Maajoukkueleiri huhtikuussa

Post date: 14-Apr-2017 07:24:08

Squnalta edustajia maajoukkueessa on tällä hetkellä kuusi. Atte oli tosin tällä kertaa Norwegian junior openissa pelaamassa.

Leiriläisten omin sanoin:

Tällä leirillä panostimme volleyhin, jotka löimme stoppareina tai linjana taakse. Teimme lisäksi samoja tikas- ja aitaharjotteita kuin viime leirillä.

Tällä kertaa oli paljon parempaa, maukkaampaa ja täyttävämpää ruokaa joten energia tasomme oli parempi ja jaksoimme harjoitella ja pelata.

Pelasimme esim: takakenttäpeliä jossa volleysta sai lyödä eteen. Tässä harjoitteessa sai hyvin treenattua menemistä pallon väliin ja lyödä volley joko eteen tai taakse. Jos pallo menee ohi ja joutuu ottamaan sen pompusta riskinä on että joutuu tekemään enemmän työtä ja pallo voi “kuolla”, mennä nikkiin ja menettää t-pisteen paikan.

Aino, Jemina ja Roosa kävivät nikkihiirileiriläisten kanssa juttelemassa urheilupsykologilla henkisestä valmennuksesta esim: motivaatiosta, intohimosta ja tulevaisuuden tavoitteista.

Sunnuntaina saimme äänestää joko leirikisaa tai perus harjoittelua ja päädyimme leirikisaan. Aino, Jemina ja Roosa pelasivat toisiaan vastaan paras viidestä ja kaikki voitti yhden pelin 3-0 muut pelasivat keskenään.

Lopuksi annoimme arvosanat itsellemme viidestä valinnasta jotka ovat: energia, asenne, kehonkieli, kunnioitus ja kommunikaatio.