Squashlähettiläät Porissa 2016

Post date: 13-Jun-2016 12:38:28

Olli ja Tomi ilmestyivät hyvissä ajoin Porin Urheilutalolle ennen puoltapäivää. Molemmat olivat ensi kertaa Porin Squash koppien edessä. Olli ei muistanut että olisi junior GP aikoina käynyt Porissa, vaikka paljon kiersikin ympäri Suomea.

Edessä oli tiukka ohjelma heti klo 12 eteenpäin ilman taukoja aina ilta 20 asti, tunnin välein vaihtui valmennettavat.

Ensimmäisenä tutustumaan tulivat Porin Verkkopalloseuran tennis aktiivit, maila pysyi hyvin kädessä ja liike oli reipasta. Tenniksen pelaaja voi helposti oppia myös kössäriksi. Mailan valmiusasennossa ja yläkierteen hakemisessa näkyi tennis tausta. Lisäksi sivu ja takaseinä pomput näyttivät yllättävän. Muuten erittäin hienoa peliä. Tunnin lopuksi keskusteltiin Racketlon kisan järjestämisestä paikallisesti, puitteet ja pelaajat löytyisivät.

Seuraavaksi tuli Squnan omia junioreita harjoittelemaan Tomin kanssa, samaan aikaan Olli teki haastattelua Satakunnan Kansalle.

(Klikkaa kuvia isommaksi)

Kello 14 paikalle ilmestyi Porin Musan -07 joukkue tutustumaan lajiin. Hienosti sujuu pallon pompottelu myös futareilta.

Seuraavaksi alkoi SquashNallet seuran omat vuorot Ryhmä R4 ja R3 vahvistettuna Ladyilla sai oppia peliin Ollilta ja Tomilta.

Kello 17 alkoi ilmestyä aikuispelaajia, harjoituksena oli erilaisia drillejä sekä rajoitettuja pelejä. Intoa ja pelaamisen riemua oli aistittavissa koko pari tuntisen setin ajan.

Illan päätteeksi jatkoi toinen aikuisryhmä Tomin drilleissä ja R2 ryhmä sai Ollilta yksityisopetusta ja pelivastusta.

Erittäin hieno päivä, suuret kiitokset Ollille ja Tomille sekä Squashliitolle. Laji tuli monelle tutuksi, omat juniorit ja seuran aikuiset saivat lisää intoa pelaamiseen sekä uusi näkökulmia harjoitteluun.

Tomin Porin rappari Facebookissa:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1715809388682349

https://www.facebook.com/finsquash/posts/1715886438674644

Ollin ja Tomin kiertuetta voi seurata Facebook Squash Finland https://www.facebook.com/Squash-Finland-280334048735624/

Tai Hashtagilla squashlähettiläät: https://www.facebook.com/hashtag/squashlähettiläät

tai Twitterissä: https://twitter.com/squashsuomi