Finnish Junior Open 2013 - KAKSI HOPEAA ja YKSI PRONSSI!!!

Post date: 23-Sep-2013 09:05:33

Squash Nalle juniorit saalistivat upean palkintosaaliin rohmuamalla yhteensä kolme pokaalia viikonloppuna pelatussa kansainvälisessä Finnish Junior Open turnauksessa.

Tytöt alle 13 vuotta sarjassa pelanneet Kamilla Stengård ja Viola Joutsi palkittiin kummatkin pokaalilla. Sarjavoiton vei HSK:n Liisa Serenius voittamalla kummatkin tytöt puhtaasti 3-0. Hopean ja pronssin kohtalo ratkaistiin tasaisessa SquNa tyttöjen välisessä kohtaamisessa. Hyvät syötöt ja niiden vastaanottamiset olivat ratkaisevassa roolissa Violan viedessä voiton tuloksella 3-1. Violalle hopeaa ja Kamillalle pronssia, onnea kummallekin tytölle hienosta suorituksesta!

Tytöt alle 15 vuotta sarjassa pelasivat vasta vajaan vuoden harjoitteet Iiris Joutsi ja Roosa Stengård. Ensimmäisen kierroksen tappiot tiesivät sijoitusta sijoille 9-11. Sijoitusottelut pelattiin kolmen tytön lohkossa jota Porilaisten lisäksi täydensi HSK:n Salla Serenius. Kummatkin SquNa tytöt hävisivät Sallalle suoraan 3-0 voittaen identtisen määrän pisteitä. Iiris 11-6 11-2 11-2 ja Roosa 11-2 11-6 11-2. Sattumaako vai kertooko tyttöjen välisestä tasaisuudesta? SquNa:laisten välisestä kohtaamisesta tulikin sitten enemmän kuin tasainen. Pelissä oli yritystä niin ettei lettiä aina muistettu pyytää ja muistoksi tästä kummallekin pieniä mustelmia. Tytöt pelasivat viisi erittäin tasaista erää Iiriksen viedessä kaksi viimeistä jatkopalloilla. Syötöt ja niiden vastaanotot olivat tässäkin pelissä isossa roolissa. Opettavainen viikonloppu kummallekin tytölle, tästä on hyvä jatkaa harjoittelua.

Pojat alle 13 vuotta sarjassa pelannut Atte Stengård oli sijoitettu sarjassa toiseksi. Hyvä sijoitus toi helpotusta alkulohkon peleihin joita oli yhteensä neljä ja jotka Atte hoiti kaikki puhtaasti 3-0. Semifinaali vastustaja Englannin Samuel Aiston oli myös voittanut kaikki alkulohkonsa pelit. Painavia lyöntejä takakentälle ja hyvistä paikoista eteen lyönyt Atte selvään 3-0 voittoon. Finaalissa kohtasivat sarjan ykkös- ja kakkossijoitettu. Ykkössijoitettu ESRC:n Elias Korhonen oli tällä kertaa vielä liian vahva Attelle. Ensimmäisessä kahdessa erässä pallot jäivät liiaksi kentän keskelle josta Eliaksen oli helppo työ lyödä voittavia lyöntejä. Kolmannessa erässä Atte alkoi saamaan palloa takakentälle ja etukentän pistelyönnit alkoivat sitä kautta toimia. Erinomainen viimeinen erä joka jätti tappiosta huolimatta hyvän maun finaalipelistä. Onnittelut Attelle raskaasta kolmen päivän urakasta ja hienosta hopeasta!