Oulu Junior Open 2016

Post date: 02-May-2016 06:02:38

Oulu Junior Open 2016

Maajoukkuevalmentajalta tuli viesti, että maajoukkueringin pelaajien tulisi osallistua Oulu Junior Openiin EM-kisoihin valmistavana kilpailuna. Alun perin kisa oli tarkoitus jättää väliin pitkän matkan vuoksi. Koska Kamillalla oli voimistelukiireitä Viola halusi matkaseuraksi Roosan. Päädyttiin sitten siihen että sisarukset Viola ja Roosa lähtevät kahdestaan bussilla Ouluun. Espoosta olisi saatu ystävällistä apua sitten Oulun päässä. Bussiyhtiön mielestä tytöt olivat kuitenkin liian nuoria matkustamaan kahdestaan ja äiti lähti sitten tytöille kuskiksi.

OJO:ssa pelataan tasoryhmissä eikä ikäluokissa. Se on hyvä järjestely, koska se takaa tasaisempia otteluita pelaajille. Roosa kuului D-luokkaan ja Viola B-luokkaan. Violan ensimmäinen vastustaja oli Juuso Kotila Espoosta, mutta Juuso joutui jättämään kisat väliin sairastumisen vuoksi, näin w.o. Violalle. Toisella kierroksella tuli vastaan ykkössijoitettu Joose Leppänen ESRC:stä. Matsi Jooselle 3-1 ja siinä olikin Joosen ainoa hävitty erä tässä turnauksessa. Viola oli esitykseensä ihan tyytyväinen. Jatkopelit sijoista 5-8 Onni Niskalaa (3-1) ja Atte Marttista (3-0) vastaan toivat voitot ja lopputulokseksi 5. sijan.

Roosalla oli D-kaaviossa mukava arpaonni, sillä kovat venäläiset tytöt olivat kaavion alaosassa ja Roosa yläosassa. Ensimmäinen vastustaja oli Oulun Joona Koistinaho, josta selvä 3-0 voitto Roosalle. Toisella kierroksella vastaan tuli Ruotsin Valter Lindberg, josta Roosa otti niinikään 3-0 voiton. Kolmannella kierroksella vastassa oli Kuopion Aapo Aronen, 3-0 voitolla aukesi finaalipaikka. Vastus siinä oli liian kova, Venäjän Varvara Esina otti 3-0 voiton.

Henkilökohtainen kilpailu käytiin lauantaina ja sunnuntaille oli sitten ohjelmassa joukkuekilpailu. Roosa muodosti joukkueen ESRC:n Jane Kotilan ja Nea Ollikaisen kanssa muodostaen Kiitävät Kamelit-nimisen joukkueen. B-kaaviossa pelanneet kamelit etenivät aina loppuotteluun, jossa vastassa oli Oulun omat pelaajat. Hopeaa tuli myös joukkuekisasta.

A-kaaviossa yhden joukkueen, nimeltään Teekupit, muodostivat Oulun Karoliina Hilli, Viola sekä Turun Antto Määttänen. Violan vastustajat olivat William Hultman Ruotsista (lauantain kisan hopeamitalisti), Ville Ruismäki ja Jasper Liikanen. Viola haastoi hyvin pojat mutta otteluvoitot jäi saavuttamatta. Viola sai kuitenkin P15 Suomen mestarilta erän ja Jasperinsekä Williamin kanssa mentiin jatkopalloille. Kotimatkalla olivat iloiset tytöt, Violalla onnistunut turnaus ja Roosalla 2 pokaalia matkassa.

Lisätietoja täällä: http://www.squash.fi/?p=17484

Ja tulokset Tournament softwaressa