Junnujen superviikonloppu

Post date: 01-Dec-2015 06:27:00

Squnan junnut olivat viikonloppuna liikkeessä. Tapahtumia oli enemmän kuin tarpeeksi.

Lauantaina Iiris, Elina, Jemina, Aino ja Roosa olivat Espoossa Jaffacupissa. Jaffacup on alkanut uudistua ja koko ajan mennään parempaan suuntaan. Sarjoja oli yhdistelty jotta tulee tasaisempia pelejä, pelit pelattiin paras viidestä ja edelliset pelaajat tuomaroivat seuraavan pelin. Pelaajia oli 32 ja pelejä tuli alkulohkojen jälkeen paljon. Katso 3. osakilpailun tulokset | pistetilanne.

Sunnuntaina U13 Nikkihiirten leiri oli Talihallissa johon osallistuivat Squnalta Jemina, Aino ja Roosa. Nikkihiirten leiriä veti kokenut Anssi Määttänen. Ohjelmassa oli ulkoliikuntaa, lyömisharjoituksia ja liikkumista eri muodoissa. Lounastauolla oli suuria tunteita junioreissa herättänyttä siskonmakkarasoppaa ja suuria tunteita huoltajissa herättänyttä kebabpizzaa. Iltapäivällä jatkettiin vaihtelevissa ryhmissä drilleillä. Yksi harjoitus oli enkku ilman stoppareita, tästä alkoikin huoltajapuolella keskustelu stopparin määritelmästä. Aivan varmuuteen ei päästy onko dropshot ja killshot stoppareita. Leirillä tehtiin myös lyöntitesti 1 minuutti volley lyöntejä molemmilta puolelta ja laskettiin onnistuneet. Lopuksi leirikisa. Leiri palautteeksi tuli liikkumisharjoitusten lisäämistä varsinkin jalkatekniikan työstämistä. Squash lähtee jaloista ja jos jalat eivät vie oikeaan paikkaan lyönti jää huonoksi.

Squnan U15 tytöillä oli maajoukkueleiri ensi kertaa Oulussa. Leiriin osallistuivat Kamilla ja Viola. Ouluun matkustettiin melkoisen mutkan kautta sillä matkaan lähdettiin kohti etelää ja Helsingin lentokenttää jossa liityttiin Espoosta lähtevään seurueeseen ESRC:n junnuihin ja U15 maajoukkuevalmentajaan Tommi Lindiin. Tähän pitäisi lisätä leiriraportti, jonka tyttöjen olisi pitänyt kirjoittaa, mutta sitä ei ole vielä näkynyt. Toistaiseksi tiedetään vain että leirin ensimmäisenä päivänä harjoiteltiin ja pelattiin leirikisa. Toisena päivänä harjoiteltiin ja lähdettiin kotiin.

Squnan U17 Attella oli myös maajoukkueleiri joka pidettiin Kuopiossa. Kisan yhteydessä osallistuttiin Fontanella Cuppiin. Fontanella cupin tulokset löytyvät täältä: http://www.tournamentsoftware.com/sport/draws.aspx?id=141289A4-CA78-4607-8467-573F3A34EED5

Melkoinen viikonloppu junnuille. Joka ilmansuunta oli käytössä ja matkustuskilometrejä tuli melkoinen määrä. Hauskaa näytti silti olevan ja pelaamisen into lajiin vain kasvoi.