Jaffa Cup 3 – Turussa 25.11.17

Post date: 03-Dec-2017 16:27:51

Kolmas Jaffa Cupin osakilpailu pelattiin 25.11.17 Turussa. Lauri Koskisen ja Noel Henrikssonin viime hetken sairastumiset harmittivat, mutta matkaan päästiin viiden pelaajan voimin.

T17/T15 sarjassa pelasivat Stella Wiman, Jemina Stengård ja Roosa Joutsi. T13 sarjassa pelasi Iida Stengård ja P11 sarjassa Severi Stengård. Järjestelyvastuuta Turussa ottivat Anssi Määttänen ja Roope Toivanen ja Hartwallin Jaffaa oli

haettu Manhattan Sport Centeriin muutama lavallinen. Kaikki neljä kenttää olivat ahkerassa käytössä ja hyviä matseja nähtiin kaikilla kentillä.

Turussa nähtiin muutama uusi pelaaja ja tuttavuutta tehtiin myös uusien kössivanhempien kanssa. Jatkuvuus Jaffa Cupille näyttää hyvälle.

Porilaisilla oli hyvä pelivire päällä. Severin P11 sarja kärsi sairastumisista, mutta koska kaikki matsit pelattiin paras viidestä (kuten kaikki sarjat) ja sarja oli kaksinkertainen saivat pojatkin hyvin matseja. Severillä oli hyvä tsemppi päällä ja vahvalla peruspelillä Severi voitti kaikki ottelunsa 3-0. Sq-88:n Oliver Aarto antoi hyvän vastuksen ollen toinen ja HSRC:n Lenni Salomaa oli kolmas. Sekä Oliverilla että Lennillä oli peruslyönti jo varsin hyvällä mallilla.

Iidalla oli sarjassaan kaksi alkusarjan ottelua ja kolmas matsi oli sijoituspeli. Alkusarjassa kaatui ensin Turun Lotta Toivanen lukemin 3-1 ja Espoon Aino Liinpää 3-0. Sijoituspeli olikin sitten finaali, jossa vastassa oli JSK:n Lotta Ruotanen. Finaalista tuli 3-0 voitto. Iidan siivitti voittoon hyvä syöttö, syvä peruslyönti ja tiukka matala krossi.

TP15 sarjassa oli 6 osanottajaa ja pelattiin kaikki kaikkia vastaan paras viidestä. Iltapäivällä nähtiin väsyneitä junnuja. Uudet tuttavuudet porilaisille olivat Turun Otto Toivanen ja Espoon Anton Niemikotka. Vanha tuttavuus oli Nea Ollikainen ja lisäksi toki porilaiset keskenään eli Stella, Jemina ja Roosa. Otto aloitteli kilpailu-uraansa varsin hyvillä otteilla vaikkei vielä otteluvoittoa tullutkaan, Stella väänsi hienon 3-2 voiton Otosta. Viidessä muussakin ottelussa meni erävoittoja kummallekin pelaajalle. Sekä Roosa että Jemina ottivat 3-1 voiton Antonista.

Lopulta sarjan voitto ratkaistiin Roosan ja Jeminan välisessä ottelussa, joka kääntyi 3-1 Jeminalle. Anton oli kolmas. Nea voitti Stellan 3-1 – siitä Nealle neljäs sija ja Stellalle viides sija.