Squashliigakierros 4, Pori - tulokset 12.1.2013

Post date: 13-Jan-2013 10:06:44

Kauden ensimmäinen kotikierros toi mukanaan toivotun tuloksen. Pitkä odotus saatiin päätökseen kun SquNa otti historiallisen voiton Salon SaSkö:stä. Kippis sille!

Voitto oli ensimmäinen tällä kaudella. Tasureita joukkue on pelannut yhteensä neljä, eniten koko lohkossa. Ottelujen saldo on nyt 1 voitto, 4 tasapeliä ja 3 tappiota. Pelaamatta on vielä kaksi ottelua HSRC V ja ESRC VI joukkueita vastaan Turussa.

Porissa pelattu kierros aloitettiin TSSq III ja SaSkö välisellä ottelulla. Salolaisille puhdas 4-0 voitto. Lisäväriä otteluun toi Turun ykköspelaajan pahan näköinen selkäkramppi. Ottelu jouduttiin keskeyttämään viidennen erän 10-9 ”ottelu ja eräpallo”- tilanteessa. Lääkäritarkastuksen jälkeen kierrosta jatkettiin normaalisti.

Kotijoukkue pääsi aloittamaan omat pelinsä Säsköä vastaan. Edellinen kohtaaminen päättyi 2-2 tasapeliin. Jani ja Jonnen onnistuivat pelaamaan selvät 3-0 voitot. Esa taisteli kolmospaikalta hienon 3-1 voiton Mauri Lokkilasta. Ensikertalainen Antti pelasi nousujohteisen ottelun häviten kuitenkin selvästi kokeneelle Timo Kallioiselle 3-0. Hyvä ensi esiintyminen Antilta. Lopputulema 3-1 SquNalle, jihuu!

Kotijoukkueen toinen ottelu oli Turun kolmosjoukkuetta vastaan. Edellinen kohtaaminen oli tasapeli ja samoihin lukemiin päädyttiin tälläkin kerralla. Jonnen ottelussa Tero Mäenpäätä vastaan vuodatettiin hikeä kentälle neljän erän verran. Jonne jaksoi loppuun saakka painaa peliä takakentälle ja vei lopulta ottelun 3-1. Esa hävisi erittäin tasaisen ottelunsa Risto Hänniselle 1-3. Kaikki erät päätyivät max 3 pisteen erolla. Esa ei onnistunut samaan palloja tarpeeksi syvälle jolloin keskikentältä erittäin tarkasti lyövä Risto juoksutti ”konnarin” puoliläkähdyksiin. Teemu oli omassa ottelussaan lähempänä erävoittoa kuin koskaan aiemmin. Porilaisittain katsottuna toisessa erässä tilanteessa 10-9 tuomittu piste vastustajalle oli ”selvä” lista osuma. Hyvät taistelut kaikilta. Janin kättelyvoiton jälkeen pisteet tasattiin 2-2.

Sarjataulukossa SquNa nousi viimeiseltä paikalta lohkon keskivaiheille. Kaikki tulokset ja sarjataulukko nähtävissä täällä: http://www.squash.fi/?page_id=8470