Ranking 1.6.2015

Post date: 09-Jun-2015 15:32:10

Ranking 1.6.2015 on julkaistu squash.fi sivuilla.

Miehissä ei suuria muutoksia. Heikki kipusi C-luokkaan ja Jonne otti pari askelta lähemmäs A-luokkaa. Tytöillä pakkaa sekoitettiin jälleen huolella. Iiris ja Roosa nousivat molemmat B-luokkaan, onneksi olkoon! Seuraavana tulevat Kamilla ja Viola aivan C-luokan kärjessä. SquNa tähtihetkiä on luettavissa juniori ranking puolelta. Pojat alle 15 sarjassa Atte komeilee ensimmäisenä. Tytöt alle 15 sarjassa Kamilla ja Viola ovat kärkikaksikko. Vastaavasti tytöt alle 13 sarjassa Aino ja Jemina ovat kärkikaksikko. Porilaisilla tiukka ote varsinkin tyttöjen puolella. Lupailee loistavaa tulevaisuutta. Mainittakoon myös että miehet 40 sarjassa 4 ja 5 sijat ovat Porilaisten miehittämiä. Lupaileeko loistavaa tulevaisuutta?

------------------------------------------------------------------------

Ranking 1.3.2015 on julkaistu squash.fi sivuilla.

Miesten keskinäinen järjestys pysyi ennallaan ilman suurempia muutoksia tai luokkanousuja. Mutta naisissa sen sijaan tapahtui ja isosti. Roosan pitkä putki piikkipaikalla vaihtui nelossijaan. Kamilla nousi ykköseksi ja ensimmäisenä SquNa naisena pitkästä aikaa B-luokkaan. Iiris kiilasi kakkoseksi ohi Violan ja muistaakseni on ensimmäinen kerta kun siskokset ovat näin perin. SM kisojen menestys näkyy selvästi nyt tässä uusimmassa rankingissä. Onnea erityisesti Kamillalle luokkanoususta! Tosin luokkanousuja on pian luvassa lisää kolmen muunkin isompien tyttöjen kolkutellessa B-luokan portteja. Loppujen tyttöjen neljän kopla tiivistyi entisestään Ainon parannellessa asemiaan tässä ryhmässä.

------------------------------------------------------------------------

Ranking 1.1.2015 on julkaistu squash.fi sivuilla.

Miesten tai naisten keskinäiseen järjestykseen ei tullut tälläkään kertaa merkittäviä muutoksia. Isoja asioita kuitenkin tapahtui joista tärkeimmät ovat Janin nousu A-luokkaan ja Atten B-luokkaan. "Olin jo pidempään roikkunut B-luokan kärkisijoilla ja tämän kauden päätavoitteeni oli nousta A-luokkaan. Nyt se sitten ilokseni tapahtui ja tätä on hyvä muistella vanhainkodissa sekä juhlapuheissa :-)" - kommentoi Jani tuoreeltaan. Atten nousu B-luokkaan varmisti samalla BU15 ikäryhmän ykköspaikan junioreiden SM kisoihin jotka pelataan tammikuussa. Jonne hätyyttelee A-luokan portteja ja Heikki on pitkästä aikaa (tai ensimmäistä kertaa) rankattuna listoilla. Tytöillä ei merkittäviä muutoksia.