Oulu Junior Open 2018 + maajoukkueleiri

Post date: 12-May-2018 07:12:06

Oulussa järjestettiin valmisteleva maajoukkueleiri ennen Juniori EM kisoja sekä sen päälle pelattiin Oulu Junior open.

Maajoukkueleiri alkoi jo perjantaina ja vetäjän Tommi Lind. Osallistujat olivat Kamilla, Viola, Jemina ja Aino. Lisäksi mukana oli Severi joka oli osallistumassa Oulu Junior Openiin ensimmäistä kertaa.

Kisat pelattiin tasoryhmissä kovalla tahdilla, pelaamisen ja tuomaroinnin väliin ei paljon vapaa aikaa löytynyt, mutta ei se suurinta osaa tuntunut haittaava. Kamilla ja Viola päätyivät Valioon. Valiossa tuli hyviä pelejä, mutta lopulta Porilaiset taistelivat keskenään sijoista 7 ja 8 jonka Kamilla niukasti voitti. Valion ylivoimainen voittaja oli Samuli niskala

Jemina ja Aino olivat A kaaviossa. Lohkopeleissä Jemina taisteli Joni Kuosmasen ja Aapo Randelinin kanssa täydet viisi erää, harmittavan pienellä marginaalilla kuitenkin molemmista häviöt. Ainolla oli vastassa Onni Niskala ja ruotsin Kian Englund, molemmista häviö. Sijoista 9-11 tuli SM kisojen uusinto kun kolmantena lohkossa oli Vilma Liikanen. Aino vei sijan 9 ja Jemina 10 sekä Vilma 11.

Severi pelasi B kaaviota ja voitti oman lohkonsa Eemeli Pukaria sekä Oliver Aartoa vastaan. Jatkolohkossa sijoista 1-3 tulivat Skellefteån vanhemmat tytöt Pirjo Eserstam sekä Nea Englund. Pirjo voitti ja Severi hienosti pronssille.

Sunnuntaina pelattiin joukkuekisat jotka toivatkin hienon käänteen peleihin, koska nyt palattiin täysin eri vastustajien kanssa ja joukkueena. Squnan joukkueet olivat SeVika (Kamilla, Viola ja Severi) sekä Best of U15 (Jemina, Aino ja Vilma Liikanen). Kisan voittivat Kuusamon Keisarit joka voitti myös nimikilpailun.

Tulokset tässä

http://www.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=011C1405-37DE-4B40-A5B1-FBC0A317287F