Ajankohtaista‎ > ‎

Squashliiton ranking 1.11.2018

posted Nov 3, 2018, 11:33 PM by Stroke Nalle   [ updated Nov 3, 2018, 11:50 PM ]

Kössinpelaajat kautta maan ovat jälleen listattuna tuoreeseen paremmuusjärjestykseen – iloksemme ja kauhuksemme. Squashhalleilla on syksyn aikana kohistu myös reaaliaikaisesti päivittyvästä ranking-listasta, jonka uusi sähköinen ’Club Locker’ järjestelmä mahdollistaa. Liiton toiminnanjohtaja kuitenkin kertoo uusimmassa VLog-postauksessaan, että vanhaa ranking-listaa tullaan julkaisemaan vielä tämän pelikauden loppuun, joten luvassa liiton julkaisemat ranking-listat vielä vuodenvaihteessa ja maaliskuun alussa.

 

Sitten itse listan sisältöön. Atte keikkuu totuttuun tapaan A-listan kärkipaikoilla, mutta huomionarvoista on Jonnen ponkaisu A-listan sijalle nro 27. Onnittelut molemmille hyvistä sijoituksista ja menestystä tuleviin peleihin. Porissa uskotaan Atten nousuun Valio-luokkaan lähitulevaisuudessa, mikäli mies vain pysyy terveenä ja paikat kestää kovan treenauksen.

 

Seuran nuorista naisista Kamilla ja Viola ovat vakiinnuttaneet omat paikkansa A-listalla. Jemina, Roosa J., Stella ja Aino kehittyvät kuitenkin vauhdilla, joten kärkipaikoilla on syytä olla varuillaan, ettei seurakaverit pääse yllättämään kehittyneillä boasteilla ja terävillä linjalyönneillä.

 

Ranking-listalla on 22 Nallen nimet (seuraennätys 1.11.2017: 25 pelaajaa).

 

Miehet

A1     Stengård Atte

A27   Stengård Jonne

B20   Stengård Jani

C22   Lappalainen Eemeli

C62   Mäkisalo Esa

C64   Joutsi Teemu

C76   Liinamaa Kari

C84   Boggon Chris

C86   Männistö Mika

D9     Walli Timo

D30   Stengård Severi

D43   Seilo Timo

 

Naiset

A5     Stengård Kamilla

A11   Joutsi Viola

B5     Stengård Jemina

B9     Joutsi Roosa

B12   Wiman Stella

B15   Linho Aino

C5     Stengård Mia

C6     Heinikoski Elina

C15   Stengård Iida

C18   Seilo Saimi


Comments