Junioreiden SM-kilpailut Espoossa 13.-14.1.2018 – SquNalle 6 mitalia!

Post date: 16-Jan-2018 06:36:40

Tänä vuonna squashin junioreiden SM-kilpailut järjesti ESRC ja pelipaikka oli luonnollisesti Esport Center. 73 junnupelaajaa oli ilmoittautunut ja yhteensä 30 mitalia oli jaossa, 5 ikäluokkaa tavanomaiseen tyyliin sekä tytöillä että pojilla.

Porista lähti 10 pelaajaa kisoihin – toisin sanoen noin puolet porilaisista squashjunnuista lähti kauden isoimpaan kilpailuun mukaan. Poikia oli kaksi, serkukset Severi (Pojat alle 11v) ja Atte Stengård (P19) edustivat siis nuorimmassa ja vanhimmassa ikäluokassa. Tytöt täyttivät välisarjat eli Roosa Joutsi ja Iida Stengård T13-sarjassa, Jemina Stengård ja Aino Linho (T15) ja T17-sarjassa pelasivat Kamilla Stengård, Viola Joutsi, Stella Wiman ja Elina Heinikoski.

SquNan 10 pelaajaa toivat yhteensä 6 mitalia, joista SM-kultamitaleita oli 4. SquNan tuoreet Suomen Mestarit ovat Severi (P11), Roosa (T13), Jemina (T15) ja Viola (T17). Hopeamitaleillaan kaksoisvoitot varmistivat vielä Aino (T15) ja Kamilla (T17). Klassisessa mitalitaulukossa SquNa komeilee ykkösenä neljällä voitollaan. Eniten mitaleita keräsi ESRC, yhteensä 9.

Squnan mitalisit

Tytöt alle 17 Kultaa Viola Joutsi, hopeaa Kamilla Stengård

Tytöt alle 15 Kultaa Jemina Stengård, hopeaa Aino Linho

Tytöt alle 13 Kultaa Roosa Joutsi

Pojat alle 11 Kultaa Severi Stengård

Squash.fi viralliset kisatulokset ja kuvat

SquNan kaikki sijoitukset:

T17

1. Viola Joutsi

2. Kamilla Stengård

4. Elina Heinikoski

5. Stella Wiman

T15

1. Jemina Stengård

2. Aino Linho

T13

1. Roosa Joutsi

5. Iida Stengård

P11

1. Severi Stengård

P19

4. Atte Stengård

Pelitulokset voi katsoa tournamentsoftwaresta

Kenttä 8 ottelut voi nähdä YouTubesta

Virallisia kisakuvia on Google Kuvissa

SquNalle luovutettiin myös komea pokaali vuoden junioriseura tittelistä – siis v. 2017 ansioista. SM-kisat todistivat, että valinta oli aika osuva. SquNasta oli edustajia toiseksi eniten ESRC:n jälkeen. Mukavaa oli myös nähdä Mikkelin paluu junnusquashin kartalle laajalla rintamalla. Lisäksi saimme asiantuntevaa valmennusapua peliruuhkan keskellä HSK:n Jan Riutalta, kiitos siitä. Oulu ja Kuopio olivat myös perinteiseen tapaan hyvin edustettuina ja erityisesti Kouvolasta oli junnut saatu hyvin liikkeelle.

Tilastoja kisoista