Finnish Junior Open 2014 - tulokset

Post date: 07-Sep-2014 08:45:55

Tytöt alle 13 vuotta sarjassa pelanneet Kamilla ja Viola eivät pettäneet tälläkään kertaa. Upeasti hopealle ja pronssille pelanneet tytöt olivat selvästi menneet eteenpäin kaikilla osaalueilla. Erityisen hienoa oli seurata alkulohkon keskinäistä peliä joka tasaisen väännön jälkeen kääntyi Kamillalle. Kisojen lopuksi Violalle pronssia voitolla Elli Heimosesta ja Kamillalle hopeaa finaali tappiosta Alesya Aleshinaa vastaan. Onnea mitallisteille!

Samassa sarjassa ensimmäistä kertaa, tällä tasolla, pelanneet Jemina ja Aino pelasivat niinikään tasaiset keskinäiset pelit. Ensimmäisen voitti Aino ja toisen tasapuolisuuden nimissä Jemina. Jemina lopulta sijalle yhdeksän ja Aino sijalle kymmenen. Hienoa peliä myös näiltä tytöiltä.

Tytöt alle 15 vuotta sarjassa pelasivat Iiris ja Elina. Hyviä otteita esittäneen Elinan vastustajat olivat vielä tällä kertaa liian kovaa luokkaa. Sijoitus yhdeksäs. Iiris pelasi itsensä neljän parhaan joukkoon voitolla Liisa Sereniuksesta ja walkoverilla Johanna Penttilästä. Voittopeli Sereniuksesta oli varsinainen trilleri ja hienoa esimerkki taistelusta ja kaikkensa antamisesta. Jatkopeleissä vastustajat kovenivat ja lopullinen sijoitus oli upea neljäs sija.

Atte pelasi kisojen parhaan matsinsa alkulohkossa Pavel Shsherbinaa vastaan. Kummatkin pelaajat pelasivat hyvää peruspeliä taakse ja liikkuivat hyvin. Jos neljännen erän peltilyönti, eräpallotilanteessa, olisi jäänyt tekemättä oltaisiin nähty viideskin erä. Hyvästä taistelusta huolimatta alkulohkon toinen sija tarkoitti pelaamista sijoista 5-7. Jatkopelien voitto ja tappio antoi lopulliseksi sijoitukseksi kuudennen sijan. Sijoituspeli Fritof Jacobssonia vastaan oli hyvä oppitunti etukenttäpelaamisesta ja pistää miettimään miten siihen ensi kerralla pitäisi reagoida.

Roosa, Elinan tavoin, oli kovassa sarjassa. Alkulohkon peleissä, hyvästä yrityksestä huolimatta, kyyti oli kylmää. Sijoituspeli Johanna Salmea vastaan oli Roosan osalta paras ja tasaisin esitys. Pelissä oli silmin nähtävää jännitystä ja voiton tahtoa kummaltakin tytöltä. Osanaikaa tunnetila meni ylitse ja maksoi muutaman pahan virheen helpoissa paikoissa. Neljän tasaisen erän jälkeen voitto Johannalle ja Roosan sijoitus kahdeksas.

Tarkemmat tulokset TÄSTÄ