Nallet TSSq Cupissa ja Finnish Junior Openissa - 38/2012

Post date: 24-Sep-2012 08:53:16

Esa Mäkisalo sijoittui hienosti neljännelle sijalle viikonloppuna pelatussa TSSq Cupin kolmoskaaviossa. Alkulohkossa Esa taipui ainoastaan Nääs Squashin Lasse Sululle joka lopulta voitti koko kaavion. Pronssiottelu pelattiin erittäin tasaisissa merkeissä jonka ESRC:n Vesa Vähämaa lopulta ratkaisi edukseen neljännessä erässä. Vesa Vähämaa ESRC – Esa Mäkisalo SquNa 3-1 (13/11 11/8 3/11 15/13).

Atte Stengård sijoittui upeasti kuudenneksi kovatasoisessa Finnish Junior Openissa pojat alle 13 vuotta sarjassa. Talihallissa pelattu Finnish Junior Open on osa European Junior Circuit osakilpailua joka pelataan 23:na eri kilpailuna noin 20:ssä eri maassa. Lauantain alkulohkon ensimmäisessä ottelussa vastaan asteli ESRC:n Topi Luhtala. Erittäin tasainen peli eteni vuorotahtiin viidenteen erään. Jännitysnäytelmä päättyi lopulta Porilaisjuhliin kun yksi Porilaisen squashin kirkkaimmista tulevaisuuden lupauksista ratkaisi ottelun viidennen erän jatkopalloilla. Atte Stengård – Topi Luhtala 2/11 11/1 11/13 11/8 14/12. Alkulohkon toisessa ottelussa hyvin liikkuva Ukrainan Artur Sikora oli vielä liian vahva vieden ottelun puhtaasti 3-0. Sunnuntaina pelattiin sijoista 5-8. Voitto ESRC:n Antti Vuorenmaasta ja tappio Kuopiolaiselle Veikko Herolalle antoi loppusijoitukseksi kunnioitettavan kuudennen sijan.