Squash Nallet kesäleiri 2016

Post date: 19-Jun-2016 18:04:45

Squash Nallet Ry. järjesti perinteisen Squash kesäleirin heti kesälomien alkuun.

Leiriä veti kolme ikäluokkansa huippua: Atte U17 Suomen mestari sekä Viola U15 Suomen mestari ja Kamilla U15 SM hopeamitalisti.

Osallistujia oli tullut paikallisten junnujen lisäksi Turusta, Helsingistä ja Espoosta.

Leiriohjelma vedettiin suunnitelmien mukaan, voit tutustua siihen täällä: http://www.squashnallet.com/Ajankohtaista/squashkesaeleiriporissa13-176

Leirillä tehtiin paljon erilaisia harjoituksia ja rajoitettuja pelejä. Lisäksi päivittäin visailtiin Squash tietoudella.

Ohjausta tehtiin kädestä pitäen ja kerrattiin perusasioita. Kuvassa kummastellaan Tomi Niinimäen edellisellä viikolla kertomaa "kahva otetta" jossa mailan asentoa voi muuttaa kesken pelin.

Keskivartalon lihaksiakin harjoiteltiin. Leirin kovimman lankutus tuloksen veti Severi voittamalla tiukasti Roosan. 7-vuotiaan voittoaika oli yli 11 minuuttia (kuvassa oikealla).

Liikkumisharjoituksia tehtiin myös, kuvassa Nea näyttää mallia ja muut seuraavat tarkasti.

Leirillä oli panostettu erityisesti ruokaan, jokapäivä sai valmentajien itse tekemän lämpimän ruoan.

Tästä alunperin meinattiin pikkaisen luistaa ja turvautua kotijoukkoihin, mutta Ollin vierailu edellisellä viikolla sai myös Atten tekemään itse lihapullat & muussin.

Seuraavina päivinä oli mm. makaroonilaatikkoa, lihaperunasoselaatikkoa, kinkkukiusausta ja pastaa. Perjantaina sai jälkkäriksi myös pannaria.

Ruokailu oli tietysti squashkoppien edessä.

Leirillä jaettiin palkintoja erinäisistä ansioista leirillä.

Leirikisa pelattiin perjantaina. Tasoituskisan lopputulos näkyy kuvassa.

Ulkonakin oltiin joka päivä pari tuntia.

Kivaa oli ja ensi vuonna uudelleen!