Ajankohtaista‎ > ‎

Ranking 1.1.2017

posted Jan 6, 2017, 11:50 PM by Stroke Nalle   [ updated Jan 6, 2017, 11:54 PM ]
Hyvää alkanutta vuotta satakuntalaisille kössin pelaajille. Liitto on taas vuodenvaihteessa ynnäillyt loppuvuoden kisamenestyjien sijoituksia ja julkaissut uuden valtakunnallisen paremmuusjärjestyksen iloksemme. Alkuvuoden listauksessa seuran jäsenien sijoitukset perinteisesti paranevat, koska alla on joulukuun kotikisat - Pori Open.

Miesten listalla Atten kova kisakunto ja kehitys näkyy - sijoitus 9 pykälää parempi kuin kaksi kuukautta aiemmin! Hyvä Atte! Pori Openin kakkoskaavion voitosta kisaa käyneet Jonne ja Jani onnistuivat molemmat parantamaan niin ikään sijoituksiaan. Vaikka Jani väänsi Jonnesta voiton kotikisoissa, niin Jonne onnistui silti säilyttämään listalla korkeamman sijoituksen ollen B-listan 5.

Miesten C-listalla Eemeli laskeutui muutaman sijan, kun taas Teemu vastaavasti nousi. Mikan osallistumiset liigakierrokselle ja Pori Openiin nostattivat hänet D-listalta C-listan 89:nneksi. Hyvä Mika! D-listalla Ari nousi liigakierroksen turvin useamman sijan ja Pori Openissa pelin takkuamista tuskaillut Heikki kipusi hänkin muutaman sijan. Listan häntäpäästä löytyy Esa ja Rauno, jotka eivät ole päässeet viime aikoina osallistumaan kilpailuihin, mutta joiden kilpakunto harjoitusten perusteella ei ole vielä vallan kadonnutkaan.

Miesten listalla on vallinnut jo jonkin aikaa mieleniintoinen tilanne, kun listan molempia päitä pitää hallussaan seuran junioripelaaja. Aikuispelaajat ovat nyt kahden juniorin puristuksessa. Eipä aikaakaan kun Severi alkaa napsia voittoja ensimmäisiltä aikuispelaajilta.

Naisten A-listalla Kamilla ja Iiris säilyttivät keskinäisen asemansa. Pori Openin junnukaavion voittanut Viola kuitenkin hengittää jo niskaan ja nousi B-listalta A-listan 15:nneksi. Vertailun vuoksi todettakoon, että seuran A-listan naisten ja C-listan miesten pelit ovat tasaväkisiä, kuten Pori Openissa saatoimme huomata.

B-listalle jäi vain Roosa S., kun Jemina tipahti C-listan kärkipaikalle. Tasaisella C-listalla pelaajien keskinäinen järjestys haki paikkaansa, kun Elli tipahti listoilta kokonaan pois. Ranking-listaltahan tipahtaa pois, jos vuoteen ei ole pelannut yhtään virallista kilpailua. Sen sijaan Pori Openin myötä Stella nousi uutena pelaajana listalle ja Jaffa Cupissa pelanneet Noora ja Vilma niin ikään nousivat listoille. Tervetuloa Stella, Noora ja Vilma kilpapelaajien joukkoon!

Uusien pelaajien ansioista seura teki jälleen uuden oman ennätyksen ja Squashliiton ranking-listoilla komeilee nyt ennätyksellisesti 23 Nallen nimet!

Miehet

Stengård Atte SquNa             MA 19

Stengård Jonne SquNa          MB 5

Stengård Jani SquNa             MB 7

Eemeli Lappalainen SquNa    MC 34

Joutsi Teemu SquNa              MC 63

Männistö Mika SquNa           MC 89

Rinkiö Ari SquNa                   MD 22

Tyynysniemi Heikki SquNa    MD 34

Mäkisalo Esa SquNa             MD 84

Lehtonen Rauno SquNa        MD 128

Stengård Severi SquNa        MD 132

 

Naiset 

Stengård Kamilla SquNa     NA 10

Joutsi Iiris SquNa                NA 13

Joutsi Viola SquNa              NA 15

Stengård Roosa SquNa       NB 13

Stengård Jemina SquNa      NC 1

Joutsi Roosa SquNa            NC 7

Heinikoski Elina SquNa       NC 10

Linho Aino SquNa               NC 15

Stengård Iida SquNa           NC 21

Wiman Stella SquNa           NC 24

Lehti Noora SquNa              NC 26

Ojamäki Vilma SquNa         NC 27Comments