Ajankohtaista


Italian Junior Open 2019

posted Jul 7, 2019, 2:50 AM by Stroke Nalle

Squnalta lähti viisi junioria Italian Junior Open 2019 kilpailuun. Paikka on tuttu jo useamman vuoden takaa. Mukana oli Kamilla, Viola, Jemina, Aino, ja Severi. Lisäksi Suomesta pelaamassa oli Ville Eskola ESRC:sta.

Matkalla Italiaan käytiin harjoittelemassa Sveitsissä, paikallisessa Squashhallissa oli kahdessa kerroksessa yhteensä 8 kenttää hienossa kunnossa.

U19 sarjassa pelanneet Kamilla ja Viola olivat kovatasoisessa sarjassa. Italian Junior Open on osa Euroopan Junior GP:ta ja paikalla ovat aina huiput joista moni pelasi jo kevään naisten EM kisoissa. 
Kuvassa Kamilla pelaa ykkössijoitetun Italialaisen Christina Tartarone kanssa, joka voitti lopulta U19 sarjan ja Viola pelaa Israelilaisen Navah Shoren kanssa.
Lopulliset sijoitukset: Viola 8. ja Kamilla 12.

U17 sarjassa Jemina ja Aino. Täälläkin kärki oli melko kova, mutta sijoituspeleissä tuli jo tasaisia otteluita.
Lopulliset sijoitukset: Aino 12. ja Jemina 13.

Severi pelasi U13 sarjassa vieläkin alaikäisenä, sillä 11v syntymäpäivät olivat heti kisojen jälkeen. Kuvassa peli paikallista Italialaista vastaan jonka kannatusjoukot kentän ulkopuolella hämmensivät peliä melko lailla.
Lopullinen sijoitus 20. joka on hieno saavutus 38 pelaajan joukosta.

Valokuvagalleria on kisojen FB sivuilla: https://www.facebook.com/ItalianJuniorOpen/Squna kuukausikisojen lopputulokset

posted May 25, 2019, 2:32 AM by Stroke Nalle

Kauden 2018-2019 kuukausikisat ovat paketissa ja tulokset selvillä.

Kuukausikisat muuttivat tällä kaudella muotooan. Nyt kaikki juniorit, aloittelijat ja aikuiset (miehet ja naiset) pelaavat samaa sarjaa.
Pelikaavio muokataan aina osallistujien mukaan niin, että saadaan mahdollisimman tasaisia pelejä. Osallistujien ei tarvitse olla seuran jäseniä.

Voittajaksi tuli Jonne S, toiseksi Esa M ja kolmanneksi kiilasi juniorina aikuisten väliin Kamilla S.
Neljänneksi nousi kovaa kehittynyt Mr. Squash eli aloittelijoiden puolelta tullut Lauri M. 

Tilastonikkarilta muutama numero:

- Ahkerimmat kävijät olivat 10-vuotiaat junioripelaajat Severit, jotka pääsivät molemmat top 11 sisään. Molemmat osallistuivat kahdeksaan kisaan kymmenestä.
- Pelaajia koko kaudella oli yhteensä 31
- Kaukaisimmat pelaajat olivat Turusta asti marraskuun kierroksella 
- Eniten osallistujia oli marraskuun kierroksella, jolloin 19 pelaajaa kahdella squashkopilla vaati melkoista organisointia järjestäjiltä
- Eniten pisteitä per kierros sai Turun Roope T. osallistumalla 1 kisaan ja saaden 22 pistettä


Jaffacup Espoo viimeinen osakilpailu ja kauden kokonaiskilpailun tulokset

posted May 19, 2019, 4:56 AM by Stroke Nalle   [ updated May 19, 2019, 4:57 AM ]

Jaffacupin kahdeksas ja viimeinen osakilpailu pelattiin 4.5.2019 Espoossa Esport Centerissä. SquNan pelaajia kevään takatalvessa lähti matkaan viisi. 

Pojat alle 11-sarjassa pelasivat Severi S ja Severi J. Severi S pelasi finaalipelin viisieräisenä Oliver Aartoa vastaan ja jatkopalloille venyneessä viimeisessä erässä tuli kuitenkin tappio, Severi S hopealle. 
Kokonaiskilpailussa Severi S sai kultamitalin pojat alle 11-vuotiaissa 

Severi J pelasi myös tasaisesti viimeisen matsin ja tuli sarjassaan kuudenneksi. 
Pojat alle 13-vuotiaissa pelasi Lauri. Lauri joutui jättämään pelit kesken jalkavaivan vuoksi. 

Tytöt 13-19-ikäluokat oli yhdistetty ja tyttöjä pelasi yhteensä kahdeksan kahdessa lohkossa. SquNan tyttöjä edusti Saimi ja Iida. Iida pelasi seitsemänneksi ja ikäluokkansa toiseksi. 
Kokonaiskilpailussa Iidalle kultamitali tytöt alle 13-vuotiaissa.

Saimi pelasi pronssipelissä Lotta Ruotasta vastaan ja tuli neljänneksi, ikäluokkansa kolmanneksi. 
Kokonaiskilpailussa Saimille pronssia tytöt alle 15-vuotiaissa.

Jaffacup kauden 2018-2019 8 osakilpailua on nyt pelattu. Osakilpailun lopputuloksissa Poriin matkasi kaksi kultamitalia ja yksi pronssi joka oli jälleen kerran hieno suoritus. 
Kuvassa vielä mitalistitU19 EM kisat Praha

posted May 5, 2019, 3:35 AM by Stroke Nalle   [ updated May 5, 2019, 3:49 AM ]

Junioreiden EM kisat pelattiin Tsekin Prahassa 13-21.4.2019. Kilpailit olivat kaksiosaiset. Ensin pelattiin yksilökilpailut ja heti sen jälkeen joukkuekilpailut.
Squnalta oli mukana kaksi edustajaa Kamilla ja Viola. Suomen joukkue koostui lisäksi kolmesta pojasta Samuli Niskala, Ville Koskinen ja Elias Korhonen.

Kisojen viralliset sivut ovat täällä: https://www.czechsquash.cz/turnaj/u19

Taso kisoissa oli todella kova, onhan siellä euroopan parhaat juniori pelaajat. Yksilökisassa Viola sai ensimmäisellä kierroksella byen ja sijoittui lopulta sijalle 31. Kamilla sijoittui sijalle 43.


Joukkuekilpailussa Suomen ranking oli 18 sijalla. Alkulohko oli tiukka ja siitä päädyttiin taistelemaan sijoista 17-20. Lopullinen sijoitus oli rankingin mukainen eli 18.

Hotelli oli keskustan liepeillä oleva erittäin näyttävä Hotel Don Giovanni.


Turnauksessa oli käytössä Tournament software josta tuloksia on helppo seurata nyt myös livenä. Club Lockerilla on vielä melkoisesti kirittävää jos aikoo päästä edes lähelle samaa käytettävyyttä.


Maajoukkueryhmien suurleiri Merihaka

posted Apr 8, 2019, 9:01 AM by Stroke Nalle

Squashliitto järjesti maajoukkueryhmille maaliskuussa suurleirin Merihaan palloiluhallissa.

Squnalta nippu junioreita mukana: U19 harjoituksissa Atte, Kamilla ja Viola. U15/U17 harjoituksissa Jemina, Aino ja Roosa sekä U13 Head teamissa Iida, Lauri K., Severi S ja Severi J.

Ryhmäkuva U15/17

Ryhmäkuva U13 Head Team

Nopealiikkeisistä U19 sarjalaisista ei ehditty ottamaan ryhmäkuvaa, joten tässä action kuva.

Tauoilla ihmeteltiin pääkaupunkimme joukkuliikennevälineitä

Lisäksi tauoilla vietettiin aikaa Merihaan palloillihallilla

Merihaan palloiluhallin julkisivu on karu, mutta toimiva

Miesten II-divarikierros Helsinki

posted Apr 8, 2019, 8:41 AM by Stroke Nalle

Squashliigan 2-divarin B-lohkon viimeinen kierros pelattiin Helsingin Talihallissa. SquNan joukkue oli jälleen kerran kaivannut naftaliinista uuden pelaajan. Joukkueessa oli nyt mukana ensikertalaisena Kari L. ja lisäksi tuttua kalustoa jo vuosien takaa Jonne S. ja Esa M. Torstaina kiiri Tampereelta tietoa että joukkuetta ei saatu siellä kasaan ja tiedossa oli siis noin kolmen tunnin ajomatka puolen tunnin peliä varten. Nopea sposti muille joukkueille niin saatiin harjoituspelit järjestettyä ystävällisesti Pompsin kanssa, joilla oli myös vain yksi matsi tiedossa.


Virallinen peli käytiin ESRC III nuorta-vanhaa joukkuetta vastaan. Urakan aloitti Kari Axel Ollikaista vastaan, mutta Axelin tarkat lyönnit ja volley tiputukset päättivät pelin nopeasti 3-0 Espoolle. Seuraavaksi jonne pelasi jälleen Ville Eskolaa vastaan joka tuli suurleirin tauolla pelaamaan kierroksen. Tässä väännettiin täydet viisi erää ja suurleirin treenit alkoivat lopussa näkyä Villen pelissä ja peli Poriin 3-2. Esa pelasi kokenutta Harry Liljaa vastaan, mutta ei päässyt peliin mukaan ollenkaan ja perli Harrylle 3-0.

Kausi paketissa ja päädyttiin tällä kertaa neljänneksi, Squnana joukkue oli tällä kaudella monipuolinen, sillä kokoonpano oli joka kerta erilainen.

Mukana olivat mm.
Chris Boggon       
Jonne Stengård 
Timo Seilo
Eemeli Lappalainen
Kamilla Stengård
Viola joutsi
Timo Walli

Ensi kaudella joukkueen kapteenin ruoriin astuu uusi mies ja lähdetään tosissaan pelaamaan kärkipaikoista.

Tarkkoja tilastoja täällä (vaatii Clublocker kirjautumisen)

Espoo Womens Open 2019 - Squnalle kaksi mitalia

posted Mar 24, 2019, 6:26 AM by Stroke Nalle   [ updated Mar 24, 2019, 1:06 PM ]

ESRC järjesti Espoo Women’s Open -turnauksen lauauntaina 16.3.2019 Esport Centerissä. Kahdeksan SquNan junnutyttöä oli kilpailemassa. Naisten 1-kaaviossa Kamilla ja Viola ja naisten 2-kaaviossa Jemina, Aino, Roosa, Stella, Saimi ja Iida.
 

Naisten 1-kaavion voitto meni SqK:n Henrietta Huuhkalle, joka voitti loppuottelussa HSK:n Meeri Särkän. Kolmannen palkinnon sai HSK:n Katri Aalto-Setälä. SquNan Viola pelasi ensimmäisen pelinsä Katria vastaan ja pelasikin hienosti voittaen Katrilta ensimmäisen kerran erän 11-6. Matsi kuitenkin Katrille 3-1. Kamillalle ensimmäinen peli oli helpohko ESRC:n Raila Luhtalaa vastaan 3-0. Kamilla eteni semifinaaliin, jossa vastassa oli 1-kaaviossa toiseksi tullut HSK:n Meeri Särkkä ja peli Meerille 3-0. Pronssipelissä Kamilla jäi neljänneksi Katri Aalto-Setälän voitettua pelin 3-0. Violalla ensimmäisen hävityn pelin jälkeen oli vastassa Viron Gerli Jögeva, jonka Viola voitti selvin lukemin 3-0. Seuraava matsi Violalla oli Marja Vainiota vastaan, josta Viola sai napattua yhden erävoiton, mutta Marja vei pelin 3-1. Viola tuli lopulta kuudenneksi.
Naisten 1-kaavio:
Kamilla 4.
Viola 6.
2-kaaviossa olikin paljon SquNan edustusta. 14. pelaajasta SquNalaisia pelasi 6. 
SquNan Jemina eteni neljän pelatun matsin jälkeen naisten 2-kaavion voittoon. Kaksi ensimmäistä matsia Lotta Ruotasta ja Lotta Toivasta vastaan olivat lähes toisintoja Jeminan voittaessa molemmat pelit 3-0. Lotta R vastaan erät 11-6, 11-0 ja 11-1 ja Lotta T vastaan 11-5, 11-1 ja 11-1. Jeminan haastavin ja hankalin peli oli semifinaali ESRC:n Inka Luhtalaa vastaan. Kolmas erä meni jatkopalloille, jonka Jemina kuitenkin voitti 18-16. Viidenteen erään mennyt peli kääntyi Jeminalle, peli 3-2. Naisten 2-kaavion toiseksi pelasi SquNan Roosa, jolla ensimmäinen peli oli Nea Ollikaista vastaan 3-0. Toinen peli oli SquNa vs. SquNa eli Roosaa vastassa oli Stella. Roosa vei pelin 3-0. Semifinaalissa vastassa oli TSK:n Heidi Ylikoski, joka pistikin kampoihin voittaen Roosalta erän. Roosan pitikin miettiä pelitaktiikka uusiksi ja voitto tuli 3-1. Finaalissa olivatkin vastakkain SquNan Jemina ja Roosa. Tämäkin matsi pelattiin viidenteen erään asti. Aluksi vuorotellen erävoitoin, mutta lopulta viidennen erän voittoon eteni Jemina 3-2 (6-11, 11-7, 9-11, 11-7, 11-5).
SquNan Stellan ja Saimin ensimmäinen peli oli toisiaan vastaan. Peli venyi yli 40 minuuttiseksi taisteluksi, jossa kaksi erää meni jatkopalloille asti. Peli eteni viidenteen erään Stellan voitettua 3-2. Stellan kolmas peli oli ESRC:n Morgan Xiao-berglundia vastaan. Peli oli kiivasta crossipeliä, jossa oli monta let-tilannetta. Peli Stellalle 3-1. Stellan viimeinen peli oli SquNan Ainoa vastaan ja peli Ainolle 3-0. Ennen Ainon viimeistä matsia Aino pelasi ekan pelinsä TSK:n Minna Mäkelä vastaa selkeästi voittaen 3-0. Ainon toinen peli oli ESRC:n Inka Luhtalaa vastaan ja samoin kuin Jeminalla peli venyi viidenteen erään Inkaa vastaan 13-11,9-11,11-9,9-11,11-8, mutta lopulta kuitenkin Inka vei pelin. Ainon kolmas peli oli Lotta Toivasta vastaan ja se selkeästi Ainolle 3-0.
Iidalla ensimmäinen peli oli TSK:n Heidi Ylikoski vastaan ja vielä tällä kertaa Heidi vei voiton 3-0. Toinen Iidan peli oli seurakaveria Saimia vastaan. Tasavertaista peliä, mutta peli lopulta Iidalle 3-0, erät 13-11,12-10,11-9.

Naisten 2-kaavio:
Jemina 1.
Roosa 2.
Aino 5.
Stella 6.
Iida 10.
Saimi 12. 

Squash.fi juttu löytyy täältä: http://www.squash.fi/?p=22984


Vuosikokous 2019, tiistaina 2.4. klo 19.00 Porin urheilutalo

posted Mar 19, 2019, 2:51 AM by Stroke Nalle   [ updated Mar 19, 2019, 2:52 AM ]

Squash-Nallet ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään tiistaina 2. huhtikuuta 2019, klo. 19:00 Porin urheilutalon kössikenttien viereisellä saunaosastolla.
Vuosikokouksessa käsitellään sääntöjen mukaiset asiat.

Kokoukseen ovat tervetulleita kaikki jäsenet ja junioreiden vanhemmat. Kaikilla 15-vuotta täyttäneillä jäsenillä on vuosikokouksessa äänioikeus.

Kokouksen esityslista:
 1. Kokouksen avaus

 2. Kokouksen puheenjohtajan, sihteerin, pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta

 3. Laillisuus ja päätösvaltaisuus

 4. Työjärjestyksen hyväksyminen

 5. Ilmoitusasiat

 6. Käsitellään tilinpäätös, vuosikertomus ja toiminnantarkastajan lausunto tilikaudelta 2018

 7. Päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille

 8. Käsitellään toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio sekä liittymis- ja jäsenmaksun suuruus

 9. Päätetään haettavista tuista

  1. Porin kaupunki

 10. Valitaan hallituksen puheenjohtaja, 3 varsinaista jäsentä ja 2 varajäsentä

 11. Valitaan yksi tai kaksi toiminnantarkastajaa ja varatoiminnantarkastajaa tai yksi tai kaksi tilintarkastajaa ja varatilintarkastajaa

 12. Muut esille tulevat asiat

  1. Päätetään edustusjoukkueiden osallistumisista kilpasarjoihin
  2. Valitaan edustusjoukkueille joukkueidenjohtajat
 13. Kokouksen päättäminen

 

Tervetuloa!Squashliiga - Naisten 1-divarin voitto Squnalle

posted Mar 16, 2019, 9:23 AM by Stroke Nalle

Naisten 1-divarin viimeinen kierros pelattiin lauantain 9.3.2019 Espoossa. Mukana oli SquNan junnutytöt joukkueella Jemina Stengård, Aino Linho ja Roosa Joutsi. 

SquNa oli I-divarin ylivoimainen voittaja. 8 ottelusta voitettuja pelejä tuli 21 ja hävittyjä peleä ainoastaan 3. SquNan I-divisioonan joukkue pääsee nyt tavoittelemaan nousua SM-sarjaan.

Yhteiskuva jäi taas kiireessä ottamatta joten tällä kertaa kuva on kursittu kasaan tammikuun 2019 Junnu SM kisoista

Kauden aikana joukkue oli joka kierroksella sama ja joukkueen vahvuus oli erityisesti tasaisuus. Tällä ryhmällä on hyvä jatkaa, Squna kiittää osallitumisesta!


Koko SM sarjan tilastot löytyvät täältä: http://www.squash.fi/?page_id=22326
Naisten 1-divarin pelitulokset Clublockerissa: https://clublocker.com/divisions/2301/matches
Squashliiga - Naisten SM-sarja - Espoo

posted Mar 16, 2019, 9:10 AM by Stroke Nalle   [ updated Mar 16, 2019, 9:20 AM ]

Naisten SM-sarjan viimeinen kierros pelattiin lauantain 9.3.2019 Espoossa. Mukana oli Kamilla, Viola ja Saana OSK:sta vuokrapelaajana.
Ryhmäkuva jäi ottamatta joten se pitää kursia kasaan editoimalla muutaman vuoden takaisia kuvia.

Ensimmäinen ottelu oli Espoon ESRC joukkuetta vastaan. SquNa voitti ensimmäistä kertaa ottelun 3-0. Toinen ottelu Helsingin HSK joukkuetta vastaan olikin hankalampi. SquNa hävisi ottelun 0-3.
Naisten SM-sarjassa SquNa pelasi 8 ottelua. Voittopelejä oli 8 ja häviöitä 16. SquNa jäi täpärästi SM-sarjan viimeiseksi. Tämä kausi meni viime kautta selkeästi paremmin ja suunta on ylöspäin.

Kauden aikana jokaisessa pelissä oli pelaamassa Kamilla sekä Viola. Lisäksi Stella Wiman oli Porin kotikierroksella ja isossa roolissa oli myös OSK:n Saana Valasma joka toi tasaisuutta joukkueeseen muilla kierroksilla
Squna kiittää pelaajia osallistumisesta!

Koko SM sarjan tilastot löytyvät täältä: http://www.squash.fi/?page_id=22326
Naisten SM pelitulokset clublockerista: https://clublocker.com/divisions/2298/matches
1-10 of 296