Liigakierros Porissa 10.12.2016

Post date: 13-Dec-2016 18:37:51

Squashliigan II-divisioonan B-lohkon Porin osakilpailu oli totuttuun tapaan puolikas kierros, johtuen kenttäkapasiteetista.

Poriin SquNan vieraiksi tulivat HSK II ja ESRC V. Vierailijat joutuivat lähtemään kotoaan jo ennen kukonlaulua ehtiäkseen Poriin ajoissa.

Joukkueen kuvasta puuttuu Tuomas joka joutui lähtemään ennen kuvanottoa.

Talvinopeusrajoitukset ja kakkostien peltipoliisit vähensivät peli-intoa siinä määrin että HSKII joutui lähtemään liikkeelle kolmella pelaajalla. Tämä tiesi SquNalle ja ESRC:lle tasoitusta

heti kärkeen. Pelit lähtivätkin sitten hyvin liikkeelle. Ensin Eemeli sai vastaansa Hannu Karjalaisen. Siinä nähtiin henkien taistoa ja tuloksena oli kierroksen ainoa 5-eräinen. Eemeli sai väännettyä viidennen hienosti kotiin ja saadun w.o.:n lisäksi SquNa siirtyi jo 2-0 johtoon. Toimituksen jälkianalyysissa on paljastunut Eemelin saavutuksen suuruus sillä Karjalainen on HSK:ssa hallinnut tasoituskisoja koko syksyn: http://www.hsksquash.fi/?p=1972

Samanaikaisesti pelattiin jo ykköspelaajien ottelua ja Tuomaksella oli vastassa Mika Pösö. Tuomaksen varmalyöntisyys toi 3-1 voiton vaikka erätauolla Tuomas valittelikin vähän tukkoisuutta – harjoituskausi on jäänyt aikaisempia ohuemmaksi, mutta pohjoisen leirin viimeistely toimi. Jonne jatkoi sitten siitä mihin oli jääty – voittoa voiton perään. Täydellinen voittosarake tältä kaudelta sai jatkoa, vastassa oli Jarmo Holm ja Jonne vei kaikki 3 erää. SquNa kaatoi siis HSK:n puhtaasti 4-0.

Toisessa kohtaamisessa SquNalla oli vastassa ESRC V. Teemu aloitti pelit pelaamalla Risto Välimäkeä vastaan. Tämä oli miesten ensimmäinen kohtaaminen koskaan ja Riston boast oli ylivoimaisen tehokas ase. Teemulle vain ensimmäinen erä, muut Ristolle. Seuraavaan kohtaamiseen ohjeeksi siirtää T piste askeleella eteenpäin ja odottaa boastia joka lyönnistä. Eemelillä vastassa oli Vesa Kylmälä. Vesa otti puhtaan 3-0 voiton eikä erätauoillakaan oikein keksitty mitä olisi pitänyt tehdä. Päätettiin jäädä harjoittelemaan kierroksen jälkeen.

Jonnella ja Tuomaksella olikin sitten kirittävää, olihan tilanne jo synkkä 0-2. Jonnea vastaan asettui Tuomi Kekoni. Kekonilta sujuu kaikki mailapelit, hän on pelannut racketlonia, jossa sulkapallo taitaa olla paraatilaji. Nähtiin kahden kovakuntoisen miehen kohtaaminen, jossa Jonne pelasi hyvää toimivaa takakenttäpeliä. Jonnen takakenttäpeli on hänen tavaramerkkinsä, katsomossa tiedettiin. Voittosarake pysyi täydellisenä – 3-0 Jonnelle. Samanaikaisesti Tuomas otti Jouko Järvestä puhtaan 3-0 voiton. Näin SquNa tavoitti ESRC:n ja matsi 2-2 tasapeliin.

Kuvassa haetaan palloa takanurkasta. Toim. huom. kuvaa photoshopattu, Porin kentät eivät oikeasti ole noin likaiset.

Tilanne vuoden viimeisen kierroksen jälkeen mukavasti kolmantena http://www.squash.fi/?page_id=18309