Jaffa Cup 3 Turku 26.11.2016

Post date: 13-Dec-2016 18:09:49

Jaffa Cup laajeni nyt ensimmäistä kertaa Turkuun. Turun squashhalli isännöi nuorten ja lasten perinteistä Jaffa Cupia marraskuun viimeisenä lauantaina.

Kilpailuun saatiin pienellä markkinoinnilla osallistujia paikallisen squashseuran lisäksi Espoosta, Porista, Helsingistä sekä Turusta. Kaikkiaan pelaajia oli 22.

Porista liikkeelle lähtivät uusien pelaajien sarjaan Noora Lehti ja Vilma Ojamäki. U17 sarjassa pelasivat Viola Joutsi sekä sisarukset Kamilla ja Jemina Stengård. Nuorempien poikien sarjaan Porista osallistui Severi Stengård ja nuorempien tyttöjen sarjaan Roosa Joutsi ja Iida Stengård. Jaffaa kannettiin jälleen Poriin runsaasti sillä uusien pelaajien luokassa tuli kaksoisvoitto Poriin, Noora voitti ja Vilma oli toinen. U15 sarjassa voiton vei Viola ja kolmanneksi tuli Kamilla. Jemina oli viides. Nuorempien (U13) poikien sarjassa Severi tuli kolmanneksi, mutta oman ikäluokkansa (U11) Severi voitti. Nuorempien tyttöjen (U13) sarjan voitti Roosa ja viidenneksi tuli Iida. Omassa ikäluokassaan (U11) Iida oli toinen. Anssi Määttänen oli oikeassa kun kummasteli vanhempien junioreiden puuttumista Jaffa Cupista. Nyt osallistuneet pelaajat saivat kaikki hyviä pelejä ja jos vanhemmat junnut osallistuisivat ahkerammin hekin saisivat arvokasta pelikokemusta helposti lisää.

Linkki JaffaCup sivuille http://www.esrc.fi/next/?p=11327