Squashliiga 1 - naiset

Post date: 25-Sep-2016 08:31:23

Naisten liigajoukkueen matka Kouvolaan starttasi aamulla kuuden aikaan. Matkaan lähtivät pelaajien Roosa S, Kamilla S ja Iiris J lisäksi kuski Mia. Matka kesti reilut neljä tuntia yhdellä pienellä vessatauolla. Matkalla näimme hirven!

Pelipaikalla joukkue aloitti tuomaroinnilla, jonka jälkeen ensimmäisenä vastassa ESRC:n 3. joukkue. Iiris ykköspaikkalla pelasi Raila Luhtalan kanssa tasaisen pelin ja voittikin yhden erän hienolla peruspelillä 11-4! Ottelu meni Railalle 3-1.

Roosa sai vastaansa kolmospelaajana Anni Lehikoisen. Kaksi ensimmäistä erää hävisi Roosa pystyyn useiden virheiden ja hätiköidyjen lyöntien takia, mutta skarppasi kolmanteen ja neljänteen erään ja voitti ne. Viidennessä erässä liian hyvä olo kuitenkin yllätti ja hyvästä alusta huolimatta Anni kaatoi Roosan 3-2.

Kakkospaikalla pelaava Kamilla pelasi ensimmäiseksi Katri Aalto-Setälää vastaan. Katrin kovasta tasosta huolimatta Kamilla onnistui haalimaan paljon pisteitä. Etenkin kolmannessa erässä Kamilla sai pidettyä pallon hienosti takana ja onnistuneita lyöntejä eteen ja pisti Katrin tiukoille. Erä päättyi 8-11. Ottelu Katrille 3-0.

SquNa 0-3 ESRC 3

Toisena joukkueena vastaan saatiin ESRC:n 5. joukkue. Iiris pelasi ottelun Morgan Xiao-Berglundia vastaan voittaen tämän 3-0.

Kamilla sai vastaansa Emilia Kostiaisen. Ottelu Kamillalle 3-0.

Viimeisenä Roosa pelasi Lotta Lumiaron kanssa. Lotta oli ensikertalainen kilpailuissa. Voitto Roosalle 3-0.

SquNa 3-0 ESRC 5

Ensimmäinen liigakierros sujui hienosti kaikilta. Lämmittely jäi ennen otteluita vähäiseksi ajan ja tilan puutteen vuoksi, mutta tähän panostettakoon ensi kerralla enemmän.

Kiitos Kouvolan väelle sujuvista kisajärjestelyistä!