Squash Kesäleiri 2014 - RAPORTTI

Post date: 10-Jun-2014 09:08:45

SQUNA SUMMERCAMP 2014: YHTEENVETO

Kesäleiri aloitettiin maanantaiaamuna. Paikalla oli kahdeksan innokasta leiriläistä: Kamilla, Jemina, Viola, Roosa, Aino, Arttu, Iisa, ja Iida. Iisa ja Arttu tulivat leireilemään vain kahdeksi päiväksi, jonka jälkeen lentopallokilpailut odottivatkin heitä jo. Valmentajina toimivat Atte ja Roosa.

Leiripäivät aloitettiin aina alkulämmittelyllä, jolloin pelattiin erilaisia pelejä ja leikkejä. Aamupäivän harjoitusaika käytettiin esim. tekniikka-, liikkumis-, ja lyöntiharjoituksiin. Tunnin ruokatauolla ulkoilimme pihalla ja söimme maukkaan välipalan. Leiriläisten suosikkivälipala oli Mari-kokin kuuluisa pastasalaatti. Iltapäivä käytettiin rajoitettuihin peleihin, esim. etukenttä peleihin. Kaikki kehittyivät leirillä, ja valmentajien oli erittäin kiva huomata, miten kaikki keskittyivät tekemiseensä, ja kuuntelivat ohjeet tarkasti. Torstaina, viimeisenä leiripäivänä, oli kauan odotetut leirikisat. Ensin pelasimme joukkuekisan, jonka lopulta voitti täpärästi joukkue 2, Viola, Roosa ja Jemina. Yksilökisan voittajan tittelistä käytiin todella tiukka kamppailu, kun finaaliparina oli Kamilla ja Viola. Finaalissa nähtiin hienoa maajoukkuetasoista peliä, jota oli ilo katsella. Täpärän voiton vei Viola, erin 3-2. Leirikisoissa oli hienoa huomata, miten kaikki kannustivat toisiaan, ja yrittivät parhaansa.

Leirillä valmentajat valitsivat joka päivä Päivän Parhaan. Päivän Parhaalle annettiin raikuvat aplodit. Päivän Paras oli maanantaina Arttu, tiistaina Iisa, keskiviikkona Aino, ja torstaina Iida. Hyvä tytöt ja Arttu!

Samalla kun torstaina jaettiin leirikisojen palkinnot, palkittiin myös leirin tsemppari, kehittynein, ja fair-play. Tsemppari-palkinnon sai Kamilla. Kamilla tsemppasi hienosti muita koko leirin ajan, käyttäytyi esimerkillisesti ja teki itse myös kaiken täysillä jalkakivuista huolimatta. Kehittynein-palkinnon sai Jemina. Jemina oppi leirin aikana esimerkiksi lyömään hienoja boasteja. Fair-play-palkinnon sai Roosa. Roosa tunnusti peleissä hienosti virheensä, ja oli reilu muita kohtaan.

Leiri sujui kaiken kaikkiaan erittäin hienosti, kaikki kehittyivät, kuuntelivat ohjeita, ja toimivat esimerkillisesti. Valmentajat ovat hyvin tyytyväisiä kaikkiin leiriläisiin.

Joukkuekisan sijoitukset:

1. Viola, Jemina, Roosa

2. Kamilla, Aino, Iida

Yksilökisan sijoitukset:

1. Viola

2. Kamilla

3. Aino

4. Jemina

5. Roosa

6. Iida

Lisää valokuvia:

----------------------------------------------------------------------------------------------------

SquNa järjestää 7-13 vuotiaille lapsille tarkoitetun squashleirin Porin Urheilutalolla. Sopii hyvin vasta-aloittelijoille ja jo pelanneille. Ei vaadita aikaisempaa pelikokemusta.

Aika ja paikka: maanantai 2.6.2014 – torstai 5.6.2014 klo 10.00 - 15.00. Porin Urheilutalo, Kuninkaanhaanaukio 6, 28130 PORI.

Hinta: 60 € / juniori. Sisältää maukkaan välipalan päivittäin.

Varusteet ja valmennus: Sisäpelikengät, suojalasit ja liikuntaan sopiva vaatetus. Muut varusteet kuten mailat ja pallot saat paikanpäältä. Leirin ohjaajat Roosa ja Atte Stengård.

Ilmoittautumiset ja lisätietoa: maanantaihin 26.5.2014 mennessä sähköpostilla mari.stengard@gmail.com tai puh 044-5233334. Ilmoittautumisen yhteydessä mainitse erikoisruokavaliot.

Alustava ohjelma:

maanantai - tiistai

klo 10.00 - 12.00 Leikkejä, squashia* ja erilaista liikuntaa

klo 12.00 - 13.00 Välipala ja lepotauko

klo 13.00 - 15.00 Leikkejä, squashia* ja erilaista liikuntaa

keskiviikko

klo 10.00 - 12.00 Leikkejä, squashia* ja erilaista liikuntaa

klo 12.00 - 13.00 Välipala ja lepotauko

klo 13.00 - 15.00 ulkoliikuntaa (ulkoliikuntavarusteet mukaan)

torstai

Leirikisa ja palkintojen jako. Kaikki leirikisaan osallistuneet palkitaan.

Lisäksi palkitaan leirin kehittynein, tsemppari ja fair play-pelaaja.

* peli- ja tekniikka harjoittelua

Mukaan mahtuu 12 nopeiten ilmoittautunutta, toimi nopeasti!

Huom! Leiriläisellä tulee olla oma tapaturmavakuutus. Leiri järjestetään jos ilmoittautuneita on vähintään 6.