Jaffa cup osakilpailu 1 / 2014

Post date: 23-Sep-2014 08:37:19

Espoossa pelattiin Jaffa cupin ensimmäinen osakilpailu 13.9.2014. Pelaajia oli kaikkiaan 41. Pelejä pelattiin kahdeksassa luokassa joissa Squnalaisia oli neljässä eri luokassa. Kilpailevia Squna junnuja on tällä kaudella tullut yksi lisää kun Roosa Joutsi osallistui ensimmäisiin kisoihin. Atte ei tällä kertaa osallistunut Jaffa Cuppiin koska oli alle 15-vuotiaiden maajoukkue leirillä Merihaassa. Lisäksi Kamilla ja Viola jatkoivat sunnuntaina Nikki hiiret leirityksessä Espoon Kivenlahdessa (alle 13 vuotiaiden maajoukkueleiri).

Tytöt alle 17v luokassa Roosan pelasi kolme peliä joista ensimmäinen oli Helmi Takalaa vastaan, Roosa väänsi 2-0 tappio asemasta voiton hyvällä peruspelillä lyömällä tarkkoja linjoja taakse ja tarpeen mukaan eteen. Toinen vastus oli FJO:sta tuttu Johanna Salmi jonka Roosa selvitti helpohkosti 1-3, Johanna ei tänään ollut ihan täydessä terässä koska oli vielä toipumassa flunssasta. Roosalle kuitenkin hyvä voitto koska FJO:n tiukka tappio taisi vielä hiukan painaa mieltä. Kolmas peli Meeri Särkkää vastaan oli myös hyvää peliä, mutta Meerin tarkat linja lyönnit ja erittäin hyvä liikkuminen olivat tällä kertaa Roosalle liikaa. Roosan sijoitus kokonaiskisassa ensimmäisen kierroksen jälkeen tytöt alle 17 v on toinen.

Helmi Takala TSK Roosa Stengård SquNa 2-3

Johanna Salmi KSQ Roosa Stengård SquNa 1-3

Roosa Stengård SquNa Meeri Särkkä HSK 0-3

Tytöt alle 15v luokassa pelasivat Iiris ja Elina. Elina nousi tällä kaudella T15 luokkaan joten vastuksetkin ovat koventuneet. Hyvällä asenteella pelannut Elina kärsi tappion Sereniuksen sisaruksille, mutta paras peli tuli Tampereen Heidi Ylikoskea vastaan jossa voitosta taisteltiin tosissaan päätyen kuitenkin Heidin 2-1 voittoon. Iiris kärsi tappion myös Sereniuksen sisaruksille ja pelasi parhaan pelinsä Tampereen Heidi Ylikoskea vastaan voitten 2-1. Sijoitukset kokonaiskisassa ensimmäisen kierroksen jälkeen tytöt alle 15 v ovat Iiris 3. ja Elina 5.

Salla Serenius HSK Elina Heinikoski SquNa 2-0

Iiris Joutsi SquNa Elina Heinikoski SquNa 2-0

Liisa Serenius HSK Iiris Joutsi SquNa 2-0

Heidi Ylikoski TSK Elina Heinikoski SquNa 2-1

Salla Serenius HSK Iiris Joutsi SquNa 2-0

Liisa Serenius HSK Elina Heinikoski SquNa 2-0

Iiris Joutsi SquNa Heidi Ylikoski TSK 2-0

Tytöt alle 13v luokassa pelasivat Kamilla, Viola ja Jemina. Jemina nousi tällä kaudella T13 luokkaan ja vastukset ovat selkeästi kovempia, Jemina sai kuitenkin hyvää peliä aikaiseksi. Kamillalla ja Violalla oli viime kaudelta tuttu vastus Heidi Salmi jonka Viola voitti 2-0 ja Kamilla hävisi 0-2. Tämä kolmikko on Nikki hiiret leirityksessä ja ovat hyvin samaa tasoa, pelit ovat tasaisia ja voittaja vaihtuu tiuhaan. Sijoitukset kokonaiskisassa ensimmäisen kierroksen jälkeen tytöt alle 13v ovat Viola 1. Kamilla 3. ja Jemina 4.

Heidi Salmi KSQ Jemina Stengård SquNa 2-0

Kamilla Stengård SquNa Viola Joutsi SquNa 2-1

Heidi Salmi KSQ Viola Joutsi SquNa 0-2

Kamilla Stengård SquNa Jemina Stengård SquNa 2-0

Viola Joutsi SquNa Jemina Stengård SquNa 2-0

Heidi Salmi KSQ Kamilla Stengård SquNa 2-0

Tytöt alle 11v luokassa pelasivat Aino ja Roosa J. Aino pelasi pitkiä pelejä tuttujen vastustajien kanssa päätyen kuitenkin tappioon sekä Nean että Janen kanssa. Ainon ja roosan kohtaaminen päätyi Ainon voittoon. Roosa oli ensimmäisissä Squash kisoissa ja osoitti lupaavia merkkejä tulevasta. Roosan hermot olivat kurissa, kisajännitystä ei näyttänyt olevan lainkaan ja motivaatio pelaamisen kova. Vastustaajat kuitenkin olivat sen verran kokeneita että voittoja ei vielä irronnut. Alku oli kuitenkin erittäin lupaava. Sijoitukset kokonaiskisassa ensimmäisen kierroksen jälkeen tytöt alle 11v ovat Aino 3. ja Roosa 4.

Jane Kotila ESRC Roosa Joutsi SquNa 2-0

Nea Ollikainen ESRC Aino Linho SquNa 2-0

Jane Kotila ESRC Aino Linho SquNa 2-0

Nea Ollikainen ESRC Roosa Joutsi SquNa 2-0

Aino Linho SquNa Roosa Joutsi SquNa 2-0

Kisakuvia alla, Roosa sai kuin saikin "kaksarin" yhteiskuvaan:)