23 AM by Stroke Nalle

Naisten 1-divarin viimeinen kierros pelattiin lauantain 9.3.2019 Espoossa. Mukana oli SquNan junnutytöt joukkueella Jemina Stengård, Aino Linho ja Roosa Joutsi. 

SquNa oli I-divarin ylivoimainen voittaja. 8 ottelusta voitettuja pelejä tuli 21 ja hävittyjä peleä ainoastaan 3. SquNan I-divisioonan joukkue pääsee nyt tavoittelemaan nousua SM-sarjaan.

Yhteiskuva jäi taas kiireessä ottamatta joten tällä kertaa kuva on kursittu kasaan tammikuun 2019 Junnu SM kisoista

Kauden aikana joukkue oli joka kierroksella sama ja joukkueen vahvuus oli erityisesti tasaisuus. Tällä ryhmällä on hyvä jatkaa, Squna kiittää osallitumisesta!


Koko SM sarjan tilastot löytyvät täältä: http://www.squash.fi/?page_id=22326
Naisten 1-divarin pelitulokset Clublockerissa: https://clublocker.com/divisions/2301/matches
Squashliiga - Naisten SM-sarja - Espoo

posted Mar 16, 2019, 9:10 AM by Stroke Nalle   [ updated Mar 16, 2019, 9:20 AM ]

Naisten SM-sarjan viimeinen kierros pelattiin lauantain 9.3.2019 Espoossa. Mukana oli Kamilla, Viola ja Saana OSK:sta vuokrapelaajana.
Ryhmäkuva jäi ottamatta joten se pitää kursia kasaan editoimalla muutaman vuoden takaisia kuvia.

Ensimmäinen ottelu oli Espoon ESRC joukkuetta vastaan. SquNa voitti ensimmäistä kertaa ottelun 3-0. Toinen ottelu Helsingin HSK joukkuetta vastaan olikin hankalampi. SquNa hävisi ottelun 0-3.
Naisten SM-sarjassa SquNa pelasi 8 ottelua. Voittopelejä oli 8 ja häviöitä 16. SquNa jäi täpärästi SM-sarjan viimeiseksi. Tämä kausi meni viime kautta selkeästi paremmin ja suunta on ylöspäin.

Kauden aikana jokaisessa pelissä oli pelaamassa Kamilla sekä Viola. Lisäksi Stella Wiman oli Porin kotikierroksella ja isossa roolissa oli myös OSK:n Saana Valasma joka toi tasaisuutta joukkueeseen muilla kierroksilla
Squna kiittää pelaajia osallistumisesta!

Koko SM sarjan tilastot löytyvät täältä: http://www.squash.fi/?page_id=22326
Naisten SM pelitulokset clublockerista: https://clublocker.com/divisions/2298/matches
Miesten II-divarikierros Porvoo

posted Mar 9, 2019, 5:34 AM by Stroke Nalle

Squashliigan 2-divarin B-lohkon neljäs kierros pelattiin Porvoon Kokonniemen tenniskeskuksessa.

Halli oli kaikille Squnalaisille uusi tuttavuus, kentät olivat kunnostettu hyvään kuntoon. Kotihalliin verrattuna kentillä oli vielä melko vilpoista, mutta kyllä se pallo lyömällä vielä lämpeni pelikuntoon.
 
Käytössä oli jälleen kolme kenttää ja kaikki pelasivat samaan aikaan. Tämä on joukkueen kannalta melko ikävä sillä joukkueen muiden pelaajien pelejä ei nähnyt nyt ollenkaan. Pukukopissa sitten kyseltiin miten pelit meni. Jatkossa toivoisi että koko joukkue pelaisi peräkkäin samassa kopissa koko kierroksen jotta näkisi ja voisi kannustaa toisen pelejä. Tämä toki pidentää peliaikaa, mutta olisi joukkue hengen kannalta parempi.

Squnalta oli mukana pelaamassa tällä kertaa Jonne, Eemeli ja Timo W. 

Squna - HSRC
Ensimmäisenä vastaan tuli sarjan kärjessä oleva HSRC. Eemeli pelasi Ilari Mustosta vastaan, molemmat yrittivät totutella kylmähköön halliin. Pallo saatiin kuitenkin kuumaksi ja peli Ilarille 3-0.

Jonne pelasi SM-kisoissa C kaavion toiseksi päätynyttä Ville Nikusta vastaan. Ensimmäinen erä meni kenttään ja uuteen vastustajaan totutellessa vähän pipariksi, mutta toisessa erässä alkoi jo peli kulkea. Peli meni tiukkaan viidenteen erään ja harmittavasti pari virhettä ja peli karkasi Villelle 3-2.

Timo W pelasi tennistä ykköslajina pelaavaa Mikko Wiljasta vastaa. Mikon peli oli varmaa ja virheetöntä varsinkin etukentällä. Timo joutui koko pelin ajan puolustelemaan ja peli päätyi Mikolle 3-0

Squna - Pomps
Pompsin joukkueen ykköstykki Kai Stör ei ollut tällä kertaa pelaamassa joten joukkueessa oli kaksi täysin uutta pelaajaa Squnalaisille. 

Eemeli pelasi Esa Wiljanderia vastaan. Ensimmäinen erä oli jo katkolla Eemelille, mutta päätyi kuitenkin porilaisen tappioon. Toinen erä oli vielä tasaista vääntöä, mutta kolmannessa erässä Esa karkasi varmalla peruspelillä. Peli 3-0 Esalle.

Jonne pelasi Esa Karppista vastaan. Ensimmäinen erä meni taas pelityyliä ihmetellessä nopeasti ohi. Toisessa erässä peli alkoi kulkemaan, mutta seuraavissa erissa tuli paljon virheitä palloon pomppiessa kentän keskelle. Tuomarilla oli porilaisten lasien läpi katsottuna melko armoton stroke linjaus. Esa takoi tasaisesti pisteitä ja vei voiton 3-1.

Timo W pelasi Janne Mikkilää vastaan ja Porvoolainen pääsi heti niskan päälle vieden kaksi ensimmäistä erää. Seuraavissa kahdessa erässä Timo sai palloa paremmin takanurkkiin ja vastustajan liikkeelle. Viidennessä erässä mentiin loppuun asti tasaisin pistein. Vastustaja nousi jo matsipalloon, mutta Timo pisti vitosvaiheen silmään ja puristi jatkopalloilla 3-2 voiton. 

Kuvassa menossa aamutankkaus ennen peliä Hämeenlinnassa.Paluumatkalle päästiin lähtemään hyvissä ajoin ja keli oli keväinen. Lounasta käytiin syömässä Riihimäellä Ullan Pakarissa.

Squash SM 2019

posted Feb 21, 2019, 2:58 AM by Stroke Nalle   [ updated Feb 21, 2019, 3:07 AM ]

Squashin SM kisat 2019 järjestettiin tänä vuonna Helsingin Talihallissa. Tänä vuonna SM kisoissa oli ylimääräistä säpinää mm. Yle live lähetys finaalista.


Squnalta oli mukana iso joukko pelaajia. Miesten puolella Esa C luokassa, Jonne B luokassa ja Atte avoimessa luokassa. Naisten sarjassa oli Kamilla, Viola, Jemina, Aino, Saimi, Roosa ja iida.
Mitaleita ei tällä kertaa tullut, mutta kovimman suorituksen sai aikaan Kamilla sijoittumalla naisten avoimessa luokassa sijalle 6. Tämä tarkoittaa että on naisten SM kisoissa kuudenneksi paras pelaaja, hieno suoritus juniorilta!
Top kymppiin naisten luokassa pääsi myös Viola 9. sekä Aino 10. 

Hienointa SM kisoissa on aina tunnelma ja osanottajien määrä. Tälläkin kertaa pelaajia oli runsaasti ja kaikille tuli hyviä pelejä omissa luokissaan. Lisäksi kun kaikki sijat pelataan, pelit vain tasoittuu ja paranee loppua kohden.

Lopulliset sijoitukset Clublockerin mukaan (https://clublocker.com/tournaments/10332/entrants):

Miehet
A20 Atte 
B11 Jonne
C16+ Esa

Naiset
A6 Kamilla 
A9 Viola 
A10 Aino 
A11 Roosa 
A13 Jemina 
A15-16 Saimi 
A17 Iida 

Lopuksi liuta linkkejä:

Squash.fi juttu kisoista mitalikuvineen: http://www.squash.fi/?p=22837

Youtubetetut lasikentän matsit:

Ylen lähetykset areenassa https://areena.yle.fi/1-4664432


Bonuksena Pääkoutsin reportaasi kisoista, tämä kannattaa katsoa: https://www.youtube.com/watch?v=fc1I1WbCGjM
 


 

 Jaffacup 5. Turku + U17 ja Nikkihiiretleiri

posted Feb 10, 2019, 1:54 AM by Stroke Nalle

Jaffacup pelattiin tällä kertaa Turussa. Osallistujia oli kivasti paikalla ja Squnalaisille kerrankin kohtuullinen pelimatka.
Squnalta mukana Stella, Jemina, Aino, Iida, Lauri, Severi S. ja Severi J.P17 sarjassa pelasi Jemina joka vei voiton ja ja Ainoa hopeaa.

P15 sarjassa Lauri sijalla 4.

Yhdistetyssä T15 ja T17 sarjassa Iida tuli kolmanneksi ja Stella viides

Pojat alle 11 sarjassa Severi S. vei voiton ja Severi J oli neljäs.

Samana viikonloppuna järjestettiin Nikkihiiret leiri sekä U17 tyttöjen harjoitukset. 
Tomi pitää leiriä Nikkihiiriläisille mukana Squnalta kaksi Severiä. Leiri oli Sevri J. ensimmäinen.

Anssi pitää harkkoja U17 joukkueessa oleville Jeminalla ja Ainolle.

Turussa oli hienot järjestelyt ja hauskaa pelaajien lisäksi oli myös huoltojoukoilla joille järjestettiin Squash pelit leirin jälkeen.
Peleissä mukana oli ennennäkemättömän paljon Ladysquashaajia ympäri suomen.  

Kiitokset järjestäjille, tullaan mielellään uudelleen!


Miesten II-divarikierros Helsinki

posted Jan 27, 2019, 3:51 AM by Stroke Nalle

Squashliigan 2-divarin B-lohkon kolmas kierros pelattiin Helsingin legendaarisessa Merihaan palloilukeskuksessa. Ajokeli oli talvinen ja matkaan meni odotettua enemmän aikaa. Hallille saavuttiin viime hetkellä ja lämmittelyt jäivät melko ohuiksi. 
SquNan joukkue oli saanut vahvistukseksi kaksi tuoretta junioreiden Suomenmestaria Kamilla ja Viola. Normaalisti he pelaavat naisten SM-liigaa, mutta nyt ei ollut kierrosta ja kilpailuryhmältä saatiin lupa osallistumiseen.


Ensimmäisenä vastaan tuli ESRC III. Käytössä oli kolme kenttää ja kaikki pelasivat samaan aikaan. Pelit etenevät nopeasti ,mutta harmittavasti ei näe, eikä voi kannustaa joukkueen muita pelaajia. Viola pelasi Axel Ollikaista vastaan. Viola vielä ajomatkasta pikkaisen jäässä Axel voitti 3-0. Kamilla pelasi kokenutta Harry Liljaa vastaan ja tässä myös hieman unessa alussa. Peli meni Harrylle 3-0. Jonne pelasi tuoretta junioreiden Suomenmestaria Ville Eskolaa vastaan. Tässä väännettiin täydet viisi erää ja Jonne puristi tiukasti voiton 3-2.

Toisena vastaan tuli Salmisaaren Sisu. Viola pelasi hyväkuntoista Timo Kankaanpäätä vastaan. Viola vei pelin teknisesti paremmalla pelillä 3-0. Kamilla pelasi Kalle Winteriä vastaan ja parin ensimmäisen erän ihmettelyn jälkeen Kallen pelityyli alkoi olla selvillä ja loppu sujui helpommin 3-0. Jonne pelasi Tommi Solansuuta vastaa joka onnistui yllättämään ensimmäisessä erässä, mutta Jonne sai lisättyä peliin tempoa ja voimaa ja voitto kotiin 3-1. 

Paluumatkalle päästiin lähtemään hyvissä ajoin ja luntakin tuprutteli jo vähemmän.

Sarjataulukossa ollaan keskipaikkeilla, mahdollisuuksia on vielä jatkoon, mutta vaatii hyviä suorituksia.Tarkkoja tilastoja täällä (vaatii Clublocker kirjautumisen)


Squashliiga - Naisten 1-divari - Helsinki

posted Jan 27, 2019, 3:29 AM by Stroke Nalle   [ updated Jan 27, 2019, 3:53 AM ]

Talissa jatkui 26.1.Squashliigan naisten I-divarin pelit. Mukana olivat Jemina, Roosa ja Aino 

Ensimmäisellä kierroksella vastassa oli Tampereen TSK. 
Pelit aloitti kolmospelaajana Aino TSK:n Laura Ylikoskea vastaan, Aino voitti pelin erin 3-1. Ainon antama erä olikin sitten Squnan tyttöjen ainoa hävitty erä tällä kierroksella.
Jemina pelasi puhtaan 3-0 pelin selvin erin Heidi Ylikoskea vastaan. Roosa jatkoi erinomaisia otteita ja voitti selvästä TSK:n Minna Mäkelän 3-0.

Seuraavaksi tyttöjä vastaan tuli ESRC:n III-joukkue. Aino vastaan asettui Yrsa Seren, yli neljän vuosikymmenen ikäero näkyi pelissä, peli Ainolle 3-0. Jeminaa vastaan tuli tuttu ESRC:n yköspelaaja Tiina Koivu, joka on vuosien varrella antanut tiukan vastuksen Porilaisille junioritytöille. Peli oli Jeminan hallintaa, lopputulos 3-0. Viimeisenä Porilaisten pelinä oli II-pelaajien peli, jota voi kyllä hyvin luonnehtia klassikoksi Roosa Joutsi – Nea Ollikainen. Roosa voitti pelin selvästi hyvällä liikkumisella 3-0.

Kierros puhtaasti Squnalle 6-0 ja sarjataulukossa komeillaan 15 pisteessä selkeällä ykkössijalla. HSK II joukkeeseen on 5 pisteen ero.Tarkkoja tilastoja täällä (vaatii Clublocker kirjautumisen)Juniori SM 2019

posted Jan 14, 2019, 12:33 AM by Stroke Nalle   [ updated Jan 14, 2019, 8:22 AM ]

Viikonloppuna 12.-13.1.2019 Espoon Esport Centerissä pelattiin juniorien squashin SM-kisat.
Kymmenen SquNan junnua olivat ikäsarjoissaan mitalijahdissa. SM-mitalisaaliina Poriin 3 kultaa, 3 hopeaa ja 2 pronssia.

Kovaa vääntöä ja henkistä mittelöä käytiin tyttöjen alle 19-vuotiaiden finaalissa, kun vastakkain olivat SquNan pelikaverukset Kamilla Stengård ja Viola Joutsi. Peli venyi viidenteen ja viimeiseen erään asti. Suomen mestariksi pelasi Kamilla. Viola SM-hopealle. Erät Kamillalle 3-2.
SquNan Stella Wiman oli seitsemäs.


Tytöt alle 17- vuotiaissa SquNalle kolmoisvoitto. Finaalissa vastakkain olivat SquNan Viola Joutsi ja Jemina Stengård. Suomen mestaruus Violalle erin 3-0. Jeminalle SM-hopeaa. Aino Linho SM-pronssia. Viides oli Saimi Seilo. Viola pelasi sekä oman ikäisisissään alle 17-vuotiaissa että ylemmässä sarjassa 19-vuotiaissa. 


Lisää SM-kultaa SquNalle tytöt alle 15-sarjassa Roosa Joutsille selvin numeroin 3-0.

SM-pronssi Iida Stengårdille tytöt alle 13-vuotiaissa.

SM-hopeaa Severi Stengårdille pojat alle 11-vuotiaissa.
Pojat alle 19-vuotiaiden pronssipelissä Atte Stengård ei kuitenkaan yltänyt mitaleille, hän jäi neljänneksi.
Ryhmäkuva mitalisteista

Finaalipäivän striimi Youtubessa:

Katso kisakuvia Google Kuvissa.

Tulokset:

Mitalitilastot

Squashliiga - Naisten 1-divari - Pori

posted Nov 25, 2018, 5:56 AM by Stroke Nalle

Porissa superviikonloppu jatkui sunnuntaina 4.11.2018 Squashliigan naisten I-divarin pelein. Pääkaupunkiseudulta saapuivat ESRC:n II ja III joukkueet kimppakyydillä yhdessä HSK:n II joukkueen kanssa.  


SquNa aloitti pelikierroksen Ainon pelatessa kolmatta paikkaa. Aino sai vastaansa TSK:n kolmospelaajan Arja Puustisen. Ottelu Ainolle 3-0 (11-5, 11-4, 11-2). Jemina jatkoi ykköspelaajana TSK:n Heidi Ylikoskea vastaan. Peli oli nopeasti ohi ja ottelu Jeminalle 3-0 (11-1, 11-4, 11-4). Roosa jatkoi ottelua kakkospelaajana ja pelasikin sitten viisi erää TSK:n Minna Mäkelää vastaan. Alku olikin aika tahmeaa eikä pallo tahtonut pysyä linjassa. Roosan etulyönnit alkoivat kuitenkin puremaan ja ottelu Roosalle 3-2 (5-11, 7-11, 11-4, 11-7, 11-5).

Toinen peli oli ESRC III joukkuetta vastaan. Aino kolmospelaajana pelasi Nea Ollikaista vastaan 3-0 (11-6, 11-7, 11-3). Aino aloitti erän mukavasti pisteitä poimien, mutta pelin kesivaiheilla Nea alkoi saavuttaa Ainon tehdessä virheitä. Ainon muutettua pelityyliä painaviin ja leveisiin crossilyönteihin ei Nea niihin ylettynyt. Ykköspelaajana Jemina sai tehdä töitä toista vasuria Raila Luhtalaa vastaan. Pelin edetessä Jeminan etulyönnit jättivät Railan takakentälle. Jännittävä peli Jeminalle 3-1 (7-11, 11-9, 12-10, 11-3). Kolmospelaajana Roosa sai vastaansa Jane Kotilan. Lähellä oli Janen voittaminen, mutta Roosa ei saanut Janea liikkumaan tarpeeksi. Roosalle häviö 1-3 (7-11, 11-4, 9-11, 7-11).

SquNan junnutytöt Jemina, Roosa ja Aino pelasivat ylivoimaisesti ottelutilaston kärkeen.
TSK - SquNa II 0-3
SquNa II - ESRC III 2-1

Tilastotiedot täällä: http://www.squash.fi/?page_id=22326

1-10 of 289