Naisten edustusjoukkueen ensikokoontuminen

Post date: 25-Mar-2016 20:36:07

Muutama viikko sitten SquNa päätti perustaa naisten edustusjoukkueen. Seitsemän innokasta pelaajaa ilmoittautui kiinnostuneeksi. Näiden nuorten naisten kunniaksi tuli tehdä squnahistoriaa 21.3.2016 kun joukkue kokoontui ensimmäistä kertaa. Mia, Elli, Roosa S, Iiris, Elina, Kamilla ja Viola saapuivat Urheilutalolle ja Teemu kuului järjestelytiimiin.

Haaste oli saatu Squash Karhuilta. Squash Karhut on tietääkseni epävirallinen seuranimi Porin Ilmailuopistossa käyvien squashpelaajien joukkueelle. SquNa sai harjoitusottelussa vastaansa Karhujen trion, joka loukkaantumisten vuoksi oli supistunut duoksi. Vaikka vastustajia oli vain kaksi, olivat he kovakuntoisia ja squashpiireissä arvostettuja. Pyry Poikolainen on kansallista huipputasoa ja Jarkko on ainakin nimensä puolesta matkalla sinne – golffarina ehkä paremmin tunnetun Jarkon sukunimi on enteellinen, Nikkilä.

Jokainen Nalle sai pelata 3 erää. Voitto taisi mennä vierailijoille 13-8 ja vaikka miten olisi pisteitä laskettu niin Jarkko ja Pyry osoittautuivat vielä etevämmiksi. Tilaisuus oli hyvähenkinen ja ajatus revanssista jäi kytemään.