Ajankohtaista


TSSQ 2019

posted by Stroke Nalle

Squnalta lähti jälleen kerran kova joukko pelureita mittaamaan tasoaan. Mukana Esa, Kari, Jonne ja Eemeli. Alunperin Mikan piti myös lähteä mukaan, mutta tuli yllättäen kipeäksi ja Eemeli nappasi varapaikan.

Kaavioita oli vain kaksi joista ykköskaaviossa 3 pelaajaa ja loput 18 kakkoskaaviossa. Isossa kaaviossa on hyvät ja huonot puolet. Huono puoli on se että huonolla tuurilla pelejä on vähän, kuten Esalla joka pelasi vain kaksi peliä. Hyvä puoli taas on se että pelejä voi olla paljonkin, kuten Eemelillä joka urakoi viisi peliä joista kolme ensimmäistä olivat perätysten noin viiden minuutin tauoilla. Jonne ja Karilla oli molemmilla neljä peliä. Tuo 32 kaavio on haastava myös clublockerille joka ei oikein taivu Condensed näkymässä näyttämään koko kaaviota varsinkaan sieltä loppupäästä. Lisää kliksuttelemalla tulokset sieltä kyllä löytyy, mutta TournamentSoftwarea on ikävä.

Turussa on Suomen ylivoimaisesti parhaat kisajärjestelyt. Tarjolla oli kahvit ja omenatortut vaniljakiisselillä sekä urheiluojuomaa. Tässä haastetta miten parannetaan Joulukuussa 14-15 päivä pelattavissa Pori Open kisoissa. 

Porilaiset eivät tällä kertaa päässeet toista kierrosta pidemmälle ja lopulliset ovat sijoitukset:
9. Jonne
15. Kari
16. Eemeli
17. Esa (Platen voitto)Turussa oli hienot kisat, kiitokset järjestäjille.

Finnish Junior Open 2019

posted Sep 16, 2019, 4:22 AM by Stroke Nalle   [ updated Sep 16, 2019, 4:24 AM ]

Squashin juniorien kisakausi alkoi viikonloppuna kilpaillussa Finnish Junior Openissa Helsingin Talihallissa. Kuusi porilaista Squash Nallen junioria mittasi tasoaan muita suomalaisia, venäläisiä, ruotsalaisia ja norjalaisia vastaan.


Parhaiten menestyi Jemina Stengård alle 17-vuotiaiden tyttöjen sarjassa sijoittumalla hopealle. Samassa sarjassa SquNan Saimi Seilo oli neljäs.

Kaksi vuotta nuoremmissa tytöissä Roosa Joutsi pelasi pronssille ja Iida Stengård oli kuudes.

Alle 13-vuotiaiden poikien sarjassa Severi Stengård oli yhdeksäs ja Severi Jylli 13:s.Live Striimitallenteet: Day3 Day2 Day1 
Jaffacup 1 2019

posted Sep 15, 2019, 7:04 AM by Stroke Nalle   [ updated Sep 15, 2019, 9:13 AM ]

Kauden ensimmäinen Jaffacupin osakilpailu pelattiin Espoossa Esport Centerissä lauantaina 7.9.2019. Kilpailusarja järjestettiin ensimmäistä kertaa tyttöjen ja poikien yhteisissä tasoluokissa. Porista kisailemaan lähdettiin kahden junnun voimin Iidan ja Severin toimesta. Molemmat pelaajat pelasivat A-tasoluokassa, Iida 1. ryhmässä ja Severi 2.ryhmässä.Iidalla oli vastassa Tatu Lahdenperä ja Lotta Ruotanen JSK:sta. Leo Karppanen HSRC oli sairastunut, joten siitä w.o. Tatun Iida voitti 2-1 ja hävisi Lotalle 0-3.
Severillä vastassa oli Lotta Toivanen TSK, Aapo Teitti MiSq ja Oliver Aarto Sq-88. Lotan ja Aapon pelit Severi hävisi 0-3. Oliverin kanssa oli taas kerran kovaa vääntöä viidenteen erään asti. Oliver vei tällä kertaa voiton 3-2. Severin pelit päättyi tähän ja sijoitus 7. Iidalla oli vielä jatkopeli Lotta Ruotasta vastaan, jolle hävisi 0-3. Sijoitus 4.

Jaffacupista lisätietoa täältä: http://www.esrc.fi/next/?p=13649#more-13649

Viralliset tulokset on piilotettu Clublockeriin: https://clublocker.com/tournaments/11209/draws?divisionId=324&offset=0


Nääs-Cup 2019

posted Sep 14, 2019, 5:32 AM by Stroke Nalle   [ updated Sep 14, 2019, 5:39 AM ]

Squnalta lähti melkoinen joukko pelaajia Tampereelle Nääs-cuppiin. Mukana Atte, Jonne, Esa, Kamilla, Eemeli, Mika.

Palkintopallille 1 kaaviossa väänsi Atte

Loput pelaajat häärivät kakkos ja kolmos kaaviossa, mutta ei ihan mitalisijoille yltäneet.


Näässin FB sivuillakin on kuvia kisoista https://www.facebook.com/NaasSq/

Nääs-netti taas onkin heikommassa hapessa, mutta vielä olemassa kuitenkin. :) http://www.naas-squash.fi

Italian Junior Open 2019

posted Jul 7, 2019, 2:50 AM by Stroke Nalle

Squnalta lähti viisi junioria Italian Junior Open 2019 kilpailuun. Paikka on tuttu jo useamman vuoden takaa. Mukana oli Kamilla, Viola, Jemina, Aino, ja Severi. Lisäksi Suomesta pelaamassa oli Ville Eskola ESRC:sta.

Matkalla Italiaan käytiin harjoittelemassa Sveitsissä, paikallisessa Squashhallissa oli kahdessa kerroksessa yhteensä 8 kenttää hienossa kunnossa.

U19 sarjassa pelanneet Kamilla ja Viola olivat kovatasoisessa sarjassa. Italian Junior Open on osa Euroopan Junior GP:ta ja paikalla ovat aina huiput joista moni pelasi jo kevään naisten EM kisoissa. 
Kuvassa Kamilla pelaa ykkössijoitetun Italialaisen Christina Tartarone kanssa, joka voitti lopulta U19 sarjan ja Viola pelaa Israelilaisen Navah Shoren kanssa.
Lopulliset sijoitukset: Viola 8. ja Kamilla 12.

U17 sarjassa Jemina ja Aino. Täälläkin kärki oli melko kova, mutta sijoituspeleissä tuli jo tasaisia otteluita.
Lopulliset sijoitukset: Aino 12. ja Jemina 13.

Severi pelasi U13 sarjassa vieläkin alaikäisenä, sillä 11v syntymäpäivät olivat heti kisojen jälkeen. Kuvassa peli paikallista Italialaista vastaan jonka kannatusjoukot kentän ulkopuolella hämmensivät peliä melko lailla.
Lopullinen sijoitus 20. joka on hieno saavutus 38 pelaajan joukosta.

Valokuvagalleria on kisojen FB sivuilla: https://www.facebook.com/ItalianJuniorOpen/Squna kuukausikisojen lopputulokset

posted May 25, 2019, 2:32 AM by Stroke Nalle

Kauden 2018-2019 kuukausikisat ovat paketissa ja tulokset selvillä.

Kuukausikisat muuttivat tällä kaudella muotooan. Nyt kaikki juniorit, aloittelijat ja aikuiset (miehet ja naiset) pelaavat samaa sarjaa.
Pelikaavio muokataan aina osallistujien mukaan niin, että saadaan mahdollisimman tasaisia pelejä. Osallistujien ei tarvitse olla seuran jäseniä.

Voittajaksi tuli Jonne S, toiseksi Esa M ja kolmanneksi kiilasi juniorina aikuisten väliin Kamilla S.
Neljänneksi nousi kovaa kehittynyt Mr. Squash eli aloittelijoiden puolelta tullut Lauri M. 

Tilastonikkarilta muutama numero:

- Ahkerimmat kävijät olivat 10-vuotiaat junioripelaajat Severit, jotka pääsivät molemmat top 11 sisään. Molemmat osallistuivat kahdeksaan kisaan kymmenestä.
- Pelaajia koko kaudella oli yhteensä 31
- Kaukaisimmat pelaajat olivat Turusta asti marraskuun kierroksella 
- Eniten osallistujia oli marraskuun kierroksella, jolloin 19 pelaajaa kahdella squashkopilla vaati melkoista organisointia järjestäjiltä
- Eniten pisteitä per kierros sai Turun Roope T. osallistumalla 1 kisaan ja saaden 22 pistettä


Jaffacup Espoo viimeinen osakilpailu ja kauden kokonaiskilpailun tulokset

posted May 19, 2019, 4:56 AM by Stroke Nalle   [ updated May 19, 2019, 4:57 AM ]

Jaffacupin kahdeksas ja viimeinen osakilpailu pelattiin 4.5.2019 Espoossa Esport Centerissä. SquNan pelaajia kevään takatalvessa lähti matkaan viisi. 

Pojat alle 11-sarjassa pelasivat Severi S ja Severi J. Severi S pelasi finaalipelin viisieräisenä Oliver Aartoa vastaan ja jatkopalloille venyneessä viimeisessä erässä tuli kuitenkin tappio, Severi S hopealle. 
Kokonaiskilpailussa Severi S sai kultamitalin pojat alle 11-vuotiaissa 

Severi J pelasi myös tasaisesti viimeisen matsin ja tuli sarjassaan kuudenneksi. 
Pojat alle 13-vuotiaissa pelasi Lauri. Lauri joutui jättämään pelit kesken jalkavaivan vuoksi. 

Tytöt 13-19-ikäluokat oli yhdistetty ja tyttöjä pelasi yhteensä kahdeksan kahdessa lohkossa. SquNan tyttöjä edusti Saimi ja Iida. Iida pelasi seitsemänneksi ja ikäluokkansa toiseksi. 
Kokonaiskilpailussa Iidalle kultamitali tytöt alle 13-vuotiaissa.

Saimi pelasi pronssipelissä Lotta Ruotasta vastaan ja tuli neljänneksi, ikäluokkansa kolmanneksi. 
Kokonaiskilpailussa Saimille pronssia tytöt alle 15-vuotiaissa.

Jaffacup kauden 2018-2019 8 osakilpailua on nyt pelattu. Osakilpailun lopputuloksissa Poriin matkasi kaksi kultamitalia ja yksi pronssi joka oli jälleen kerran hieno suoritus. 
Kuvassa vielä mitalistitU19 EM kisat Praha

posted May 5, 2019, 3:35 AM by Stroke Nalle   [ updated May 5, 2019, 3:49 AM ]

Junioreiden EM kisat pelattiin Tsekin Prahassa 13-21.4.2019. Kilpailit olivat kaksiosaiset. Ensin pelattiin yksilökilpailut ja heti sen jälkeen joukkuekilpailut.
Squnalta oli mukana kaksi edustajaa Kamilla ja Viola. Suomen joukkue koostui lisäksi kolmesta pojasta Samuli Niskala, Ville Koskinen ja Elias Korhonen.

Kisojen viralliset sivut ovat täällä: https://www.czechsquash.cz/turnaj/u19

Taso kisoissa oli todella kova, onhan siellä euroopan parhaat juniori pelaajat. Yksilökisassa Viola sai ensimmäisellä kierroksella byen ja sijoittui lopulta sijalle 31. Kamilla sijoittui sijalle 43.


Joukkuekilpailussa Suomen ranking oli 18 sijalla. Alkulohko oli tiukka ja siitä päädyttiin taistelemaan sijoista 17-20. Lopullinen sijoitus oli rankingin mukainen eli 18.

Hotelli oli keskustan liepeillä oleva erittäin näyttävä Hotel Don Giovanni.


Turnauksessa oli käytössä Tournament software josta tuloksia on helppo seurata nyt myös livenä. Club Lockerilla on vielä melkoisesti kirittävää jos aikoo päästä edes lähelle samaa käytettävyyttä.


Maajoukkueryhmien suurleiri Merihaka

posted Apr 8, 2019, 9:01 AM by Stroke Nalle

Squashliitto järjesti maajoukkueryhmille maaliskuussa suurleirin Merihaan palloiluhallissa.

Squnalta nippu junioreita mukana: U19 harjoituksissa Atte, Kamilla ja Viola. U15/U17 harjoituksissa Jemina, Aino ja Roosa sekä U13 Head teamissa Iida, Lauri K., Severi S ja Severi J.

Ryhmäkuva U15/17

Ryhmäkuva U13 Head Team

Nopealiikkeisistä U19 sarjalaisista ei ehditty ottamaan ryhmäkuvaa, joten tässä action kuva.

Tauoilla ihmeteltiin pääkaupunkimme joukkuliikennevälineitä

Lisäksi tauoilla vietettiin aikaa Merihaan palloillihallilla

Merihaan palloiluhallin julkisivu on karu, mutta toimiva

Miesten II-divarikierros Helsinki

posted Apr 8, 2019, 8:41 AM by Stroke Nalle

Squashliigan 2-divarin B-lohkon viimeinen kierros pelattiin Helsingin Talihallissa. SquNan joukkue oli jälleen kerran kaivannut naftaliinista uuden pelaajan. Joukkueessa oli nyt mukana ensikertalaisena Kari L. ja lisäksi tuttua kalustoa jo vuosien takaa Jonne S. ja Esa M. Torstaina kiiri Tampereelta tietoa että joukkuetta ei saatu siellä kasaan ja tiedossa oli siis noin kolmen tunnin ajomatka puolen tunnin peliä varten. Nopea sposti muille joukkueille niin saatiin harjoituspelit järjestettyä ystävällisesti Pompsin kanssa, joilla oli myös vain yksi matsi tiedossa.


Virallinen peli käytiin ESRC III nuorta-vanhaa joukkuetta vastaan. Urakan aloitti Kari Axel Ollikaista vastaan, mutta Axelin tarkat lyönnit ja volley tiputukset päättivät pelin nopeasti 3-0 Espoolle. Seuraavaksi jonne pelasi jälleen Ville Eskolaa vastaan joka tuli suurleirin tauolla pelaamaan kierroksen. Tässä väännettiin täydet viisi erää ja suurleirin treenit alkoivat lopussa näkyä Villen pelissä ja peli Poriin 3-2. Esa pelasi kokenutta Harry Liljaa vastaan, mutta ei päässyt peliin mukaan ollenkaan ja perli Harrylle 3-0.

Kausi paketissa ja päädyttiin tällä kertaa neljänneksi, Squnana joukkue oli tällä kaudella monipuolinen, sillä kokoonpano oli joka kerta erilainen.

Mukana olivat mm.
Chris Boggon       
Jonne Stengård 
Timo Seilo
Eemeli Lappalainen
Kamilla Stengård
Viola joutsi
Timo Walli

Ensi kaudella joukkueen kapteenin ruoriin astuu uusi mies ja lähdetään tosissaan pelaamaan kärkipaikoista.

Tarkkoja tilastoja täällä (vaatii Clublocker kirjautumisen)

1-10 of 300