Severi Jaffacupin P11-luokan voittajaksi

Post date: 15-Apr-2017 08:45:31

Kauden 2016-2017 kuudes ja viimeinen Jaffacup osakilpailu pelattiin Espoossa aprillipäivänä 1.4.2017. Porista Espooseen kisaamaan lähti vain kaksi junioria Severi P11-sarjaan ja Elina T17-sarjaan, koska samana viikonloppuna järjestettiin Talihallissa maajoukkueleiri. Leirillä olivat SquNan junnutytöistä Kamilla, Viola, Jemina, Aino ja Roosa J. Samana viikonloppuna Norjassa Salming Norwegian Junior Openissa pelailivat Iida ja Atte.

Kauden viimeisessä Jaffacupissa tehtiin osanottajaennätys, 38 pelaajaa. Uusien pelaajien sarjassa oli 9 pelaajaa ja osa oli ensimmäistä kertaa mukana niin kuin myös uudet seurat Sq-88 ja Terä.

Severin sarjassa pojat alle 11-vuotiaat oli 7 osallistujaa ja pelit pelattiin kahdessa lohkossa paras viidestä. Tämän jälkeen lohkojen kolmosten, kakkosten ja ykkösten keskinäiset ottelut pelattiin myös paras viidestä. Severi oli oman lohkonsa toinen häviten tiukissa ja pitkissä palloralleissa 1-3 SqK:n Martti Rönkälle, joka voittikin osakilpailun P11-sarjan. Severi pelasi itsensä lopulta kolmanneksi voittaen harkitulla pelillä 3-0 ESRC:n Johannes Salisburyn.

Elina pelasi yhdistetyssä pojat alle 17-15v & tytöt alle 19v, jossa pelaajia oli yhteensä kahdeksan. Tyttöjä lohkossa oli vain Elina ja Heidi Ylikoski TSK. Tytöt olisivat halunneet pelata keskenään, mutta olivat eri lohkoissa. Elina tuli keskinäisissä otteluissa lopulta viidenneksi.

SquNan sijoitus Jaffacupin kaudella 2016-2017 (vähintään kolme osakilpailua):

Kultamitali Severi Stengård P11

Hopeamitali Roosa Joutsi T15

Pronssimitali Jemina Stengård T15 ja Kamilla Stengård P15 (Kamilla pelasi osakilpailuja poikien sarjassa)