Junior squashcircuit Salo la 3.5.2014 - TULOKSET

Post date: 09-May-2014 18:23:58

Matka Porista lähti reippaasti käyntiin kun autoon lastattiin 5 squashjunnua ja pari squashsenioria kuskin ja apukuskin roolissa. Matka sujui rattoisasti ABC asemia laskien, eväitä mutustellen ja puhelimen navigaattorin reittivalintoja ihmetellen.

Salossa oli järjestelyt hoidettu hyvin jopa tuomareita oli seuran puolesta paikalla. Pelaajat oli jaettu kokeneempiin ja aloitteleviin ryhmiin. Molemmissa ryhmissä oli 8 pelaajaa joten pelejä tuli jokaiselle 7. Kokeneemmat pelasivat normaalisäännöillä ja aloittelijoille sallittiin tenniksestä tuttu kakkossyöttö jonka monet käyttivät heti hyväkseen.

Aloittelevien ryhmässä olivat mukana Squnan Jemina Stengård ja Aino Linho. Molemmat tytöt ovat kauden mittaan osallistuneet useampaankin kisaan ja kokemus alkoi jo näkyä. Syötöt onnistuivat pääosin hyvin (tosin kakkossyöttö oli ahkerassa käytössä), liike oli reipasta ja lyönnissä oli ajatus mukana. Jeminan kämmenlyönnit eteen toimivat hyvin ja sieltä taottiinkin pisteitä oikein urakalla, Jeminalle voittoja tuli useampia. Ainolla oli monta erävoittoa ja otteluvoitto Aleksi Hauhiasta oli pisteen päässä tilanteessa 10-8, pienellä onnella ja Squnalasien läpi katsottuna "tuomarivirheen" ansioista Aleksi vei kuitenkin voiton. Pelit kuitenkin erittäin hyviä ja Aino saikin järjestäjilta tsemppari palkinnon.

Kokeneimpien ryhmässä oli mukana Iiris Joutsi, Kamilla Stengård ja Viola Joutsi. Ennakkoon vahva Santtu Elo ei antanut Squnalaisten yllättää itseään ja vei puhtaalla pelillä Squnalaisten pisteen ja siinä samalla kaikkien muidenkin. Kovimmat väännöt aikaan sai hurjasti kehittynyt Antto Määttänen jonka kanssa Iiris taisteli täydet kolme erää vieden lopuksi ottelun 2-1, Viola selvitti oman pelinsä helpommin 2-0 ja Kamilla joutui tiukan taiston jälkeen tunnustamaan Anton tällä kertaa paremmakseen erin 2-0, mutta molemmat erät menivät jatkopalloille. Squnalaisille tuttu Heidi Ylikoski pisti hyvin kampoihin, mutta lopputulos päätyi Squnalaisten voitoksi. Nicke Tenkanen ja Aaro Niskanen olivat vielä liian kovia vastuksia Squnalaisille vaikka Kamilla saikin väännettyä pelin Nicken kansa kolmanteen erään, voitto ei ollut siinä kaukana.

Lopputuloksena kaikille mitali, trippiä ja Ainolle tsemppari palkinto.