Juniorijoukkueiden 2017 SM-kilpailut - Kaksi kultaa ja yksi hopea – SquNa paras seura!

Post date: 06-Nov-2017 05:49:01

Taliin kokoontui junnujoukkueiden SM-kilpailuihin ilahduttavasti junnuja ympäri Suomea. Totuttuun tapaan nähtiin Kuopion ja Kuusamon (Squash Kuopio ja SC-Ruka) yhdistetty joukkue ja Turun harvalukuinen juniorikaarti (Antto M.) oli vahvistanut Helsingin HSK:n joukkuetta. Muuten joukkueet olivat ”puhtaita” edustusjoukkueita. Mukana olivat näin ollen myös Espoon ESRC, Mikkelin MiSq, Oulun OSK ja tietty SquNa.

Yhteensä 9 porilaista pelaaja lähti edellisenä päivänä tai aikaisin aamulla kohti Talia. U11 sarjassa edustajamme olivat Iida ja Severi Stengård sekä Noel Henriksson. U13 joukkueen muodosti naisten divarijoukkueemme eli Jemina Stengård, Roosa Joutsi ja Aino Linho. U15 joukkueessa pelasivat taas naisten SM-sarjapelaajat Kamilla Stengård, Viola Joutsi ja Stella Wiman. Kiitokset taas vanhemmille kuljetustehtävistä. Onneksi tiellä nähdyt eläimet jäivät vain näköhavainnoiksi.

Nuorimman ikäluokan pelaajien (Iida, Severi, Noel) innokas harjoittelu on tuonut hienoa tulosta. Yhdeksän ottelua ja kahdeksan voittoa. Kolme joukkuepeliä, joista siis kaikista voitot. Nappisuoritus porilaisilta – tällä esityksellä kultamitalit olivat selvät, sillä kolme muuta joukkuetta pelasivat vielä keskenään ristiin.

U13 sarjassa tuli myös kultaa. (Jemina, Roosa, Aino) Yhdeksästä ottelusta seitsemän voittoa. Tämäkin tarkoitti voittoa kaikista joukkuepeleistä. Hienoa oli se, että ESRC sai 2 joukkuetta jalkeille tässä ikäryhmässä. SquNan pelaajat ylsivät hyviin suorituksiin paineen alaisena ratkaisevissa peleissä – lisäksi nähtiin junnusquashin ”El classico” kun Kaius Puura ja Antto Määttänen kohtasivat. Porissa on totuttu enemmän tyttöjen peleihin tässä ikäluokassa, joten nuorten miesten totinen vääntö oli mielenkiintoista katsottavaa.

U15 sarjassa Porin joukkue (Kamilla, Viola, Stella) tiesi ESRC:n Taistelijat todella kovaksi joukkueeksi eivätkä tytöt päässeet Ville Ruismäkeä, Axel Ollikaista ja Juuso Kotilaa yllättämään. Lisäksi joukkueessa pelasi taitava Ville Eskola. Nämä veijarit leikittelivät itsensä mestareiksi häviämättä erääkään. Tämä maajoukkuetason joukkue ansaitsi voittonsa, mutta SquNa voitti muut pelinsä ja tuloksena siis hopea.

Kaikki tulokset ovat nähtävissä tournamentsoftwaressa tässä: http://www.tournamentsoftware.com/sport/winners.aspx?id=94ADCB52-69C6-4124-9C24-AC76D56B3820

Joukkuetasolla seuramme menestys juniorisquashissa näyttä ainakin tällä mittarilla maamme parhaalta. Jokaisen pelaajamme matseista voisi kirjoittaa kehuvin sanoin, mutta todettakoon nyt klassisesti että harjoitus tekee mestarin.

Squash.fi lisää tietoa: http://www.squash.fi/?p=20802