Juniorijoukkueiden SM-kilpailut 2016 – Kultaa Poriin!

Post date: 07-Nov-2016 19:04:43

Neljännet juniorijoukkueiden SM-kilpailut järjesti HSK (Helsinki) ja kilpailut pidettiin Talissa. SquNasta oli ensimmäistä kertaa joukkue mukana. Kilpailtavat sarjat olivat U19, U15 ja U13 sarjat. U11-sarja yhdistettiin U13 sarjan kanssa. Tytöt ja pojat kilpailivat samassa sarjassa siten, että tytöt saivat edustaa 2 vuotta omaa ikäänsä nuoremmassa sarjassa.

SquNan joukkue oli nimetty SquNa Buenot ja sen muodostivat Viola Joutsi, Kamilla Stengård ja Roosa Joutsi. Pelkästään tytöistä koottu joukkue osallistui sarjaan U13. Vastaan asettuivat ESRC Espoosta, OSK Oulusta ja kaksi HSK:n joukkuetta järjestävästä seurasta. Olikin mukava nähdä, että Hyrskeen Make oli saanut nuorta kaartia liikkeelle ja jatkossa HSK nähtäneen junnukisoissa aiempaakin vielä paremmin edustettuna.

SquNalla olisi ollut eväitä toiseenkin joukkueeseen, mutta loukkaantumiset ja päällekkäiset menot pitivät Buenot tällä kertaa ainoana joukkueena. Itse ottelut sujuivat Buenoilta vakuuttavasti. Viola ja Kamilla eivät hävinneet erääkään ja saattoivat tarjota nuoremmilleen hyviä harjoituksia – pelaamalla ”sopivasti”. Roosa oli vakuuttava kahdessa ottelussa ja ne myös 3-0 Poriin. Loppuotteluksi muodostui ottelu ESRC:tä vastaan. Siinä Roosa taipui 1-3 Kaius Puuralle, joka oli sijoitettu Espoon kolmospelaajaksi. Viola voitti Jane Kotilan ja mitali kirkastui kultaiseksi Kamillan ottelussa Nea Ollikaista vastaan.

Linkki tuloksiin squash.fi sivulle http://www.squash.fi/?p=18560