Ranking 1.1.2017

Post date: 07-Jan-2017 07:50:50

Hyvää alkanutta vuotta satakuntalaisille kössin pelaajille. Liitto on taas vuodenvaihteessa ynnäillyt loppuvuoden kisamenestyjien sijoituksia ja julkaissut uuden valtakunnallisen paremmuusjärjestyksen iloksemme. Alkuvuoden listauksessa seuran jäsenien sijoitukset perinteisesti paranevat, koska alla on joulukuun kotikisat - Pori Open.

Miesten listalla Atten kova kisakunto ja kehitys näkyy - sijoitus 9 pykälää parempi kuin kaksi kuukautta aiemmin! Hyvä Atte! Pori Openin kakkoskaavion voitosta kisaa käyneet Jonne ja Jani onnistuivat molemmat parantamaan niin ikään sijoituksiaan. Vaikka Jani väänsi Jonnesta voiton kotikisoissa, niin Jonne onnistui silti säilyttämään listalla korkeamman sijoituksen ollen B-listan 5.

Miesten C-listalla Eemeli laskeutui muutaman sijan, kun taas Teemu vastaavasti nousi. Mikan osallistumiset liigakierrokselle ja Pori Openiin nostattivat hänet D-listalta C-listan 89:nneksi. Hyvä Mika! D-listalla Ari nousi liigakierroksen turvin useamman sijan ja Pori Openissa pelin takkuamista tuskaillut Heikki kipusi hänkin muutaman sijan. Listan häntäpäästä löytyy Esa ja Rauno, jotka eivät ole päässeet viime aikoina osallistumaan kilpailuihin, mutta joiden kilpakunto harjoitusten perusteella ei ole vielä vallan kadonnutkaan.

Miesten listalla on vallinnut jo jonkin aikaa mieleniintoinen tilanne, kun listan molempia päitä pitää hallussaan seuran junioripelaaja. Aikuispelaajat ovat nyt kahden juniorin puristuksessa. Eipä aikaakaan kun Severi alkaa napsia voittoja ensimmäisiltä aikuispelaajilta.

Naisten A-listalla Kamilla ja Iiris säilyttivät keskinäisen asemansa. Pori Openin junnukaavion voittanut Viola kuitenkin hengittää jo niskaan ja nousi B-listalta A-listan 15:nneksi. Vertailun vuoksi todettakoon, että seuran A-listan naisten ja C-listan miesten pelit ovat tasaväkisiä, kuten Pori Openissa saatoimme huomata.

B-listalle jäi vain Roosa S., kun Jemina tipahti C-listan kärkipaikalle. Tasaisella C-listalla pelaajien keskinäinen järjestys haki paikkaansa, kun Elli tipahti listoilta kokonaan pois. Ranking-listaltahan tipahtaa pois, jos vuoteen ei ole pelannut yhtään virallista kilpailua. Sen sijaan Pori Openin myötä Stella nousi uutena pelaajana listalle ja Jaffa Cupissa pelanneet Noora ja Vilma niin ikään nousivat listoille. Tervetuloa Stella, Noora ja Vilma kilpapelaajien joukkoon!

Uusien pelaajien ansioista seura teki jälleen uuden oman ennätyksen ja Squashliiton ranking-listoilla komeilee nyt ennätyksellisesti 23 Nallen nimet!

Miehet

Stengård Atte SquNa MA 19

Stengård Jonne SquNa MB 5

Stengård Jani SquNa MB 7

Eemeli Lappalainen SquNa MC 34

Joutsi Teemu SquNa MC 63

Männistö Mika SquNa MC 89

Rinkiö Ari SquNa MD 22

Tyynysniemi Heikki SquNa MD 34

Mäkisalo Esa SquNa MD 84

Lehtonen Rauno SquNa MD 128

Stengård Severi SquNa MD 132

Naiset

Stengård Kamilla SquNa NA 10

Joutsi Iiris SquNa NA 13

Joutsi Viola SquNa NA 15

Stengård Roosa SquNa NB 13

Stengård Jemina SquNa NC 1

Joutsi Roosa SquNa NC 7

Heinikoski Elina SquNa NC 10

Linho Aino SquNa NC 15

Stengård Iida SquNa NC 21

Wiman Stella SquNa NC 24

Lehti Noora SquNa NC 26

Ojamäki Vilma SquNa NC 27