Porilaiset murtautuivat U15-maajoukkueeseen!

Post date: 29-Mar-2015 13:13:00

U15 maajoukkueleirityksessä mukana olleet pelaajat Atte Stengård ja Kamilla Stengård ovat tulleet valituksi toukokuussa pelattavien EM-kilpailujen (14.5.-17.5.2015) U15-joukkueeseen. Squashliiton VJR (valmennuksen johtoryhmä) on hyväksynyt ja vahvistanut valmentajien Tommi Lindin ja Jaakko-Antti Peltolan valinnat. EM-kilpailut pelataan Portugalin pääkaupungissa Lissabonissa.

Valintaperusteina toimi koko kauden otteet ja kuntokäyrä, ja kilpailuaktiivisuus ja ennen kaikkea menestyminen kilpailuissa, paino erityisesti Juniorien SM-kilpailuissa sekä lauantaina 21.3.2015 pelatuissa karsintakilpailuissa.

Sekä tytöissä, että pojissa erittäin tasaisesta pelaajakaartista joukkueeseen (2 poikaa, 1 tyttö) valittiin seuraavat pelaajat:

Pojat: Ville Koskinen, Atte Stengård

Tytöt: Kamilla Stengård

"Niin kauan kuin muistan olen unelmoinut Portugalin matkasta. Nyt se sitten toteutuu parhaalla mahdollisella tavalla. Syksyllä, yhdessä valmentajan kanssa, asetimme tavoitteeksi menestyä junioreiden SM kisoissa. Ja sitä kautta murtautua viime vuoden varapoika 2 paikalta U15 joukkueeseen. Tavoite saavutettiin ja olen siitä todella iloinen. EM kilpailut kruunaavat nousujohteisen kauden. Iso kiitos kehityksestä kuuluu maajoukkueleirityksille, SquNa valmennusryhmälle sekä seura- ja harjoituskavereille. Unohtamatta huoltojoukkoja kotona eli kiitos Äiti" - kommentoi Atte valintaa.

"Silloin kun sain tietää, että on mahdollisuus päästä edustamaan EM-kisoihin aloin harjoitella enemmän. Ulkomaille kisaamaan pääseminen tuntuu mahtavalta ja se on unelmani. Kiitos valmentajille, harjoituskavereille ja maajoukkueleirityksille." kommentoi Kamilla valintaa.

Kilpailukutsu liitteessä.

KISASIVUT

TOURNAMENTSOFTWARE