Ranking 1.3.2017

Post date: 16-Mar-2017 19:14:22

Kylillä huutelevat, että squash on muka katoavaa kansanperinnettä. Squashliiton uusinta ranking-listausta katsellessa voi kuitenkin todeta, että squash sykkii ja elää vahvana ainakin Porissa. Uusimmalle listalle päätyi kaksi uutta Nallea, kun Tuomaksen nimen perästä vaihtui (vihdoinkin) turkulaisseura porilaisseuraan ja maapallon toiselta puolelta saatiin australialaisvahvistus Michael porilaisten riveihin. Näin ollen tammikuussa tehty seuran oma ennätys ranking-pelaajien määrässä saatiin rikottua ja listoilla komeilee nyt ennätyksellisesti 24 Nallen nimet.

Miesten listalla kolmen Stengårdin kärkijoukko säilytti keskinäisen järjestyksensä. Maininnan arvoista on, että kaikki kolme onnistuivat parantamaan asemiaan ja Jonne kolkuttelee jo A-listalle pääsyä B-listan ykköspaikalta. Kalkkiviivoilla siis ollaan ja odotukset ovat korkealla kesäkuun rankingia silmällä pitäen.

Miesten listan erikoisuus löytyy C-listan sijalta 46, jonka jakaa peräti neljä pelaajaa: Nevala Jaakko SC Ruka, Joutsi Teemu SquNa, Lappalainen Eemeli SquNa ja Pyykkö Tero NääsSq, kyseisessä järjestyksessä. Varmaa tietoa ei ollut, mikä määrittää keskinäisen paremmuusjärjestyksen ko. tapauksessa, mutta epäilys oli, että kovimmassa nosteessa oleva pelaaja kiilaa kärkeen. Näin ollen 17 pykälää noussut Teemu olisi Eemelin edellä, tämän pakiteltua 12 pykälää edellisestä listauksesta.

Naisten listalla ei suuria muutoksia tapahtunut sitten tammikuun listauksen. Jemina sai murrettua tiensä C-listan kärkipaikalta B-listalle ja Aino hyppäsi Elinan ohi C-listalla. Seuran kärkipelaajat: Kamilla, Iiris ja Viola säilyttivät keskinäisen järjestyksensä A-listalla.

Miehet

Stengård Atte SquNa MA16

Stengård Jonne SquNa MB1

Stengård Jani SquNa MB5

Kuuluvainen Tuomas SquNa MB58

Joutsi Teemu SquNa MC46

Eemeli Lappalainen SquNa MC46

Männistö Mika SquNa MC83

Rinkiö Ari SquNa MD31

Tyynysniemi Heikki SquNa MD38

Oliphant Michael SquNa MD50

Mäkisalo Esa SquNa MD66

Stengård Severi SquNa MD81

Naiset

Stengård Kamilla SquNa NA11

Joutsi Iiris SquNa NA14

Joutsi Viola SquNa NA16

Stengård Roosa SquNa NB7

Stengård Jemina SquNa NB23

Joutsi Roosa SquNa NC6

Linho Aino SquNa NC11

Heinikoski Elina SquNa NC23

Stengård Iida SquNa NC24

Wiman Stella SquNa NC29

Lehti Noora SquNa NC31

Ojamäki Vilma SquNa NC32