Ajankohtaista‎ > ‎

Oulu Junior Open

posted May 30, 2015, 8:49 AM by Stroke Nalle
Porista Ouluun matkusti neljä peluria: Roosa, Iiris, Atte ja Kamilla. 

Lauantain yksilökilpailut:
Atte oli seedattu korkeimpaan eliitti sarjaan jossa U15 maajoukkuepelaaja eteni toiselle kierrokselle kukistaessan Simon Greholmin Ruotsista suoraan 3-0. Seuraavassa pelissä isokokoinen OSK:n Nuutti Ruokangas oli vielä liian kova pala ja selvääkin selvempi  tappio 0-3. Lopullinen sijoitus 8. kuudentoista pelaajan kaaviossa. 

Kamilla, Iiris ja Roosa pelasivat kaikki C-sarjassa. Sarjoja oli kaikkiaan viisi (Eliitti, A, B, C ja D). Iiiris eteni neljän parhaan joukkoon selvillä 3-0 voitoilla ESRC:n  Jaakko Rousteesta ja Ruotsin Fanny Åströmista. Finaalipaikan Iirikseltä nappasi kuitenkin OSK:n Jasper Liikanen. Samanen Jasper Liikanen pudotti Kamillan toisella kierroksella myös selvin 3-0 luvuin ja kaiekn kukkuraksi voitti koko C-sarjan. Kamillan lopullinen sijoitus oli kuudes. Roosa eteni Iiriksen tapaan neljän parhaan joukkoon. Voitot SqK Joni Kuosmasesta ja ESRC:n Ville Eskolasta. Finaalipaikasta pelattiin huolella täydet viisi erää ESRC:n Lu Congin kanssa. Viimeisessä erässä täydellinen romahtaminen (11-0) ja pronssi pelissä oli kaksi Porilaista. Tutut kaverukset pelasivat tasaiset neljä erää Roosan olessa lopulta vahvempi luvuin 3-1.


Sunnuntain joukkuekilpailut:
Sarjoja oli kolme. Liekki Siivet (Roosa, Iiris ja Kamilla) osallistuivat B-sarjaan ja sijoittuivat lopulta seitsämänneksi kukistaen jumbotaistelussa Hurjat Mursut selvin 3-0 (2-0 2-0 2-0) luvuin. Kosteat Tiikerit (Atte, SqK Ville ja SqK Hetta) pelasivat ylimmässä A-sarjassa itsensä loppuotteluun asti. Finaalissa Skellefte Ducks osoittaui kuitenkin liian kovaksi murskaten Tiikerit 3-0 (2-0 2-0 2-0). Hopeinen pokaali eli "poika" matkusti ensimmäiseksi junalla Poriin josta matka jatkuu Kuopioon.

Comments