Squashkilpailut torstaina 13.6 klo 17:00 - TULOKSET

Post date: 10-Jun-2013 08:43:28

Pelaajia oli kaikkiaan kahdeksan kappaletta jotka jaettiin kahteen lohkoon. B-lohkon yllätyksestä vastasi Ari sijoittumalla lohkon kakkoseksi. Ari onnistui viemään Jonnelta yhden erän häviten lopulta 2-1. Voitto Esasta selvin 2-0 numeroin sai ansaitut aplodit runsaslukuiselta naisyleisöltä.

Vesan ja Jonnen välisestä kamppailusta finaalipaikasta tuli illan jännittävin ottelu. Kaikki erät olivat erittäin tasaisia Jonnen viedessä ensimmäiset kaksi. Pelin edetessä enemmän töitä tehneen Jonnen terävyys alkoi kärsiä ja Vesa pääsi tasoittamaan neljännessä erässä pelin tilanteeseen 2-2. Trilleri päätyi lopulta Vesan voittoon Jonnen tehdessä ratkaisupaikoissa muutaman virheen liikaa. Finaalipelissä nähtiinkin sitten hyvin huilannut Jani ja hiukan jo väsähtänyt Vesa. Paremmalla jalalla liikkeellä ollut Jani vei finaalin 3-1. Onnea Jani! Jonne sijoittui kolmanneksi kaikkensa antaneen Arin edelle. Muut sijat menivät järjestyksessä Esa, Teemu, Heikki ja Eemeli. Kaikki tulokset liitteen pöytäkirjassa.

KUTSU:

Torstaina 13.6 klo 17:00 järjestetään leikkimielinen squashkilpailu Porin Urheilutalolla. Tähän matalan kynnyksen kilpailuun ovat kaikki tervetulleita. Palkintona ei ole rahaa tai pokaaleja mutta mainetta ja kunniaa sitäkin enemmän. Epäselvistä tilanteista keskustellaan todennäköisesti vielä syksylläkin. Tätä varten jokaisessa ottelussa on tuomari hämmentämässä soppaa omalta osaltaan. Vastustajia saattaa näin ollen olla yhden sijasta kaksi. Pelit alkaa virallisesti 17:00 ja kestää muutaman tunnin.

Squashnallet maksaa kisamaksut, osallistuminen ilmaista. Loukkaantumiset omalla vastuulla.