Kevään uudet peliajat

Post date: 01-Jan-2016 16:45:10

Kevään peliajat menevät hiukan uusiksi kahdesta syystä. Ensinnäkin nuorempia junioreita on ilokseni tullut mukavasti lisää. Ja toiseksi vanhemmat juniorit ovat siinä vaiheessa kehitystään että kaipaavat kovempia haasteita. Kaikkien nimet pitäisi löytyä alla olevasta taulukosta. Ja jokaisella on mahdollisuus vähintään kahteen harkkaan per viikko.

Tärkeimmät muutokset:

Viola, Kamilla ja Elli siirtyvät seurailtoihin. Elli harjoittelee hyvin ja kehittyy vauhdilla. Kamillan ja Violan tason tietää kaikki. Suosituksia pääsystä seurailta porukkaan on tullut maajoukkuevalmentajatasolta saakka.

Maanantain ja keskiviikon seurailtoihin on tullut uutena ryhmä 3 kello 16-17. Syystä että porukka kasvaa kolmella ja pelaajia on välillä ollut ruuhkaksi asti.

Nuoremmista jo pidemmälle kehittyneistä junioreista on kerätty oma ryhmänsä torstaille. Mia toimii tässä porukassa pelaavana valmentajana/järjestysmiehenä. Torstain jälkimmäinen vuoro on yhdistetty ja sinne sopii muutama uusikin peluri. Kaikki nuoremmat juniorit pelaavat edelleen yhdessä tiistaisin.

Kamilla ja Viola aloittavat opettelun valmentamishommiin. Tyttöjen kanssa tästä on alustavasti jo puhuttu. Ensin apuvalmentajina ja mahdollisesti ensi syksynä jo oman ryhmän kanssa. Ainakin jos junnuryhmät kasvavat tätä vauhtia.

Ja sitten se herkku! Tiistaisin klo 17-18 on Jonnen vetämä SQUASH FYSIIKKA tunti. Vuoro oli aikaisemmin tarkoitettu vain junioreille mutta nyt KAIKKI (miehet, naiset ja lapset) ovat tervetulleita. Jonne on harjoitellut hommaa syksyn ajan ja alkaa olla jo tekijä. Olen kuullut paljon hyvää. Menkää ihmeessä tutustumaan!

Suositus: Olisi hyvä jos tytöt (Iiris, Roosa, Viola, Kamilla ja Elli) ilmoittautuisivat seurailtoihin niin ettei heitä olisi kahta enempää samassa ryhmässä. Palvelisi kaikkien etuja miesten ja tyttöjen.

Pientä viilausta on vielä mahdollisuus suorittaa, varsinkin nuorempien junnujen kohdalla. Laittakaa ehdotukset stroke@squashnallet.com