Mika Monto vierailee Porissa torstaina 16.10.2014

Post date: 03-Oct-2014 16:16:01

Seurakäynti

Suomen Squashliiton päävalmentaja ja entinen ammattipelaaja Mika Monto vierailee Porissa torstaina 16.10.2014 klo 10.00-20.00. Aamu- ja alkuiltapäivä menee koululaisryhmien kanssa. Sen jälkeen vuorossa ovat SquNa juniorit ja päivän päätteeksi seurailtojen aikuispelaajat.

Aikataulu:

Ilmoittautuminen:

Seurailtojen aikuispelaajat ilmoittautuvat nimenhuuto-sivujen kautta. Huomaa että sinä torstaina ei ole normaaleja seurailtapelejä. Juniorit ilmoittautuvat omille valmentajilleen.

Alustavia aiheita:

Juniorit:

Seuran omien junioreiden kanssa käydään läpi erilaisia harjoitteita ja pyritään saamaan ideoita siihen, miten tehdä harjoituksia paremmin ja laadukkaammin säilyttämällä samalla hauskuus mukana. Olisi hyvä, että valmentajat olisivat mukana, jotta jokaisen juniorin henkilökohtaiset vahvuudet, heikkoudet ja tärkeimmät kehittämiskohteet tulisivat huomioiduiksi ja valmentajien tietoisuuteen. Samalla valmentajat saavat ideoita harjoitusten vetämiseen.

Seurailtojen aikuispelaajat:

Senioreiden kanssa käydään läpi joko itse peliin liittyviä asioita tai muita aiheita joista seniorit toivovat käsiteltävän. Jos haluatte, niin voidaan käydä läpi myös seuran pyörittämiseen liittyviä asioita. Mietitään yhdessä, mikä on paras tapa pelata/harjoitella/pyörittää seuraa.