Pori Open 2012 tulokset

Post date: 17-Dec-2012 20:24:59

Pori Openin ykköskaavio oli tänä vuonna harvinaisen kovatasoinen. Suuret kiitokset siitä TSSq:n, YlivSq ja NääsSq vieraileville tähdille. Ilahduttavaa oli myös kakkoskaavion uudet pelurit. Kaavion kuudesta osallistujasta neljä oli uusia pelaajia. Lisäjakkarat olivat tarpeen kun ennätysyleisö pääsi nauttimaan tiukoista peleistä ja hyvästä ilmapiiristä. Bankettiin ja jälkipeleihin osallistui tällä kertaa pieni mutta sitäkin innostuneempi ryhmä. Illasta jäi suuhun hyvä savunmaku.

Päivä aloitettiin kakkoskaavion peleillä. A-lohkossa pelasi kokeneemmat pelurit ja B-lohkossa vähemmän pelanneet. A-lohkon voittajaksi selvisi Saija joka vielä tänä vuonna päihitti "finaalissa" nuoren Patrikin. Puhtaalla pelillä B-lohkon voittajaksi pelasi Kamilla. Tiukin taisto käytiin Aadan ja Violan välillä jonka Viola onnistui kääntämään itselleen viidennessä erässä. Kaikki palkittiin mitallilla ja makealla. Onnea osallistujille.

Ykköskaavio käynnistyi aikataulussa. Viime hetken peruutuksia ei tullut ulkona riehuvasta myrskystä huolimatta. Alkulohkon peleissä ei suuria yllätyksiä tullut. Tiukin ottelu käytiin Lassen ja Jonnen välillä C-lohkon voitosta. Edellisen kohtaamisen marraskuussa oli vienyt Lasse karvaalla viidennen erän voitolla. Jonne oli toipunut ilmeisen hyvin Tampereella koetusta tappiosta ja vei voiton nimiinsä lukemin 3-1 .

Tuomas eteni finaaliin puhtaalla pelillä voittamalla Lassen 3-0. Janin ja Jonnen taisto finaalispaikasta oli tutun tasainen. Jani finaaliin erin 3-1. Lasse ja Jonne kohtasivat toistamiseen pelatessaan pronssista. Nyt kotikenttäetu alkoi näkyä selvemmin ja pronssi Poriin 3-0 lukemin. Finaali päättyi samoihin lukemiin Tuomaksen jyrätessä itsensä mestariksi. Pitkät pallorallit hyydyttivät Porilaisen. Lisäksi usko omaan tekemiseen oli koetuksella Tuomaksen poimiessa hyvätkin lyönnit ylös. Onnea TSSq:ta edustavalle Tuomakselle. Hopee ei oo häpee.

Muita mainittavia tähtihetkiä sijoituspeleissä olivat Esan selkeä dominointi kun pelattiin sijoista 5-7 sekä samassa sijoituslohkossa pelattu Tomi vs Mikko peli. Viidenerän maratoni päättyi pienellä marginaalilla Mikolle. Hyvä taistelu jossa kummankin tuli annettua kaikkensa, nelivedosta päätellen. Peleissä sijoista 8-11 nuori Atte onnistui ottamaan kovimman päänahkansa tähän asti voittamalla Heikin. Ja vielä on syytä mainita että Teemu onnistui venyttämään tappiottomat erät nyt ennätyksellisen 9 erän pituiseksi.

Tulokset liitteissä.

Kiitos kaikille osallistujille!