Jaffa Cup 2

Post date: 07-Oct-2015 18:02:02

Jaffa Cupin toinen osakilpailu pelattiin3.10 Espoossa . Porista oltiin taas liikkeellä useamman autokunnan voimin. Squnalaisia olikin mukana kaikissa ikäluokissa. Mukaan oli saatu myös uusia kisailijoita, kun Erikakin lähti kisareissulle.

Erika osallistui tänä vuonna aloitettuun vasta-alkajien sarjaan. Iida ja Roosa pelasivat alle 11 v , Aino ja Jemina alle 13 v, Kamilla ja Viola alle 15 v ja Iiris alle 17 v sarjassa. Ikäluokkia oli kuitenkin sekoiteltu sopivasti niin, että kaikki saivat useampia pelejä.

Samoin tytöt ja pojat pelasivat keskenään ja oli mukavaa kun vastustajina oli muitakin kuin omia tuttuja harkkakavereita.

Jännittäviä Squnalaisten pelejä oli parhaimmillaan useammassakin kopissa samaan aikaan. Kiirettä riitti siis kannustus - ja huoltojoukoillakin :-).

Valkkuja ei tällä kertaa näkynyt paikannpäällä, mutta hienosti kaikki suoriutuivat peleistään ja tuomarointikaan ei tuottanut ongelmia. Jaffaa tuli taas reilusti Poriin.

Osa porukasta jatkoi vielä iltapäivällä Helsinki Openiin pelaamaan, joten squashia riitti koko viikonlopulle aamusta iltaan.

Hartwall Jaffa Cupin toisen osakilpailun tuloksiin voi tutustua tarkemmin sivuilla ESRC:n kotisivuilla