Junioreiden Jaffa Cup la 26.04.2014 - TULOKSET

Post date: 09-May-2014 18:39:00

SquNa:n juniorit ESRC:n Hartwallin Jaffa Cupissa 26.4.2014

ESRC:n ja Hartwallin juniorikiertue Jaffa Cup saatiin päätökseen tämän kauden osalta 26.4. jolloin oli kiertueen kuudes osakilpailu Esport Centerissä. Keväisenä lauantaina Porista lähti kaksi autollista junioreita Espooseen. Vastassa oli jälleen tuttuja pelaajia ympäri Suomea. Tällä kertaa oli yhdistettynä BU17-19 sekä GU19 sarjat. Muuten sarjat olivat tavanomaiset.

Porilaisten osallistumisprosentti on ollut kauden mittaan luonnollisesti alhaisempi kuin pääkaupunkiseudun pelaajien, joten kokonaispisteissä menestystä ei juuri odotettu etukäteen. Toisin kuitenkin kävi, GU11 sarjassa Jemina Stengård nappasi kokonaiskilpailun kolmannen sijan eli kotiin tuli pronssimitali. Mainio suoritus varsinkin kun huomioidaan että Jemina on aloittanut säännöllisen harjoittelun vasta tämän kauden aikana.

Poikien sarjoissa SquNaa edusti tällä kaudella vain Atte Stengård. Tänään 13-vuotias Atte osallistui BU 19-17/GU19 sarjaan. Ensimmäisessä ottelussa Mika Laakkonen oli vielä odotetun vahva ja voitti ottelun 3-0. Varsinkin toisessa erässä Atte pelasi mainiosti, mutta erävoittoa ei silti tullut. Seuraavissa otteluissa tuli suvereenit voitot 3-0 Aaro Niskasesta sekä Inka Luhtalasta. Näillä otteluilla Atte sijoittui toiseksi tänään ja saaliina muovikassillinen Jaffaa. Kokonaiskilpailuun Atte ei tänä vuonna panostanut, koska osallistumisia oli vain kaksi ja nekin eri sarjoissa.

GU11 sarjaan SquNasta osallistui Jeminan lisäksi Aino Linho. Nuorimpien tyttöjen sarjassa nähtiin jännittäviä otteluita ja kiivaitakin tunteita. Kotikentällään pelanneet aina iloiset Nea ja Jane olivat vielä Ainoa ja Jeminaa parempia otteluissa, mutta Aino saavutti hienon erävoiton Neaa vastaan. Tämä tarkoitti sitä että Aino ja Jemina pelasivat tänään kolmannesta sijasta. Tuon ottelun voitti Jemina 3-0.

GU13 sarja kokosi jälleen tutut kilpakumppanit yhteen. SquNasta oli mukana Kamilla Stengård ja Viola Joutsi. Tytöt ovat ahkeroineet kovasti, mutta niin ovat vastustajatkin. Porilaiset tulivat kumpikin alkulohkoissaan 2. sijalle. Kamilla voitti Ira Kaliutan 2-0 mutta hyvin takakentälle lyövää Liisa Sereniusta Kamilla ei vielä tällä kertaa voittanut. Violalla oli vastassa kaksi tuttua Heidiä. Tamperelaisen Ylikosken Viola voitti 2-0 mutta Kouvolan Salmi oli 2-0 parempi. Kamilla ja Viola kohtasivat sitten pronssipelissä. Kaverusten välinen ottelu päättyi Kamillan selvään 3-1 voittoon. Tänään siis sijoille 3 ja 4 ja kokonaiskilpailussa sijoille 5 ja 6.

GU15 sarjan porilaisedustajat olivat Roosa Stengård ja Iiris Joutsi. Tänään pelattiin 2 alkulohkoa joissa porilaisille ei vielä otteluvoittoja tullut. Roosalle kuitenkin tuli 2 erävoittoa ja hieman paremmalla onnella ottelut olisi voinut olla käännettävissä Roosan eduksi. Erät tulivat Helmi Takalalta ja Meeri Särkältä. Kouvolan Johanna Salmi oli vielä 2-0 parempi. Iiriksen alkusarjan vastustajat olivat Johanna Penttilä, Salla Serenius ja Iiris Aalto-Setälä. Roosa ja Iiris pelasivat sitten sijoitusottelun keskenään , jonka Roosa voitti 2-0. Sijoitukset 7. ja 8. Kokonaiskilpailussa tytöt olivat sijalla 8.