Ajankohtaista‎ > ‎

Ranking 1.3.2018

posted Mar 11, 2018, 5:10 AM by Stroke Nalle   [ updated Mar 11, 2018, 5:11 AM ]

Squashliitto on kuukauden alussa julkaissut tuoreen ranking-listauksen ja kössikenttien edustalla on juttua omasta ja muiden sijoituksista riittänyt. Atte on tasaisella suorituksella raivannut tietään itselleen A-sarjan kärkeen ja on luokan toiseksi paras pelaaja. Valio-luokkaan on enää pari pykälää matkaa ja sinne nousu olisi seurahistoriassamme ensimmäinen laatuaan.

 

Huonosti ei ole mennyt myöskään listalta löytyviltä kahdella seuraavalla Stengårdilla. Jani on A-luokan 15. ja pikkuveli Jonne B-luokan 1.

 

Miesten C-luokassa kovassa pelivireessä oleva Mika Männistö on kiilannut tiensä sijalle 79 ja pari pykälää alempana Eemeli Lappalainen hiillostaa seuratoveriaan. Kaksikon pelit ovat kieltämättä olleet varsin tasaväkisiä viime aikoina. C-luokan sijalta 98 löytyy uusi Nalle, Liinamaa Kari. Tervetuloa Kari ranking-listalle.

 

D-luokan kärjessä porskuttaa vakuuttavia peliotteita esitellyt Timo Walli ja kaksi pykälää alempana SM-kisoissa kokemusta kartuttanut Teemu Joutsi. Uutena nimenä listoille on noussut Nallejen brittivahvistus Chris Boggon. D-listalta löytyy lisäksi Severi Stengård, Ari Rinkiö ja Noel Henriksson.

 

Naisten A-luokassa Kamilla Stengård ja Viola Joutsi tippuivat molemmat yhden pykälän viime listauksesta, joten heidän kohdallaan ei suurta muutosta ole tapahtunut. Niin ikään B-luokasta löytyy tutut nimet; Jemina Stengård, Aino Linho, Roosa Joutsi ja Iiris Joutsi.

 

Naisten C-luokan kärkipaikalle on noussut Stella Wiman ja sijalta neljä löytyy seurakaveri Elina Heinikoski. Matkaa B-luokkaan olisi enää vähän. C-luokasta löytyy lisäksi Iida Stengård.

 

Ranking-listalla on siis 22 Nallen nimet (seuraennätys 1.11.2017: 25 pelaajaa).


Miehet

A2     Stengård Atte

A15   Stengård Jani

B1     Stengård Jonne

C79   Männistö Mika

C85   Lappalainen Eemeli

C98   Liinamaa Kari

C128 Kuuluvainen Tuomas

D9     Walli Timo

D12   Joutsi Teemu

D46   Boggon Chris

D56   Stengård Severi

D65   Rinkiö Ari

D107 Henriksson Noel


Naiset

A7     Stengård Kamilla

A15   Joutsi Viola

B12   Stengård Jemina

B13   Linho Aino

B15   Joutsi Roosa

B21   Joutsi Iiris

C1     Wiman Stella

C4     Heinikoski Elina

C13   Stengård iida


Comments