Nordic Junior Open Malmö

Post date: 09-Oct-2015 21:24:38

Ruotsiin lähdettiin viiden pelaajan voimin. Viime vuonna vahvuus olis kolme joten kasvua ja halua ulkomaan kilpakentille oli mukavasti. Ennakkoasetelmissa pelit eivät tule olemaan helppoja ja ensimmäinen kierroskin on jo haaste monille.

Day 1 perjantai

GU13 sarjassa pelaava Roosa J alias Pookku kohtasi ensimmäisellä kierroksella heti kovempaakin kovemman vastustajan eli toiseksi sijoitetun Ranskan Ninon L. Kyyti oli kylmää mutta opettavaista siitä mihin suuntaan pelin olisi hyvä kehittyä seuraavina kahtena vuotena. Seuraava ottelu oli jo tasaisempi mutta siinäkin Tsekin Klara H oli vielä vahvempi. Pelit jatkuvat sunnuntaina sijoista 13-16.

GU15 sarjassa Kamillalle ei ensimmäisessä pelissä annettu mitään mahdollisuuksia tosin sitä ei Kamillakaan antanut itselleenkään. Saksan Eva N murskalukemin voittoon. Lauantaina pelit jatkuvat tutun Ruotsalaisen Anna K kanssa. Viola pelasi erinomaisen ensimmäisen pelin Ruotsalaista Josefin B vastaan. Peruspelaaminen taakse, hyvä liike ja ratkaisulyönnit paikoista onnistuivat hienosti. Ansaittu voitto joka ei ollut itsestään selvyys. Toisessa pelissä vastustaja oli tyystin toiselainen. Irlannin Emma M oli erinomainen etukenttäpelaaja ja pakotti Violan lyömään ei niin hyvistä eikä niin tutuista paikoista. Jos mukana olisi ollut pikkasen enemmän tuuria ja palloa olisi saatu paremmin ohi vastustajan olisi voittokin ollut mahdolinen. Nyt kuitenkin 3-0 tappio ja pelit jatkuu lauantaina sijoista 9-16.

GU17 sarjassa Iirikseltä hieno onnistuminen Ruotsin Celine U vastaan. Idea pelaamisessa pysyi hyvin kasassa ja omilla vahvuuksilla voittoon. Tasaisesta pelistä hieno voitto. Toisessa pelissä oli enemmän haastetta. Vastustaja olis kiveäkin kovempi Ukrainan Nadiya U. Valkku J vanhempi heitti haasteen että katsotaan kuinka pitkäksi pystyt pelin venyttämään. Peli kesti 10min taukojen kanssa :-), kova likka. Pelit jatkuu lauantaina sijoista 9-16.

BU15 sarjassa Attelle helppo voitto ensimmäisellä kierroksella. Voittajasta ei ollut epäselvyyttä ja Porilaiselta rento mutta terävä esitys. Murska voitto Irlannin Jude F luvuin 3-0. Pieni kokoinen Ranskan Toufik M antoikin sitten kovemman haasteen. Peruspelaamista kummaltakin pojalta ja pienellä marginaalilla Ranskalaisen eduksi. Käsikirjoitus jokaiseen erään: Huono alku, hyvä keskikohta ja virheitä kalkkiviivoilla. Pikkasen vähemmän crosseja, terävämpiä volleytä ja pari peltiä pois niin lukemat voisivat olla toisinpäin. Pelit jatkuu sijoista 9-11

Day 2 lauantai

GU15 sarjassa Violan pelit Tanskan Sabine B sekä Sveitsin Simona F vastaan päätyivät 3-0 tappioihin. Jälkimmäisessä pelissä Violalta hyvää yritystä Sveitsiläisen ollessa kuitenkin vahvempi takanurkissa. Pelit jatkuu sunnuntaina sijoista 15-16

Kamilla ensimmäinen peli noudatti tuttua kaavaa Ruotsin Anna K kanssa. Palloon ei saatu tarpeeksi painoa ja ennen kaikkea palloa ei saatu vastustajan ohi. Päivän toinen peli olikin aivan toista maata. Ruotsin Tintin L oli kuin vastaantulija. Peli oli ohi ennen kuin ehti edes kunnolla alkaa. Kamillalle turnauksen avausvoitto hienolla esityksellä. Pelit jatkuvat sijoista 21-22.

GU17 sarjassa Iiriksellä pelit Saksan Alise K sekä Hollannin Gabi F kanssa päätyivät 3-0 tappioihin. Paremmalla jalkatyöllä olisi vastustajia pystytty haastamaan paremmin. Sunnuntaina pelit jatkuu sijoista 15-16

BU15 sarjassa Atte pelasi Liechtensteinin David M kanssa tasaisen pelin. Pienellä marginaalilla hyvin taistellut David 3-0 voittoon. Pistepaikkoja saatiin aikaiseksi riittävästi mutta niiden hyödyntämisessä vielä kehitettävää. Saksan Andre I kanssa saatiin aikaiseksi varsinainen trilleri. Kaksi ensimmäistä erää turpiin ja seuraavat kaksi päätyivät voittoihin. Voitto erien avaimina etupeli joka lähti käyntiin vasta kolmannessa erässä. Viides erä valahti käsistä kuin puolivahingossa Saksalaisen onnistuessa kaikessa. Kalkkiviivoilla kompurointi konkretisoitui tällä kertaa tällä tavalla. Lyöntikovuus ja peli intensiteetti pitää jatkossa säilyttää loppuun saakka. Pelit jatkuvat sijoista 15-16.

Day 3 sunnuntai

GU13 sarjassa Roosalla melko tasainen viimeinen peli. Hyvällä ilmeellä loppuun saakka. Hollannin Elfi M oli kuitenkin lyönneissään varmempi ja selvään 3-0 voittoon. Roosalla on vielä kaksi vuotta aikaa parannella sijoitustaan tässä sarjassa, loppusijoitus tällä kertaa 14.

GU15 sarjassa Violan viimeinen vastustaja oli selvästi Suomalaista kookkaampi. Hyvästä taistelusta huolimatta Norjan maajoukkue pelaaja Madeleine H selvään 3-0 voittoon. Haasteita pelissä oli vastata vastustajan painaviin takakenttälyönteihin ja niistä seuranneisiin etustoppareihin. Nousujohteinen esitys joka kääntyy seuraavalla kerralla voitoksi takakenttä harjoittelulla. Kamillalta loistava peli ja ansaittu voitto. Palloja haettiin pahoistakin paikoista ja käännettiin ne onnistuneesti linjoiksi. Hyökkäysboastit toimi erinomaisesti. Palloon laitettiin vauhtia ja saatiin syvyttä. Parasta Kamillaa pitkään aikaan. Hyvää työtä ja sportti meininki. Voitto Unkarin Tea T:stä luvuin 3-1. Violan loppusijoitus 15. ja Kamillan 21.

GU17 sarjassa Iiriksellä melko tasainen peli Ruotsin Hanna L kanssa. Peli idea pysyi hyvin kasassa ja painavat pistelyönnit toimivat hienosti. Maila auki, pallo syvemmälle ja rystypuolen syöttöharjoittelua niin peli on ensikerralla toisin päin. Iiriksen loppusijoitus 16.

GU15 sarjassa Atte voittoon täpärästi. Peruspelaaminen taakse oli Attella huomattavasti parempaa kuin vastustajalla. Maila ja liikkumisvalmiudessa paljon parannettavaa. Samoin pelaaminen rohkeasti eteen otettava työn alle. Hyvä taistelu viimeiseen peliin ja työvoitto Ruotsin Oliver V:stä. Loppusijoitus 15.

Tarkemmat tulokset TÄÄLTÄ ja TÄÄLTÄ