Jaffa Cup kuudes osakilpailu

Post date: 17-Apr-2016 19:42:31

Jaffa Cupin kuudes ja viimeinen osakilpailu16.4.2016

Tällä kertaa Jaffa Cupin kauden viimeinen osakilpailu osui samaan viikonloppuun Talissa pelattavan Salming Squash Openin kanssa. Näin ollen Porista lähdettiin pääkaupunkiseudulle kolmen autokunnan voimin. Osaporukkaa lähti matkaan jo perjantai-iltana yöpyen ABC Karkkilassa. Hyvin nukutun yön jälkeen Jaffa Cupiin osallistuvat Aino ja Jemina olivat Esport Centerissä jo tuntia ennen kisan alkua. JaffaCupin porilaiset pelaajat olivat tällä kertaa kaikki tyttöjä, joiden sarjat oli yhdistetty siten, että uusien pelaajien sarja oli yhdistetty T11 luokkaan ja kaikki muut tyttöluokat T13-T19 olivat sulautettu keskenään.

Tässä nuoremmassa luokassa oli kuusi pelaajaa, joista SquNaa edustivat Iida ja Roosa J sekä kilpailudebyytissään Stella. Meininki Esport Centerissä oli tutun rento ja pelit pelattiin paras viidestä kaikki kaikkia vastaan. Pelitahti oli kiivas eikä peräkkäisiltä matseiltakaan vältytty.

T11 luokan voitti ESRC:n Jane Kotila, joka voitti viimeisessä pelissä Roosa J:n erin 3-1. Ottelussa nähtiin kovia lyöntejä ja hyvää liikettä. Molemmat tytöt tietävät, että pelit ovat tasaisia ja harjoittelun motivaatiosta ei ainakaan pitäisi tulla puutetta. Kolmanneksi tuli Stella, joka pelasi todella ennakkoluulottomasti ja voitti muut ottelunsa paitsi Janen ja Roosan. Tiukin kamppailu oli Stellan ja edelleen T11 luokassa ensi kaudellakin jatkavan Nean kanssa. Stella vei kaikki 3 erää mutta toisessa mentiin jatkopalloille. Nea on todella taitava pelaaja, mutta Stellan liike toi voiton.

Iidalta nähtiin hyviä otteita kaikissa peleissä. Roosa J:n kanssa oli hyviä kämmenralleja ja usein nähtiin harkittuja korkeita takalyöntejä. Näiden lyöntien ja huolellisten syöttöjen ansiosta Tatu JSK:sta kaatui 3-0.

Aino ja Jemina pelasivat T13 sarjassa ja Roosa S. T19. Yhteensä pelaajia tässä luokassa oli 5. Jokainen pelasi toisiaan vastaan paras viidestä. Taukoja ei juurikaan pidetty vaan palloa pelattiin alakerran kahdessa kopissa niin, että yksi sai vain hetken huilata omaa vuoroaan odottaen.

Ensimmäisessä pelissä vastakkain olivat Jemina ja Roosa S. Tytöt pelasivat pitkää palloa ja peli kestikin pitkään. Jeminalla oli kovaa vääntöä ja Roosa tuntui olevan jossain vaiheessa vähän ihmeissään, kun Jemina palautteli palloa takaisin. Jemina veikin kolmannen erän 17-15. Voitto kuitenkin Roosalle 3-1.

Heti tämän pelin jälkeen vastakkain olivat Aino ja Roosa S. Tässä pelissä Roosa joutui jo luopumaan pitkistä housuistaan. Tässäkin palloa pidettiin hengissä linjalyönnein ja välillä Aino laittoi boasteja Roosaa huijaten. Aino sai hyvin palautettua palloa takakentältäkin. Peli kuitenkin Roosalle 3-1.

Ainon ja Heidi Ylikosken peli kesti pitkään ja periksi antamattomana Aino voitti Heidin 3-2.

Jemina ja Heidi Ylikosken peli luisti myös hyvin ja Jemina sai tasoitettua 2-2, mutta tälläkin kertaa Heidi oli voittamaton etustoppareiden vuoksi. Kunnon linjapeliä ei juurikaan tämän vuoksi saatu aikaiseksi.

Viivi Riutan ja Ainon pelissä oli alkukankeutta. Ainon ihmetykseksi Viivi oli parantanut lyöntiään viime kohtaamiskerrasta ja aluksi Aino olikin Viivin aloituksista 7-0 häviöllä, mutta kun Aino sai pelinsä kuosiin ei Viivillä ollut enää mitään vastaan laittaa. Aino voitti puhtaasti 3-0. Jeminan ja Viivi Riutan peli oli nopeasti ohi. Jeminan syötöt olivat voimakkaat ja Jemina liikkui kentällä hienosti. Jeminalla oli asennetta ja matsi Jeminalle 3-0.

Roosa S:n pelit keskeytyivät kahden voittopelin jälkeen terveydellisistä syistä ja näin Heidi ja Viivi saivat Roosalta voitot.

Viimeisenä olikin pitkäkestoinen Jeminan ja Ainon peli, joka oli tasaista ja hyvää lyöntipeliä. Tiukka peli tytöiltä jälleen, josta Jeminalle voitto 3-2.

Täydelliset tulokset löytyvät esrc.fi sivustolta http://www.esrc.fi/next/?p=10564. T11 luokassa kokonaiskilpailussa Roosa J sai hopeaa. T13 luokassa Poriin tuli kultaa ja hopeaa, Aino oli ykkönen ja Jemina kakkonen. T15 sarjassa Elinan kauden viimeinen esiintyminen estyi nilkkavamman vuoksi, mutta kokonaiskilpailun voittoa se ei onneksi haitannut.