Liigakierros - naiset 1-divarin voitto Poriin

Post date: 02-Apr-2017 19:20:12

Naisten I-divari pelattiin 11.3. ja tällä kertaa SquNan omilla kotikentillä Porissa. Kyseessä oli ensimmäinen Porissa järjestetty naisten liigakierros. Kiitos mukana olleille sen mahdollistamisesta!

Valitettavasti vain kotijoukkue oli onnistunut saamaan täyden joukkueen. Muut joukkueet olivat yhtä vailla. Porin joukkueessa pelasivat Kamilla S. ykköspaikkaa, sekä Iiris ja Viola J. kakkos- ja kolmospaikkoja vaihdellen.

Ensimmäinen ottelu oli ESRC IV joukkuetta vastaan. Kamilla pelasi jo entuudestaan tuttua Inka Luhtalaa vastaan. Kamilla pelasi hyvän ja varman pelin ja otti matsista 3-0 voiton. Iiriksen vastustajana oli Viveca Still. Peli päättyi 3-0 Iirikselle tasaisista eristä huolimatta.

Seuraavaksi vastassa oli ESRC V joukkue, jonka kanssa oltiin jännittävässä tasatilanteessa pistetaulukossa. Kamilla pelasi huikean viisi-eräisen matsin Raila Luhtalaa vastaan, ja palkkioksi siitä 3-2 voitto! Viola sai vastaansa Lu Congin. Viola ja Lu pelasivat kaksi ensimmäistä erää jatkopalloille asti ja lopulta koko matsi päättyi Violalle 3-0!

Viimeisen kierroksen jälkeen SquNan naisten joukkue voitti I-divisioonan! Tästä on hyvä jatkaa SM-sarjan karsintoja kohti. Kiitos vielä kaikille mukana olleille pelaajille ja järjestäjille!

Pistesarjataulukko näyttää hienolta!