2-divari miehet Espoo 28.10.2017

Post date: 29-Oct-2017 13:39:25

Joukkueen kasaaminen oli tällä kertaa kiven takana, sillä pari varmaa osallistujaa sairastui viikon aikana.

Armoton soittelukierros mahdollisille pelaajille generoi kuitenkin joukkueen kasaan hyvissä ajoin jo perjantaina.

Joukkueessa oli lopulta Jonne, Tuomas ja Teemu. Tuomas on pitänyt hetken taukoa kössistä, joten tämä oli hänelle samalla kauden avaus.

Harmittavasti myöhään perjantai-illalla tuli ilmoitus, että Metstone ei saanut joukkuetta kasaan ja joutuivat luovuttamaan. Tämä tarkoittti sitä, että Squnalle oli kolmen tunnin ajomatkan päässä odottamassa yksi ainoa peli. Pikapalaverin jälkeen päätettiin silti lähteä.

Lauantaiaamulla kesken matkan noin klo 9 tuli ilmoitus ettei Senatorsin joukkuekaan pääse pelaamaan, koska yksi pelaaja oli sairastunut yön aikana. Tämä tarkoitti sitä, että TSSq joukkueella ei olisi yhtään peliä. Ainoa virallinen peli oli Squna vastaan ESRC IV. TSSq:n joukkueelle tieto Senatorsin luovuttamisesta tuli vasta, kun he ilmestyivät hallille.

Kierroksen ainoa virallinen peli lähti käyntiin ja koppiin ensimmäisenä SquNalta Teemu vastaan ESRC:n tommi Karjalainen. Karjalaisen päälaji on lentopallo, joka kuultiin vasta pelin jälkeen. Pelissä kyllä näki, että volley oli vahva. Teemu piti kaksi ensimmäistä peliä palloa hyvin linjassa ja takana, Seuraavissa erissä Karjalainen pääsi pelijuoneen kiinni ja alkoi naputtelemaan pisteitä pääasiassa volleylla. Viimeiseen erään Teemua ohjeistettiin käyttämään enemmän matalaa krossia ja liikuttelemaan vastustajaa enemmän sivusuunnassa, jotta volleyase saatiin pois käytöstä. Tämä toimi erän loppumetreille asti hyvin, mutta jalat alkoivat porilaisella painaa niin paljon, että lyönti ei ollut riittävän tarkka. Tiukkaakin tiukemman viidennen erän jälkeen peli Karjalainen 3-2.

Jonnelle vastaan Vesa Kylmälä, Vesa oli noussut ykköspelaajan paikalle Karl-Kristian Högströmin sairastuttua. Peli meni pääosin porilaisen komennossa 3-0.

Tuomakselle vastaan Marko Lappalainen. Tuomas oli pikkaisen kesäterässä ensimmäisessä erässä ja haasteita päästä Lappalaisen peliin kiinni. Omia virheitä tuli paljon ja Lappalaisen dropit eteen toimivat hyvin. Ensimmäisen erän jälkeen Tuomaksen lyönti alkoi kuitenkin toimimaan ja sen jälkeen peli nopeasti ohi 3-0.

Lopuksi pelattiin huvinvuoksi, koska kopit oli varattu useammaksi tunniksi. Tästä kiitos isännille ja TSSq joukkueelle.

Liigatilanne on kutkuttavan jännittävä, sillä saman verran pisteitä on nyt kolmella joukkueella. Tässä on ainekset vaikka liigakarsintaan, mutta se vaatii kyllä sen, että Senatorsin joukkue sairastuu seuraavankin liigakierroksen aattona.

Tulokset ja sarjatilasto täällä: http://www.squash.fi/?page_id=20329