Tampere Open 2012 - tulokset

Post date: 19-Nov-2012 11:56:38

Nalle-Juna puksutti tällä kertaa Tampereelle. Ensimmäisten pelien jälkeen tunnelma oli korkealla ja tuntui että tällä kertaa juna menee päätepysäkille saakka. Mutta niin siinä vain kävi että matkalle jäätiin. Kohtalaiset lopputulokset, hyvä tunnelma sekä pieni mutta asiantunteva tukijoukko antavat Nalleille kokonaisarvosanaksi 8 miinus.

Ensimmäisenä tuleen joutu kakkoskaaviossa Jani jonka vastustajaksi oli arvottu nuori Justus Putsela Mikkelistä. Tunteikkaan ja puolirikollisen pelin jälkeen voitto kotiin luvuin 3-1. Pelikirja toimi tällä kertaa enemmän kuin hyvin. Toisen kierroksen vastustaja Juha Heinonen Tampereelta aloitti kisat suoraan kakkoskierrokselta. Osittain tästä johtuen Jani onnistui viemään ensimmäisen erän helposti. Toisessa erässä tuli nokkaan vaikka eräpallojakin oli tarjolla. Tämän jälkeen Juha meni menojaan Porilaisen väsyessä sekä jaloista että korvien välistä. Parempi voitti. Iltapäivän luovutusvoiton jälkeen sijoitukseksi tuli kakkoskaavion 12.

Jani Stengård TSSq – Justus Putsela MiSq 9/11 12/10 11/8 11/5

Juha Heinonen – Jani Stengård 6/11 12/10 11/0 11/5

Jonne pääsi tällä kertaa pelaamaan suoraan kakkoskierrokselle. Ensimmäisen kierroksen voitolla vastustajaksi pelasi itsensä Mikko Sillanpää Jyväskylästä. Myöskin hyvin tunteikkaan ja jopa verisen matsin voitti Jonne viidennessä erässä. Kummatkin olivat mieltyneet takakenttäpeliin jossa Porilainen teki aavistuksen verran vähemmän virheitä. Hyvä peli, hyvä voitto. Kolmannen kierroksen vastustaja Petri Luoma Tampereelta lähti mukaan samaan takakenttäpeliin johon edellinenkin vastustaja kaatui. Kaikki näytti menevän suunnitellusti kunnes kolmannessa erässä Luoma väsähti ja muutti peliään. Erittäin matalat ja vaikeasti luettavat keskialueen boustit purivat hyvin jo pikkaisen väsähtäneeseen Porilaiseen. Kahden sijoituspelin jälkeen, yksi voitto ja yksi tappio, sijoitukseksi tuli kolmoskaavion 6. Jonnen toisen kierroksen taistelu on nähtävissä youtubessa.