Ajankohtaista‎ > ‎

SM kilpailut - TULOKSET

posted Feb 16, 2015, 5:47 AM by Stroke Nalle   [ updated Feb 16, 2015, 6:05 AM ]
SM kilpailuihin lähdettiin tänä vuonna kahdella autollisella porukkaa. Miesten B sarjassa pelasi Jonne ja C sarjassa Esa sekä Teemu. Naisten C sarjassa peräti 4 vanhemmasta päästä olevaa  NalleTyttöä: Roosa, Iiris, Kamilla ja Viola. Jonnen pelit loppuivat toisen kierroksen ensimmäiseen peliin. Samoin kävi taistelu tovereille Esalle ja Teemulle jotka joutuivat myöntämään ensimmäisen kierroksen vastustajat vahvemmikseen. Jonnen hyvästä siidauksesta johtuen plate ei hänen kohdallaan enää pelattu. Esalla ja Teemulla oli platessa vielä mahdollisuus maineeseen ja menestykseen mutta nämä jäivät ensikertaan.

Onneksi mukana matkassa oli tytöt joiden menestystä on aina mukava seurata vaikka omat pelit eivät kulkisikaan. Lauantain alkulohkoista jatkoon selvisi Iiris, Kamilla ja Viola. B-lohkon pelissä Roosa vs Kamilla nähtiin superyllätys kun Kamilla vahvalla suorituksella tiputti Roosan neljän parhaan joukosta. Roosan pelit jatkuivat sunnuntaina sijoitusottelulla sijoista 5-6 jonka Roosa hoiti esimerkillisesti 3-0 vastustajana ESRC:n Ella Heikkilä.Lauantai-iltana viettettiin virkistävä banketti Talihallilla.

Sunnuntain välieräparit olivat erittäin mielenkiintoiset. Miten tasaiset Kamilla ja Viola tällä kertaa pelaavat ja pystyykö Iiris haastamaan kokeneen Anu Lehtosen? Lauantaina Viola pelasi elämänsä pelit - asenne, liike ja pelisuunnitelma olivat rautaa kummassakin pelissä. Sunnuntaina Kamillaa vastaan vanhat möröt kuitenkin kaivautuivat esiin. Violalta pelisuunnitelma ja rohkeus kadoksissa erityisesti ensimmäisessä ja viimeisessä erässä. Ja vastaavasti Kamillalta turnauksen tasapainoisin suoritus - hyvää liikettä ja erinomaista volley pelaamista. Kamilla ja Anu Lehtonen finaaliin Anun kukistettua Iiris puhtaasti 3-0. Siskosten välinen pronssi-ottelu oli pitkälti lauantain kopio. Violan pelisuunnitelma piti ja syötöt olivat rautaa. Iriiksellä oli vaikeuksia saada palloa riittävän taakse ja toistuvat "pelli"-virheet aiheuttivat turhautumista joka vaikeutti pelaamista entisestään. Violalle pronssia. Kamilla lähti haastamaan vielä voittamatonta Anua finaalissa hyvällä asenteella. Kaksi ensimmäistä erää mentiin erittäin tasaisissa merkeissä joiden jälkeen oltiin 1-1 tilanteessa. Anun lisättyä kolmanteen erään liikettä ja lyöntien painoa alkoi Kamillan usko voittoon hiipua joka heijastui tekemiseen kentällä. Kamillalle hopeaa.

  


Onnea mitalisteille!

TULOKSET:

Naiset C

Välierät
Kamilla Stengård SquNa – Viola Joutsi SquNa 11/0 11/8 8/11 7/11 11/1
Anu Lehtonen JoSK – Iiris Joutsi SquNa 12/10 11/3 11/1

Pronssiottelu
Viola Joutsi – Iiris Joutsi 11/4 11/9 11/2

Loppuottelu
Anu Lehtonen – Kamilla Stengård 11/9 12/14 11/5 11/3

TARKEMMAT TULOKSET:
Comments