Junnu SM 2016 ennakko

Post date: 20-Jan-2016 20:06:08

Junioreiden SM ratkotaan viikonloppuna Helsingin Talihallissa. Squna on isolla joukkueella mukana sarjoissa P17, T17, T15, T13 ja T11.

Viime vuoden kirvelevää 3. sijaa lähtee paikkaamaan Atte tällä kertaa P17 sarjassa. Viime vuonna P15 sarjassa mitalikolmikko ratkesi eräpisteillä ja Atte päätyi kirvelevästi kolmanneksi 1 pisteen erotuksella. Koko tämä kausi onkin harjoiteltu sitä pistettä muistellen. Vanhoja tunnelmia viime vuodelta voi muistella tästä kirjoituksesta: http://www.squashnallet.com/Ajankohtaista/junioriensquashinsm-kilpailut2015

T17 sarjassa pelaavat Iiris, Roosa S, Viola ja Kamilla. Iiris ja Roosa lähtevät tällä kertaa molemmat parantelemaan viime vuoden 10+ sijoja. Viola ja Kamilla ovat ilmoittautuneet kahteen sarjaan eli ratkovat mestaruutta T15 sarjassa ja käyvät haastamassa isompiaan T17 sarjassa.

T15 sarjassa ovat Elina, Viola ja Kamilla. Elina lähtee haastamaan Heidi Ylikoskea ja Heidi Salmea, tiukkoja pelejä on luvassa. Maajoukkue ringissä olevat Kamilla ja Viola ratkovat todennäköisesti näissä kisoissa sen kumpi lähtee edustamaan Suomea U15 EM joukkuekisoihin Belgiaan. Viime vuonna Portugalissa edustamassa oli Kamilla. Tänäkin vuonna tytöt ovat erittäin tasaisia ja edessä on vielä jännittäviä hetkiä pelaajilla sekä huoltajilla ennen lopullista ratkaisua.

T13 sarjassa on neljä osallistujaa ja kaksi niistä on Squnalaisia Jemina ja Aino. Joten Squnan mitali on jo varma, tavoitteena on saada vähintäänkin kaksi ja mielellään ne kirkkaimmat. Oulusta tulevat vastustajat ovat kuitenkin tuttuja ja jo kokeneita pelaajia.

T11 sarjassa pelaa jo kokenut Roosa J ja ensikertaa SM kisoissa pelaava Iida. Roosan kovin vastus todennäköisesti tulee Espoosta.

Alla live tilasto Squnan pelaajista ja tuloksista (haetaan Tournament softwaresta)

Google-laskentataulukko