Squashliiga 3 SquNa KOTIPELI!

Post date: 11-Dec-2015 08:35:40

TULOKSET:

Matka pelipaikalle oli lyhin mahdollinen kun kyseessä oli kauden ainoa kotipeli. Vieraaksi saapuivat kaksi autollista pelureita Helsingistä ja Espoosta. Mukana piti myös olla autollinen Turkulaisia. Sairastumiset ja pikkujoulusesonki verottivat ruodusta niin monta miestä että joukkuetta ei saatu ollenkaan kasaan. Stengårdit miehittivät ensimmäiset kolme paikkaa Porilaisten joukkueesta. Karsintojen kautta nelospaikalle nousi Esa. Joukkue oli näin ollen paras mahdollinen ja valmis kärkikamppailuun.

Ensimmäisestä ottelusta selvä voitto :-) ja neljä pistettä.

SquNa - TSSq III 4-0 (12-0 / 132-0)

Jani Stengård - w.o 3-0 (11/0 11/0 11/0)

Jonne Stengård - w.o 3-0 (11/0 11/0 11/0)

Atte Stengård - w.o 3-0 (11/0 11/0 11/0)

Esa Mäkisalo - w.o 3-0 (11/0 11/0 11/0)

MetStone olikin sitten tiukempi pala pureskeltavaksi. Esa ei päässyt helpolla Puumalan varmassa peruspelaamisessa. Peli nopeasti ohi ja tulos 0-3 sen mukainen. Jonne pelasi sikseen hyvän pelin vaikka lopussa tulostaululla olikin tylyt 0-3 lukemat. Hautala on erinomainen liikkuja ja vaikka Jonnen pääsi suurimmalta osalta peliä ohjailemaankin niin pisteet tuntuivat ratkaisuhetkillä karkaavan vastustajalle. Olisi ollut mielenkiintoista nähdä miten Hautala olisi jaksanut vielä kaksi erää. Jani kohtasi Stubinin jo toistamiseen suhteellisen lyhyen ajan kuluessa. Ja tällä kertaa pystyttiin haastamaan Iiroa jo paremmin. Vielä kun saisi omasta pelistään muutamat helpot virheet pois ja lopettaisi passailun Iiron volleylle niin tiukat erät saattaisivat kääntyä Porilaiselle. Peli selvästi paremmalle volley pelaajalle 3-1. Atten peli on viime aikoina hiukan ailahdellut. Tästä huolimatta usko Karjalaisen kaatoon oli hyvä. Peli eteni tasaisissa merkeissä alusta loppuun. Voitettuja ja hävittyjä pisteitä tuli ryppäissä. Peliin lähdettiin taktiikalla liikuta vastustajaa ja sen tuntui toimivan. Nuorissa on tulevaisuus ja Atte ainoaan voittoon tästä otteluparista. Onnittelut.

MetStone II - SquNa 3-1 (10-4 / 148-118)

Iiro Stubin - Jani Stengård 3-1 (13/11 8/11 11/6 12/10)

Kari Hautala - Jonne Stengård 3-0 ( 11/9 11/5 13/11)

Jarmo Karjala - Atte Stengård 1-3 (6/11 11/8 9/11 10/12)

Jari Puumala - Esa Mäkisalo 3-0 (11/4 11/15 11/4)

Pisteitä kotikierrokselta irtosi viisi. Niskaan hengittäneet Turkulaiset tippuivat kauas taakse. Salo pelasi kaksi tasuria joten kaulaa heihin kasvatettiin lisää yhdellä pisteellä. MetStone karkasi aika kauas ja ihmeitä pitää tapahtua että he vielä saataisiin kiinni. Kakkospaikassa on kylliksi puolustettavaa. Seuraava kierros pelataan tammikuun alussa Kivenlahdessa. Vastustajina sarjataulukon kaksi viimeistä HSK II ja HSRC IV.

-----------------------------------------------------------------------------------------

PÄIVITETTY

-----------------------------------------------------------------------------------------

Tervetuloa seuraamaan II-divisioonan B-lohkon Squashliigaa Porin Urheilutalolle lauantaina 12.12.2015 klo 11.00. VAPAA PÄÄSY!

Ennakko:

Kun Porin kierros saadaan päätökseen on sarjaa pelattu tasan puolet. MetStonen etumatka näyttää jos tässä vaiheessa turvalliselta. Nyt on viimeiset hetket kuroa välimatkaa pienemmäksi muuten Kivenlahden porukka saa alkaa valmistautua karsintoihin. Sarjataulukon hopea- ja pronssisijoista näyttäisi muodostuvan hyvinkin tasainen kamppailu. Kaikki Länsi-Suomen joukkueet ovat melkein tasapisteissä. Pääkaupunkiseudun joukkueet eivät ole käyneet Porissa miesmuistiin. Matka on yllättävän pitkä ja kakkostie täynnä hyvin piilotettuja kameratolppia. Jo pelkästään matkasta selviäminen on iso urakka. Kotijoukkueella ei tällä kertaa paina automatka jaloissa, näkyykö se pelissä?

Ottelu järjestys ja tuomarointi: