Liigakierros 5 Tampere - TULOKSET

Post date: 17-Mar-2014 18:05:19

Joukkue: Jani, Jonne, Esa ja Teemu (varamiehenä Atte)

Ensimmäisessä pelissä Salolaisia vastaan SquNalla oli mahdollisuus repiä kaulaa peräkkäin sarjataulukossa olevien välille. Toisin kuitenkin kävi. Mika Oksa tyrmäsi Esan selvin 3-0 numeroin. Teemu onnistui venyttämään ensimmäisen erän taistellen jatkopalloille. Pienet huolimattomuus virheet erän lopussa ja erä Timolle. Kahdessa seuraavassa erässä Timon peruspelaamisen rutiini toi ansaitun 3-0 voiton. Jani ja Jonne pienten vaikeuksien ja kompurointien jälkeen voittoihin. Pisteet tasattiin 2-2.

Toisessa pelissä Turun kolmosjoukkuetta vastaan pelit olivat huippu tasaisia. Esa nousi upeasti 2-0 tappioasemasta 2-2 tasoihin neljännessä erässä. Huono alku viidenteen erää pilasi hyvin alkaneen nousun ja voitto Mikko Laitilalle Turkuun. Teemu pelasi jälleen erinomaisen ensimmäisen erän mutta loppukohti hallinta siirtyi Turkulaiselle Mark Davisille. Jonne väänsi erittäin tasaisen pelin Juha Kuuluvaisen kanssa. Edellinen kohtaaminen oli mennyt Jonnelle selvin lukemin mutta tällä kertaa edessä oli täysiurakka. Juha onnistui tasoittamaan pelin 2-2:een jolloin edessä oli ratkaiseva viides erä. Paremmin loppuun saakka jaksanut Jonne selvin 11/3 numeroin voittoon viidennestä erästä. Janilla oli ennakko arvioissa edessä hankala vastustaja jonka voittaminen viime aikoina on ollut hyvin työlästä ja harvinaista. Ensimmäinen erä Janille ja kaksi seuraavaa Samuli Elolle. Neljättä erää värittivät letit ja keskustelut tuomarin kanssa. Läpi ottelun rohkeammin hyökkäämään lähtenyt Samuli jatkopallojen jälkeen 3-1 voittoon. Pisteet Turkulaisille 3-1.

Tarkemmat tulokset tässä:

Tulokset 15.3.2014

SaSkö – SquNa 2-2 (7–6 / 117–111)

Mauri Lokkila – Jani Stengård 0–3 (6/11 10/12 1/11)

Hannu Heimo – Jonne Stengård 1–3 (14/12 2/11 9/11 8/11)

Mika Oksa – Esa Mäkisalo 3–0 (11/3 11/7 11/5)

Timo Romu – Teemu Joutsi 3–0 (12/10 11/4 11/3)

TSSq III – SquNa 3-1 (11–6 / 158–140)

Samuli Elo – Jani Stengård 3–1 (8/11 11/7 11/6 12/10)

Juha Kuuluvainen – Jonne Stengård 2–3 (11/9 7/11 6/11 11/8 3/11)

Mikko Laitila – Esa Mäkisalo 3–2 (11/2 11/8 2/11 10/12 11/6)

Mark Davies – Teemu Joutsi 3–0 (11/9 11/3 11/5)

Sarjataulukossa SquNa piti asemansa taulukon keskellä kun yksi kierros on pelaamatta. Turkulaiset karkasivat tavoittamattomiin ja Salolaiset hengittävät edelleen voimakkaasti niskaan. Viimeinen kierros vaatii hyvän suorituksen kaikilta jos asemat aiotaan pitää, ottaen huomioon että vastassa viimeisellä kierroksella ovat kärkijoukkueet Tampereelta ja Lahdesta.