Remeo Finnish Junior Open 2017 - Squnalle kolme mitalia

Post date: 17-Sep-2017 12:39:09

Junnujen perinteikäs kilpailukauden avaus pelattiin viikonloppuna 25.-27.8. Helsingin Talihallissa. Squnalaisia kansainvälisessä kilpailussa oli seitsemän kappaletta.

Tässä Squnan osallistujat yhteiskuvassa (ilman Ainoa, joka ei päässyt kuvaan)

Kisajärjestäjät olivat yhdistäneet tyttöjen alle 15 ja 17 vuotiaiden sarjat, joten 6 hengen sarjassa oli enemmistö porilaisia, mausteeksi päälle yksi oululainen ja yksi venäläinen.

Alkupelit menivät odotetusti ja vanhemmat tytöt dominoivat alkulohkoja, neljän parhaan joukkoon kiilasi Aino voittamalla Oulun Vilma Liikasen. Aino kuitenkin sairastui eikä voinut sunnuntaina pelata, lopputuloksena Ainolle 4. sija.

Jemina ja Vilma Liikanen pelasivat jännän sijoituspelin, jossa Jemina sai pallon pidettyä paremmin takana ja 5. sija. Aika tekee ihmeitä ja kaikkien U15 pelureiden peli on mennyt eteenpäin vuoden aikana.

U17 sarjan kolme parasta ratkottiin siis sunnuntaina ja Venäläiselle Anastasia Kunitsinille tuli W.o. Ainolta. Tutut pelikaverit Kamilla ja Viola ratkoivat finaali paikkaa, jossa Kamilla oli vahvempi 3-0, Viola pronssille.

Finaalissa Anastasian ja Kamillan peli alkoi Kamillan tahdissa, mutta toisessa erässä Anastasia pääsi jo peliin kiinni ja tasoitti erät 1-1. Kolmannessa erässä Kamillalla oli tilanteessa 10-8 kolme eräpalloa, mutta keskittyminen herpaantui, pari helppoa virhettä ja lopulta venäläinen vei erän.

Neljäs erä oli myös tiukkaa vääntöä, mutta Anastasia parempi 3-1 ja Kamillalle hopeaa.

U13 sarjassa oli myös tuttuja vastustajia Squnasta Iida ja Roosa. Molemmat kiilasivat neljän parhaan sakkiin. Semeissä kuitenkin vastus liian kova ja molemmat pronssipeliin, joka meni Roosalle.

Atte pelasi U17 sarjaa. Alkulohkossa Atte sai vastaansa Elias Korhosen, peli päätyi Eliakselle. Lohkon toinen sija vei jatkopeleihin sijoista 5-8. Viimeinen peli Ruotsin Elias Samuelsonia vastaan päätyi 3-1 ja kuudes sija.

Tournament softwaressta löytyy tulokset kaikista suomalaisten peleistä

Samaan aikaan pelattiin Summer challenger PSA kisa, jossa suomalaiset eivät päässet finaaliin