Squashliiga 1 - miehet

Post date: 25-Sep-2016 08:06:13

Squashliiga pyörähti käyntiin ja Squnalla on tänä vuonna ennätysmäärä edustajia. Miehet jatkaa perinteistä kakkosdivarin B-lohkoa ja Atte on siirtynyt TSSq riveihin lainapelaajaksi ykkösdivariin. Lisäksi uutena naisten ykkösdivari paikka.

Miesten ensimmäisen liigakierroksen raportti

Miestenliiga alkoi Talihallilssa jossa vastaan ensimmäisenä tuli HSRC III. Pelaamisen aloitti lasikopissa Teemu vastaan Timo Saunalammi. Teemulle ensimmäinen erä helpohkosti, mutta seuraavassa erässä pelikirja katosi ja erä vastustajalle. Peli jatkui samaa rataa joka toinen erä Teemulle hyvällä pelillä. Viimeisessä erässä Teemu kuitenkin veti pidemmän korren ja voitto 3-2.

Jonne pelasi ykkospaikka Jyrki Wahlstedia vastaan lasikopissa. Pari ensimmäistä erää oli vaikeuksia nähdä palloa lasikopin erilaisissa valoissa ja lukea Jyrkin erittäin matalia etulyöntejä ja Jyrki otti mukavasti pisteitä. Kolmannessa erässä alkoi Jonnelle pituudet osua lyönneissä kohdalleen ja peli helpottui. Peli Jonnelle 3-0.

Eemeli oli alkuviikosta kärsinyt flunssasta ja pelasi puolikuntoisena Timo Laitista vastaan. Pari erää meni kohtuullisesti, mutta sitten alkoi puolikuntoisuus ottaa Eemelistä ylivallan ja peli Laitiselle 3-0.

Mikan peli oli Marko Kivi-koskista vastaan. Mika löi palloa kovaa ja tarkkaan taakse ja saikin ensimmäisen erän itselleen. Seuraavissa erissä Marko pääsi pelistä kiinni ja kävi noukkimassa pallot takaa. Peli alkoi siitä kääntyä Harrille. Mika ei saanut vastustajaa tarpeeksi liikkeelle ja päälle muutama virhe ja lopputulos Markolle 3-1.

Squna - HSRC II 2-2

Toisessa Teemun pelissä vastaan tuli Salon nuorin pelaaja Samuli Haakanen jolla oli vaikeuksia saada oma peli käyntiin ja Teemu käytti tilaisuuden heti hyväksi voittaen ensimmäisen erän. Sitten Salolainen alkoi heräillä ja vei 3 seuraavaa peliä. Lopputulos 3-1 Saloon

Jonne pelasi pitkästä aikaa Timo Kalliosta ”Titiä” vastaan joka oli noussut tällä kaudella Salon ykkös pelaajaksi. Ensimmäinen erä meni tiukan väännön jälkeen Titille. Kovaa ja matalaa palloa lyövä Timo hallitsi takakenttää. Erätauolla mietittiin taktiikka uudelleen niin että vastustaja piti saada liikkumaan enemmän. Tuloksia alkoi syntyä paljon paremmin ja seuraavat erät valuivat tasaisesti Jonnelle 3-1.

Eemelin toinen peli eteni kuten ensimmäinenkin, vastustaja Mika Oksa. Oksa pelasi mukavaa peliä, jonka kyydissä Eemeli pysyi pari erää, mutta sitten tuli noutaja ja peli Saloon 3-0.

Timo Romu oli Mikan toinen vastus. Ensimmäinen erä oli tasaista vääntöä ja erä Mikalle. Toinen erä alkoi huonosti, Romu oli jo 8-2 johdossa kun Mikan kiri alkoi. Tilanteessa 10-9 Romu syötti ja Mikan syötönpalautus päätyi lyöntivirheeseen, erä Romulle. Kolmas erä alkoi Romun määrätessä tahdin ja selkeästi Timolle. Neljäs erä oll tasaisempaa vääntöä ja erä Mikalle. Viimeisessä erässä Mikalla alkoi osua kaikki nappiin ja erä selkein numeroin nopeasti Mikalle. Mikalle ensimmäinen liigavoitto!

Squna - Saskö 2-2

Lopputulos mukavasti parilla tasurilla 4 pistettä ja sijoitus 4 paikka. Hauskaa oli nähdä että vaihtuvuutta B-lohkossa oli tapahtunut ja uusia pelaajia ilmestynyt.