Nääs Cup 2013 - TULOKSET

Post date: 09-Sep-2013 07:40:26

Kakkoskaaviossa pelannut Jani ja kolmoskaaviossa pelannut Jonne jäivät kumpikin voiton päähän mitallipeleistä. Kummankin sijoitus lopulta sijat 5-8. Teemun ja Esan pelit jatkuivat ensimmäisen kierroksen jälkeen platessa. Teemun loppusijoitus 13-16 ja Esan 11-12.

Janin pelissä Tuomasta vastaan ei lettejä ja strokeja säästelty. Tämä tuli selväksi heti ensimmäisen erän alussa jossa ensimmäiset neljä pelloa pelattiin uudestaan. Kovan kyhnäämisen jälkeen voitto Poriin 3-2. Kakkoskierroksella vastaan asteli toinen tuttu Turkulainen Timo Ahlroos. Ensimmäinen erä meni ihmetellessä Timon omalaatuista pelityyliä. Erätauolla tehdyn pelisuunnitelmamuutoksen jälkeen niukka voitto toisesta ja kolmannesta erästä. Neljänteen erään lähdettiin 2-1 etumatkalta. Raskas peli Tuomasta vastaan ja kohtalaisen lyhyt tauko pelien välissä tekivät tepposet ja Janilla ei enää jalat toimineet entiseen malliin. Kaksi viimeistä erää selvästi Timolle.

Jani Stengård SquNa – Tuomas Kuuluvainen TSSq 11/7 8/11 6/11 11/7 11/8

Timo Ahlroos TSSq – Jani Stengård 11/1 11/13 8/11 11/3 11/4

Jonne pelasi erittäin tasaiset erät Petrin Packalenin kanssa. Hyvää peruspelaamista ja vähemmän virheitä tehnyt Jonne ansaittuun 3-1 voittoon. Seuraava vastustaja Angel Iglesias oli kotikentällään liian kova. Tarkkaan pelannut ja hyvin lyöntinsä piilottanut Angel selvään 3-0 voittoon.

Jonne Stengård SquNa – Petri Packalen SqJu 11/7 9/11 11/9 11/8

Angel Iglesias NääsSq – Jonne Stengård 11/8 11/3 11/5

Teemu aloitti pelinsä Kuopion nousevaa tähteä vasta 12-vuotista Ville Koskista vastaan. Ensimmäinen erä vielä hyvin jaksaneelle Teemulle. Alkujännityksestä päästyään Ville meni kuitenkin menojaan, lopputulos 3-1. Teemun toinen vastustaja oli Tamperelainen nuori Saana Pohjavaara. Hyvää taistelua Teemulta mutta teknisesti parempi Saana vei ottelua alusta saakka, voitto Saanalle 3-0. Kumpikin nuori peluri ovat ikäluokkansa parhaita jotka todennäköisesti vielä etenevät pitkälle squash urallaan.

Ville Koskinen SqK – Teemu Joutsi SquNa 9/11 11/8 11/5 11/4

Saana Pohjavaara TSK – Teemu Joutsi 11/8 11/3 11/9

Esan ensimmäinen vastustaja Jani Viitala ei ollut helpoimmasta päästä. Monipuolisesti pelannut Jani selvään 3-0 voittoon Esasta ja päivän päätyttyä voittoon koko kolmoskaaviosta. Seuraava peli oli Espoon Kari Aaltoa vastaan. Hyvin loppuun saakka jaksanut Esa hyydytti kokeneen Espoolaisen kolmessa erässä, lopputulos upea 3-0 voitto. Kolmatta peliä odotettiin mielenkiinnolla kun vastustajaksi varmistui Kuopion Riina Koskinen joka on tytöt alle 17v ranking ykkönen. Tarkkaan lyönyt Riina ei juurikaan antanut mahdollisuuksia Esalle vieden voiton selvästi 3-0. Hyvä oppitunti lyöntitekniikasta, sijottumisesta ja liikkumisesta.