Jaffa Cup neljäs osakilpailu Espoo

Post date: 07-Feb-2017 12:40:34

Jaffa Cupin neljäs osakilpailu oli heti juniorien SM-kisojen jälkeisenä viikonloppuna 28.1.2017 Espoossa Esport Centerissä. Porista pikaisella ilmoittautumisella lähdettiin kahdella autolla. Jaffa Cupiin osallistuivat Kamilla BU15/17- sarjaan, Jemina, Aino ja Roosa J yhdistettyyn GU13/15-sarjaan ja Severi BU11-sarjaan. Sairastumisien vuoksi Elina, Viola ja Stella joutuivat perumaan ilmoittautumisensa.

Jaffaa Poriin tuli taas pussikaupalla. Severi pelasi pojat alle 11-sarjassa, jossa pelit pelattiin kaikki kaikkia vastaan, paras 5:stä. Severillä oli hyvät syötöt ja linjapeli, jolloin voitot tuli kaikista peleistä paitsi yksi harmittava tappio. Severi tuli sarjassaan toiseksi.

Porilaiset tytöt Jemina, Aino ja Roosa J pelasivat taas kaikki samassa sarjassa kaikki kaikkia vastaan paras 3:sta. Sarjassa oli mukana myös Jane Kotila (ESRC) ja Heidi Ylikoski (TSK). Roosa J oli ensimmäinen, Aino toinen ja Jemina neljäs.

Kamilla pelasi ainoana tyttönä poikien alle 15/17-sarjassa. Kamillalla vastassa oli mm. Ville Eskola, J Rouste, Axel Ollikainen, joista tuli voitto, mutta Ville Ruismäelle Kamilla tiukasti hävisi 0-2.